Editörler : E.Kayı Han
05 Şubat 2025 15:20

Cimere mobbing dilekçesi

Sonucundan bir beklentim yok ama yıllarca zalimlik eden amirlerimin sadece mideleri bulanıp korksunlar istiyorum. Ancak şu an ücretsiz izinde ve farklı şehirdeyim, ifade vermek için zorla çağrılır mıyım?

05 Şubat 2025 16:05

zalimin zulmü varsa katibin Allah'ı var

Atanamayanlaar
Aday Memur
05 Şubat 2025 16:41

Orası öyle tabi, çok şükür ama nefs işte, "bir kere de onlar korksun" diyorum😅 sırf kendisi hamile kalamıyor diye karnımda bebekle soruşturma açıp durdu, sürgün ettirdi beni. Sırf çocuğuma nazar edecek diye karşısına çıkıp iki laf bile edemedim.

feridunemeksiz, 2 gün önce
zalimin zulmü varsa katibin Allah'ı var

Gizlişsiz55
Aday Memur
06 Şubat 2025 08:53

sürgün ettirdiyse korkacak bir şeyiniz yok. sürgün ettirmese bile terbiye sınırlarını aşmamak kaydıyla mesai saatleri veya çalışma rutinine sekte vermeden işinizi yaparak yani bir açık vermeden karşı tarafa cevap verebilirsiniz. (Örn. karşı taraf bağırıyor ise, "Bana bağıramazsınız", mesai saatleri dışında çalıştırıyor ise, "mesai saatleri dışında nöbetçi olmadığım hafta çalışmak istemiyorum" diyebilirsiniz. Herhangi bir disiplin soruşturması bu sebeple geçireceğinizi düşünmüyorum. En fazla biriminiz değiştirilir. Yasal çerçevede kendinizi savunduğunuz sürece sıkıntı olmaz. (Kanaatimce)

İsmi Lazım Deil
Şube Müdürü
06 Şubat 2025 10:28

Amir ise torpillidir, torpilli ise dokunulmazdır. İfade vermek için çağrılmazsın.

06 Şubat 2025 21:09

memurlar mı çok pasif yoksa amirler mi çok gözü kara acaba hep merak ediyorum. amire ağam paşam çekip yalnız kalınca ah vah ediyorlar hep

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi