Editörler : crops35

crops35
Editor
07 Şubat 2025 21:05

DHMİ tekniker kadrosuna atanildi. Sonra düz memur olarak büro yönetiminden geçilmek istenildi ama geçilemedi !!!!

yeşilrussel, 1 ay önce

Öğrenim durumu işte sen yanlış biliyorsun elektrik mezunu gitmiş hatbakim onarım memuru olmuş DHMİ kendi bölümü teknikerliğe geçmek istiyor başka yazmayacağım en basit haliyle anlattım giden arkadaslarinm var diyorum daha anlamiyorsun

crops35
Editor
07 Şubat 2025 21:07

Siz onun bunun dediğinde ziyade kurumlari ya da cumhurbaşkanlığı insan kaynakları ofisinden bilgi alın.

onusesref, 1 ay önce

hocam bundan nasıl emin olabilirim? o sekilde atanan arkadasla cidden görüsmek isterim

08 Şubat 2025 00:02

valla bi görüşebilsek gerçekten iyi olur en sağlıklısı o şekilde herkes bir şey diyor gelde tercih yap
onusesref, 1 ay önce

hocam bundan nasıl emin olabilirim? o sekilde atanan arkadasla cidden görüsmek isterim

07 Mart 2025 15:58

Elektrik teknikerliğine geçmek istiyorsunuz. Eğer diplomanızda birebir elektrik teknikerliği yazıyorsa bence sorun yok. "Öğrenim durumu itibarıyla ihraz edilmiş unvanlı kadro" şartını sağlıyorsunuz. Kurumlar arası nakil ile yerleşmiyorsunuz sonuçta, yeni bir kpss puanıyla yerleşeceksiniz.

Siz tercihinizi verin, belgelerinizi teslim edin. Atama onayınız yapıldıktan sonra, istif eder geçersiniz. KİT'lerde 657'de olduğu gibi istifa sonuçları yok. KİT'lerden bugün istifa dilekçesi verir, yarın işe gelmezsiniz.

Atama onayınız yapılmazsa, mevcut kurumda çalışmaya devam. Eğer atama onayınız yapılmaz, kpss puanınız 3 yıl tamamladıktan sonra hala geçerli olabiliyor ve tercih hakkınız varsa; ilk atandığınızda atamanızın yapılmadığına dair belgeyi başvurduğunuz kurumdan alır, ösym'ye verirseniz, tercih hakkınız yenileniyor.Böylece kpss puanınız yanmamış olur. ÖSYM'yi arayıp, bu dediğim tercih hakkının yenilenmesi olayını teyit etmeniz gerekir. uygulama değişmiş olabilir bir ihtimal.

onusesref, 1 ay önce

Bugün iki kurumu da aradım insan kaynaklarını. TCDD bana geçemeyeceğimi söyledi. DHMİ ise kitten kite geçerken böyle bir şartın olmadıgını söyledi geçersiniz dedi. Bu yüzden daha nereye başvurup nereyi ciddiye almak gerektigini bilmiyorum.

serhado mercado
Aday Memur
13 Mart 2025 11:57

kit'de 3 yıl şartı ayrıntı verirmisiniz? Örneğin TPAO'ta 1 yıl ''işçi'' kadrosunda elektrikçi ünvanında çalıştım sonra istifa edip yeni kpss puanıyla DHMİ'ye memur kadrosunda elektrik teknikeri olarak atanabilir miyim?

crops35, 1 ay önce

DHMİ tekniker kadrosuna atanildi. Sonra düz memur olarak büro yönetiminden geçilmek istenildi ama geçilemedi !!!!

crops35
Editor
13 Mart 2025 16:29

İşçi statüsünü kapsamaz 4857 ye tabisiniz. Ama geçerken sıkıntı çıkartırlar mı bilemiyorum. Araştırmanızı öneririm.

serhado mercado, 1 hafta önce

kit'de 3 yıl şartı ayrıntı verirmisiniz? Örneğin TPAO'ta 1 yıl ''işçi'' kadrosunda elektrikçi ünvanında çalıştım sonra istifa edip yeni kpss puanıyla DHMİ'ye memur kadrosunda elektrik teknikeri olarak atanabilir miyim?

serhado mercado
Aday Memur
13 Mart 2025 17:06

teşekkürler de araştırıyorum 1 aydır net bilgi veren yok cumhurbaskanlığı insan kaynakları ofisi dahil:) herhalde deneme yanılmayla öğrencez:)

crops35, 1 hafta önce

İşçi statüsünü kapsamaz 4857 ye tabisiniz. Ama geçerken sıkıntı çıkartırlar mı bilemiyorum. Araştırmanızı öneririm.

crops35
Editor
13 Mart 2025 18:17

Benim düşüncem kapsamaz ama dediğim gibi KİT olduğu için işler değişebilir.Yerlestirme kılavuzunda KİT'lerin 3 yıl şartlarını tekrar bir okuyun.

serhado mercado, 1 hafta önce

teşekkürler de araştırıyorum 1 aydır net bilgi veren yok cumhurbaskanlığı insan kaynakları ofisi dahil:) herhalde deneme yanılmayla öğrencez:)

Toplam 28 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi