Editörler : E.Kayı Han
05 Şubat 2025 15:51

Disiplin soruşturmam
Merhaba arkadaşlar.Hakkımda açılan ceza soruşturması kapsamında cinsel saldırı suçundan dolayı hagb kararı aldım.Ancak kurumdaki disiplin soruşturmam devam ediyor,en geç gelecek hafta savunmamı vercem.Hem ceza hem de disiplin soruşturmamda kişi beyanından başka hiçbir kanıt yok.Sizce sonuç ne olur?

Ali656506
Aday Memur
05 Şubat 2025 16:30

yaptığınız mesleğe de bağlı biraz

gmsnsn
Memur
05 Şubat 2025 16:44

sağlık personeliyim

Ali656506
Aday Memur
05 Şubat 2025 16:56

normal şartlarda ihraç kararı verilmemesi lazım hagb bi hüküm değil çünkü lakin ülkemizin bi standardı yok çok farklı kararlar çıkıyor idari soruşturmalar çok katı bu konuda

gmsnsn
Memur
05 Şubat 2025 16:59

Hocam bir de şu var yüz kızartıcı suçlar arasında cinsel saldırı veyahut cinsel taciz suçu yok ama kimisi yazmış ki kurumlar bunu yüz kızartıcı kabul ediyor demiş böyle bir şey mümkün olabilir mi
05 Şubat 2025 17:13

ah be abi :)
Ali656506, 2 gün önce
yaptığınız mesleğe de bağlı biraz
05 Şubat 2025 17:14

dostum dm den dön okuya okuya hakim olduk bizler
gmsnsn, 2 gün önce
Hocam bir de şu var yüz kızartıcı suçlar arasında cinsel saldırı veyahut cinsel taciz suçu yok ama kimisi yazmış ki kurumlar bunu yüz kızartıcı kabul ediyor demiş böyle bir şey mümkün olabilir mi

Asgariucretlimemur2
Şube Müdürü
06 Şubat 2025 11:26

Bilader savunma istem yazısı yanlışsa hiç dokunma

gmsnsn
Memur
06 Şubat 2025 11:28

Tam anlayamadım hocam o ne demek
Asgariucretlimemur2, Dün

Bilader savunma istem yazısı yanlışsa hiç dokunma

Asgariucretlimemur2
Şube Müdürü
06 Şubat 2025 13:51

Usul hatası yapabilirler çoğu disiplin soruşturması yapanlar uygun yapmıyor benim soruşturma da dümdüz savunma istemişti isteyen bir de baş müfettişti gerçi bence tetikçiydi ya neyse

gmsnsn, Dün
Tam anlayamadım hocam o ne demek

Kenzo123
Memur
06 Şubat 2025 14:10

Cinsel saldırı suçu yüz kızartıcı kabul ediliyor. Yüksek ihtimal ihraç

gmsnsn
Memur
06 Şubat 2025 14:49

Yüz kızartıcı suçlar arasında kabul edilmiyor benim gördüğüm kadarıyla ancak benim olayda da zaten beyandan başka hiçbir şey yok
Kenzo123, Dün

gmsnsn
Memur
06 Şubat 2025 14:52

Bir de benim olay basit cinsel olduğu için sarkıntılık olarak kabul ediliyor öteki türlü hagb alamazdım zaten
Kenzo123, Dün

gmsnsn
Memur
06 Şubat 2025 14:54

DMK madde 48/5'e göre suçları yüz kızartıcı suçlar; zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılıktır.
Kenzo123, Dün

gmsnsn
Memur
06 Şubat 2025 14:56

Valla hocam beni telefonla arayıp çağırdılar o yüzden tam bilmiyorum
Asgariucretlimemur2, Dün

Usul hatası yapabilirler çoğu disiplin soruşturması yapanlar uygun yapmıyor benim soruşturma da dümdüz savunma istemişti isteyen bir de baş müfettişti gerçi bence tetikçiydi ya neyse

06 Şubat 2025 15:20

Hocam yüksek ihtimal ihraç isteniyordur. tabi burada HAGB kararının içeriğine de bakmak lazım. İhraç alırsanız iptal davası açmanız gerekiyor.

gmsnsn
Memur
06 Şubat 2025 15:21

Hocam avukatım ihraç olmazsın diyor ama bakalım
Memuravukatı, Dün

Hocam yüksek ihtimal ihraç isteniyordur. tabi burada HAGB kararının içeriğine de bakmak lazım. İhraç alırsanız iptal davası açmanız gerekiyor.

06 Şubat 2025 15:23

hocam avukatın idare avukatı değil ceza avukatıdır. Dediğim gibi ceza dosyasındaki durum önemli ve her ne kadar hagb verildiyse verilen cezanın miktarı.

gmsnsn
Memur
06 Şubat 2025 15:23

1 yıl 8 ay
Memuravukatı, Dün

hocam avukatın idare avukatı değil ceza avukatıdır. Dediğim gibi ceza dosyasındaki durum önemli ve her ne kadar hagb verildiyse verilen cezanın miktarı.

06 Şubat 2025 15:25

savunma istem yazısında görürsün teklif edilen cezayı zaten umarım daha düşük bir disiplin cezsı olr

gmsnsn
Memur
06 Şubat 2025 15:26

Hocam savunma istem yazısı gelmedi elime telefonla arayıp çağırdılar.Olayla ilgili 3 soru sorup ifademi aldılar bana imzalattılar o kadar
Memuravukatı, Dün

savunma istem yazısında görürsün teklif edilen cezayı zaten umarım daha düşük bir disiplin cezsı olr

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi