Editörler : supporters.
05 Şubat 2025 08:33

Öğretim Görevlisi Olmak

Merhaba,

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (AÖF) ve Türkçe Öğretmenliği Lisans bölümü mezunuyum. 1 Ay sonra da Eğitim Yönetimi Tezli Yüksek Lisans Programından mezun olacağım.

Acaba, öğretim görevlisi olarak atanabilme şanssım var mı? Nasıl bir yol izlemem gerek, değerli hocalarım cevaplayabilir mi?

Saygılar.

Kamuser10
Aday Memur
05 Şubat 2025 16:35

torpilsiz öğretim görevlisi olman imkansız belki araştırma görevlisi şansın var ama öğretim görevlisi İMKANSIZ. benim ALES 81 YOKDİL 60 civarı genel şartlar tamam ama spesifik şartlar olmazsa olmaz

AqLayanKalp
Aday Memur
06 Şubat 2025 08:16

MYO'larda öğretim görevlisi mi, çok zor yoksa araştırma görevlisi mi?

Bir hocam, çocuk gelişimi bölümünde öğretim görevlisi olabilirsin, demişti.

Kamuser10, 2 gün önce
torpilsiz öğretim görevlisi olman imkansız belki araştırma görevlisi şansın var ama öğretim görevlisi İMKANSIZ. benim ALES 81 YOKDİL 60 civarı genel şartlar tamam ama spesifik şartlar olmazsa olmaz
06 Şubat 2025 23:32

Hocam her gece 12de resmi gazetede diğer ilanlar kısmında üniversitelerin alım ilanları yayınlanıyor. Oradan ilanlara bakıp şartları karşıladığın ilan varsa başvurabilirsin. İlan metinlerinde lisans ve yüksek lisans mezuniyetlerinizin ne olması gerektiği açıkca yazar zaten. Öte yandan yüksek lisansınız bitiyorsa araştırma görevlisi olamazsınız öğretim görevlisi olabilirsiniz. Araştırma görevliliği için yüksek lisansa devam ediyor olmanız lazım.
AqLayanKalp, Dün

MYO'larda öğretim görevlisi mi, çok zor yoksa araştırma görevlisi mi?

Bir hocam, çocuk gelişimi bölümünde öğretim görevlisi olabilirsin, demişti.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi