Editörler : ayşegül bgm
05 Şubat 2025 01:00

Valilik oluru ile zorla görevlendirme olur mu?

ilçe sağlıkta çalışıyorum kadrom orada ve istediğim dışında sürekli görevlendirme ile hastane ve 112 de çalıştırılıyorum valilik oluru ile istemesem bile çalışmak zorunda olduğumu söylüyorlar. 4b liyim. bu durumda ne yapmam gerekir bilen var mı?

lDeimosl
Genel Müdür
05 Şubat 2025 07:55

Sözleşmeli personel bir yılda en fazla bir ay ve sadece eğitim maksadıyla görevlendirilebilir. Kadrolu personelse bir yılda en fazla iki ay görevlendirilebilir. Bu sürelerin üstünde valiyi bırak bakan oluru bile olmaz. Kimsenin oluru mevzuatın üstünde değildir. Anlaşılan mevzuatı bilmiyorsunuz ve onlar da bunu kullanıyorlar. Ya öğrenin ya da bilen biriyle oturun dilekçenizi yazın. Aksi durumda dava açacağınızı belirtin ve açın.

KanunNamına34
Aday Memur
05 Şubat 2025 08:23

Arkadaş mevzuat gereğince cevap vermiş bende biraz ekleme yapayim normlar hiyerarşisine göre CB kararnamesi bile mevzuattan alttadır yani CB kararnamesiyle görevlendirilsen bile mevzuata uygun olmaz , silsile yoluyla dilekçeni yazmaya başla ama bunu sana yapanların sağlam tanıdıkları var ki yapabilmişler bunuda göz önünde bulundur

Şakiri2024
Aday Memur
06 Şubat 2025 09:21

teşekkür ediyorum arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için
Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi