Editörler : gül-feşan
05 Şubat 2025 13:09

Kurumda Yükselme Yardım

Merhabalar değerli memurlar ailesi , TPAO da teknisyen ünvanında çalışmaktayim . AYNİ ZAMANDA Endüstri mühendisliği bölümü programından mezun oldum kurumda teknisyenlikten mühendisliğe mevcut TPAO kurumumda geçme şansım var mi kurumumuzda endüstri mühendisleri çalışmakta.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
05 Şubat 2025 13:28

GYUD sınavıyla tabi ki var.

gerginadam
Aday Memur
05 Şubat 2025 14:24

TPAO "GYUD" sınavı yapıyor mu bilginiz var mı hocam yoksa talep mi etmemiz gerekiyor

hsnd, 2 gün önce

GYUD sınavıyla tabi ki var.

ins.pire
Şef
05 Şubat 2025 15:32

çalıştığınız kurumun sınav yapıp yapmadığını bilmiyor musunuz? kaç yıldır çalışıyorsunuz bu süre zarfında yapılıp yapılmadığını biliyor olmalısınız. sınavın açılıp açılmaması yönetimin takdirindedir genelde.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
06 Şubat 2025 08:54

27 yıllık memurum, 20 yıldır bu siteye üyeyim, forumlara girer çıkarım; ilk defa TPAO'da çalışan birinin mesajını görüyorum. Böyle spesifik bir konuda bizlerin bilgisinin olmaması çok normal, belirttiğiniz gibi çalışan personelin kendi kurumuyla ilgili bilgi sahibi olması gerekir.

ins.pire, 2 gün önce

çalıştığınız kurumun sınav yapıp yapmadığını bilmiyor musunuz? kaç yıldır çalışıyorsunuz bu süre zarfında yapılıp yapılmadığını biliyor olmalısınız. sınavın açılıp açılmaması yönetimin takdirindedir genelde.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi