Editörler : swat3410
07 Mart 2025 12:07

Polıste eşe tabi olma ilk atamada yada yeni evlılıkte olmuyo mu.daha önceden evlenıp eş durumu yapmayan 5 10 sene sonra 1 kez eşe tabı olbılır mı

Bazıgünler, 3 hafta önce
Daha önce eş durumunu kullandiniz mi?

adaacakir
Aday Memur
07 Mart 2025 12:32

Trafikçiler ne olacak puana tabii değiller mi

mix-mix
Memur
07 Mart 2025 12:35

puana tabiler tabikide

bozokbeyii
Aday Memur
07 Mart 2025 13:02

genel müdürlükçe belirlenecek branşların daire başkanlıkları şeklinde ibare var, tüm branşları kapsamaz hangileri kapsadığı hakkında bilgisi olan var mı?

selmanııner
Aday Memur
07 Mart 2025 15:35

bende cok bilmiyorum kiminin eş durumu oluyor kiminin olmuyor, eşi polis kendi hemşire hemde baya kadrolu tayin hakkı olan kıdemli hemşire diyim polis eşini yanına çekebiliyor, kiminin de olumsuz geliyor neye göre ben hiç anlamış değilim o yüzden tedirginim
Kemalaydın55, 3 hafta önce

Polıste eşe tabi olma ilk atamada yada yeni evlılıkte olmuyo mu.daha önceden evlenıp eş durumu yapmayan 5 10 sene sonra 1 kez eşe tabı olbılır mı

07 Mart 2025 15:50

Bir defaya mahsus yapan arkadas var daha önce öğretmen eşine tanı olmamıs 10 yıllık evli geldı esinın yanına torpılde yaptırmıs olabılır ama öle geldım diyo

selmanııner, 3 hafta önce
bende cok bilmiyorum kiminin eş durumu oluyor kiminin olmuyor, eşi polis kendi hemşire hemde baya kadrolu tayin hakkı olan kıdemli hemşire diyim polis eşini yanına çekebiliyor, kiminin de olumsuz geliyor neye göre ben hiç anlamış değilim o yüzden tedirginim

Mucizemmmmmmm
Aday Memur
07 Mart 2025 16:09

2.şarkını yapmış branşlı personel şark dönüşü eski çalıştığı yere gidebiliyormu

Murat1088, 3 hafta önce

Branşli personelin sürelerden bağımsız ve bölgeden bağımsız olması...

Er1710
Aday Memur
07 Mart 2025 16:20

Branştan kastı özel yetenek isteyenler krüminal, bomba vs gibi trafik kom, narkotik vs branşa girmez

ozerrrr
Şube Müdürü
07 Mart 2025 23:10

o zaman branşları daire değil personel mi yapacak
Er1710, 3 hafta önce

Branştan kastı özel yetenek isteyenler krüminal, bomba vs gibi trafik kom, narkotik vs branşa girmez

bolt83
Aday Memur
07 Mart 2025 23:12

Hakkari, Şırnak veya Tunceli de 2 yıllık görev yapıp şark süresini bitirenlerin bu seneki atama döneminde puan olarak avantajlı olacağını düşünüyor musunuz?

bozokbeyii
Aday Memur
07 Mart 2025 23:17

bazı dairler hariç tamamını zaten personel yapıyordu, sadece daire başkanlıklarından görüş alıyordu son sözü yine kendileri söylüyordu
ozerrrr, 3 hafta önce
o zaman branşları daire değil personel mi yapacak

Murat1088
Aday Memur
08 Mart 2025 01:09

Bence branşli personellerin planlamasını daireler yaptığı için bu bütün branşları kapsar. Eskiden de böyleydi ama personel daire branşın olduğu daireye müdahil olabiliyordu. Benim anladığım artık planlamayı daire yapacak. Branşli birimlerde puanlama şuan için olmayacak ama ileride gelmesi muhtemel

Murat1088
Aday Memur
11 Mart 2025 17:40

Kars'ta yapılan toplantıda bu konu ile ilgili gelişme oldu mu?

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi