Editörler : E.Kayı Han
04 Şubat 2025 22:23

Cte mazeret tayini boşanma.

Arkadaşlar 2023/2024 yili eş durumu mazeret tayini ile ataması olanlardan evrak istenilmesi üzere kurumlardan mazeret bildirir evrak istenildi.Ben de es durumu ile tayin olmuştum lakin eşimden ayrıldım genel müdürlüğe çocuklarımın velayeti annesinden olduğunu ve görüş günlerini gösteren mahkeme kararı ile dilekçe yazdım genel müdürlüğü aradim bir bilgi verilmedi.Bu konu hakkında bilgi şahibi olan varmidir.Akibet ne olur acaba.

anten10
Memur
05 Şubat 2025 08:55

bu konuyu kime sorarsan sor bilgi alamazsın. Yeni bir uygulama bu. Tayin gidebilmek için eşini 1 yıl başka yerde sigortalı gösterip tayinden sonra sigortayı iptal edenler ve anlaşmalı evlenip tayinden sonra boşananlar bu durumun yaşanmasına neden oldu.

anka50
Aday Memur
05 Şubat 2025 09:31

çok geç kalınmış bir uygulama. daha önce yapılması gerekiyordu. Bu şekilde sözüm ona usulsüz ve dolanla tayin gidenler nas'ı bekleyenlerin hakkına girdi.

anten10, 2 gün önce

bu konuyu kime sorarsan sor bilgi alamazsın. Yeni bir uygulama bu. Tayin gidebilmek için eşini 1 yıl başka yerde sigortalı gösterip tayinden sonra sigortayı iptal edenler ve anlaşmalı evlenip tayinden sonra boşananlar bu durumun yaşanmasına neden oldu.

MEHMETMRUAT
Aday Memur
05 Şubat 2025 09:38

bu durum gerçekten boşananlar için sorun oluyor. hak yiyenler sağolsun

quardian06
Aday Memur
05 Şubat 2025 10:43

sonuçta çocuklarınız var sahte bir evlilik olmadığı ortada ben bişey yapacaklarını sanmıyorum eğer amaç sahtekarlığı engellemek ise tabiki .

Hasanhuseyin21
Aday Memur
05 Şubat 2025 13:08

Benim evlenme tarihim vs hepsi mahkeme kararında belli 2 çocuğum var sahte evlilikle işim yokda karar ne olur bu durumu yaşayan yahutta emsal bir karar var mıdır ki

quardian06
Aday Memur
05 Şubat 2025 20:04

bu durumu yaşayan yoktur çünkü ilk bu sene başlandı belge istenmeye normalde 2015 den başlanması lazım 2023 den başlaması bence şikayetler üzerine bir araştırma gibi geliyor bana senin durumun belli çok kafana takma derim hakkında hayırlısı olur inşallah
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi