Editörler : swat3410
05 Şubat 2025 09:52

Raporluyken başka ilden rapor alma

Hayırlı günler bütün meslektaşlarıma, rapor alıp sağlık iznine çevirip kendi memleketime gittim, bu raporumda kontrol yazmıyor çalışır yazıyor, memleketim de bu raporun üzerine tekrar rapor alırsam bittiği gün sorun çıkar mı acaba veya nasıl bir yol izlemem lazım bilen değerli meslektaşlarım yardımcı olursa sevinirim teşekkür ederim herkese

Treewa
Aday Memur
05 Şubat 2025 10:12

Hastalık için geçmiş olsun öncelikle, Rapor üzerine rapor alabilme koşulu Hastalığın devam edebileceği şüphesi ile ilk rapora şerh düşülen kontrol sonrası başlama ibaresidir. Şerh yoksa iyileşir ve başlar anlamı çıkarmamız gerekiyor bu nedenle rapor üzerine rapor alamazsın diye düşünüyorum yani Rapor sonrası kontrol yazmıyorsa başlayıp akabinde tekrar rapor alman gerekli diye biliyorum bunu en net olarak bu konularla sürekli karşı karşıya gelen personel şubedeki arkadaşlar bilir onlardan kesin olarak bilgi al risk alma derim .

HALİL6300
Şef
05 Şubat 2025 10:14

Teşekkürler sağlık iznine çevirdiğim için aynı ilde alabilirmiyim acaba

Treewa, 2 gün önce

Hastalık için geçmiş olsun öncelikle, Rapor üzerine rapor alabilme koşulu Hastalığın devam edebileceği şüphesi ile ilk rapora şerh düşülen kontrol sonrası başlama ibaresidir. Şerh yoksa iyileşir ve başlar anlamı çıkarmamız gerekiyor bu nedenle rapor üzerine rapor alamazsın diye düşünüyorum yani Rapor sonrası kontrol yazmıyorsa başlayıp akabinde tekrar rapor alman gerekli diye biliyorum bunu en net olarak bu konularla sürekli karşı karşıya gelen personel şubedeki arkadaşlar bilir onlardan kesin olarak bilgi al risk alma derim .

gulyabani.10
Aday Memur
05 Şubat 2025 10:23

rapor son günü hastane yatış yapıp sonra tekrar rapor alabilirsin.. diğer türlü saten rapor bitiminde görev yerinde olman lazım başlama yapmak için ya da bir gün izin yazdırıp rapora devam edeceksin

RedBull001
Şef
05 Şubat 2025 18:06

Yönetimin iyiyse raporun bitiş tarihine bulunduğun adresli izin yazdır sonra raporunu uzat en temizi

POLO155
Memur
05 Şubat 2025 21:16

Egm 2021/16 nolu genelgeyi oku devrem. Başka ilde rapor üstüne rapor alamazsın diyor. Yine de bi yolu varsa kullan o yolu.
05 Şubat 2025 23:33

Rapor üstüne rapor alamazsın. Kontrol yazsa bile raporu aldığın ilde kontrole girmen gerek. İyileşmediysen, gıyabında izin yazdırıp öyle rapor alabilirsin. Aksi haşde raporun geçersiz sayılır ve işe başlamamaktan soruşturma açılır. Görüş var bu konuda.

adalı-polis
Genel Müdür
06 Şubat 2025 16:20

Alamazsın. Senelik izin yazıp öyle alabiltsn

HALİL6300
Şef
06 Şubat 2025 17:37

Hastaneye yatış yapsam başlama yapacağım gün olmaz mı acaba

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler