Editörler : swat3410
04 Şubat 2025 23:15

Atama yönetmeliğindeki branşlı personel durumu

Görsellerde puanlama sisteminin uygulanmayacağı durumlarda branşli birimlerce planlaması yapılan personel diyor, branşı olan puan sisteminin dışında mı kalacak. Bunu neye yormalıyız?

alperpol
Aday Memur
06 Şubat 2025 16:36

branşlı personellerin ataması kendi daire başkanlığınca ihtiyaca göre yapılıyor geçen yıl buna başlanmıştı o yüzden puan sistemi gelse bile o kapsamın dışında bırakılmış

poliscz35
Aday Memur
06 Şubat 2025 17:21

Branşlı yerde zaten %90 torpilli çalışıyor.Krimimalde kimyacı mı çalışıyor?Polis okulunda eğitim fakültesi mezunu mu çalışıyor?Adamlar karakolda ekipte çalışıyor.Dil bilen adam kapı da nöbet tutuyor.Deniz Polisi yüzmeyi bilmiyor.Kendilerine yer açmışlar ikide bir tayin görmemek için...

bedrozan
Aday Memur
06 Şubat 2025 17:31

Şırnak'ta branşlı olarak çalışıyorum. 3 yıldır burdayim, bu sene tercih yapacağım. Şimdi neye göre olacak bu atama işi. Geçen sene son tercih Ankara İstanbul yolladılar şubeden. Eğer bu sene de aynı iş olursa kimseyi tutamazlar şubede. Ne olacaksa açıklansın artık bitsin şu belirsizlik.

Petkov34
Aday Memur
06 Şubat 2025 17:31

Trafik bile branş şimdi bu puann sistemi sadece karakol ve ekiplere olacak herhalde geri kalan personel yatış ne güzel iş ya herkesi muaf tutmuşlar karakol ekipleri genel hizmet puan sistemi ile sürünsün

Quake38
Aday Memur
06 Şubat 2025 17:56

-Onlar sendikalı e ben de harranlıyam

-yürü lan hırbo

- onlar branşlı e ben de karakolcuyam

-yürü lan ezik :D

Petkov34, Dün

Trafik bile branş şimdi bu puann sistemi sadece karakol ve ekiplere olacak herhalde geri kalan personel yatış ne güzel iş ya herkesi muaf tutmuşlar karakol ekipleri genel hizmet puan sistemi ile sürünsün

Petkov34
Aday Memur
06 Şubat 2025 18:29

Ben karakolcumuyum dedim sana nerden bılıyon hırt

Quake38, Dün

-Onlar sendikalı e ben de harranlıyam

-yürü lan hırbo

- onlar branşlı e ben de karakolcuyam

-yürü lan ezik :D

Quake38
Aday Memur
06 Şubat 2025 18:42

Hadi ama yapma dostum bunun espiri olduğunu senin karakolcu olduğunu ima etmediğimi anlayacak kadar zekan vardır. Ayrıca hayırdır karakolcu olmak ayıp birşey mi? Tamam sensin sen kralsın, sen malkoçoğlusun, FBI sin sen :D

Murat1088
Aday Memur
06 Şubat 2025 18:57

Devrem benim şahsım adına torpilim yok, branşı da torpille esas almadım, şuan dogudayim ve hizmet sürem doldu ilk sark olarak bu yıl doldu. Şimdi ben dönüşe tabi personelim ortada bir muallak var, bu puan sisteminin olması benim işime gelebilirdi, Ankara 7 sene üç sene de şark. Belki dönüşte istediğim ile gidebilirdim ama şuan ortada kaldık gibi görünüyor.

poliscz35, Dün

Branşlı yerde zaten %90 torpilli çalışıyor.Krimimalde kimyacı mı çalışıyor?Polis okulunda eğitim fakültesi mezunu mu çalışıyor?Adamlar karakolda ekipte çalışıyor.Dil bilen adam kapı da nöbet tutuyor.Deniz Polisi yüzmeyi bilmiyor.Kendilerine yer açmışlar ikide bir tayin görmemek için...

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi