Editörler : Pangaea
06 Şubat 2025 19:11

Mesai günlerinde hizmet içi eğitime katılmayın diyen müdüre ne denmeli?

5 gün okuldayız bu arada. 9-16

Sevdim-Seni
Genel Müdür
06 Şubat 2025 20:09

Bizim okulda da var birkaç derse girmeyi sevmeyen ögretmen, her ay bilmem ne gelişim kursu, bilmem ne ogrenme gibi normalde sinifta hiç lazim olmayacak hizmet içi egitimlere gidip duruyorlar.

Dersler sürekli boş.

fb88
Şube Müdürü
06 Şubat 2025 21:02

Seminer mesai saatinde olur.mesai saatleri dışında seminer olmaz.

fenogretmeniyim
Şube Müdürü
07 Şubat 2025 12:31

mesleki açıdan önemliyse başvurun. ama çok da gerekli değilse başvurmayın.

müdür de kendince haklı dersler boş geçecek.

milli eğitim eğitimleri yazın yapmaz, tatilde yapmaz ders zamanı yapar.

berkaydal
Şube Müdürü
07 Şubat 2025 16:00

Sana ne denmeli.

Lecturer55
Aday Memur
07 Şubat 2025 16:27

Mesai saatleri içinde muhattap olma

zaytung41
Şef
07 Şubat 2025 19:34

İsteğe bağlı olanlar dışında bu il ilçe milli eğitimler biraz mantıklı düşünüp dersi olan ogretmenleri sürekli öğretmenleri afet kursu acil durum kursu bağımlılık kursu vs vs kurslara almazsa dersler de boş geçmez. Öğretmenin asli görevi derse girmektir nokta. Gerçi eğitim kimin umurunda bu ülkede. İl ve ilçelerde birileri kurs açıp ek ders alsın diye çıkarılan şeyler.

zaytung41
Şef
07 Şubat 2025 19:40

Bir idareci olarak bu konuyu cimere taşımayı düşünüyorum. Öğretmen 1 sınıftan sorumlu idareci bütün okuldan. İdareci karşıtlığını bir kenara bırakıp biraz empati yapınız Yeri geliyor öyle bir gün oluyor ki 40 öğretmenli okuldan 3-4 öğretmeni aynı gün hizmetici eğitime alıyorlar zaten nerdeyse her gün de raporlu biri oluyor gel de aynı anda 4-5 sınıfı kontrol et. Bu hizmetici eğitimler kesinlikle uzaktan eğitimle yapılmalı. Öğretmenin asli görevi derse girmektir. Birileri kurs açıp ek ders alsın diye okullar öğretmensiz birakilmamalı.

Braweheart01
Genel Müdür
08 Şubat 2025 11:08

Biz sınıf öğretmeniyiz çocuğun bütün derslerinden biz sorumluyuz eğer öyle hizmetçi eğitime gidersek geri kalınan derslerden biz telafi etmek zorundayız bize hem veli hem müdür hesap sorar sen bu çocuklara niçin ders vermedin diye., hatta geri hizmete alırlar. Bizim branşta dersten kaçmak isteyeni bu yöntem yemez. Bir de sınıf öğretmeni gelmezse çocuğun tüm günü boşalır veli de haliyle bu konuyu cimere taşır o da ayrı bir mevzu

bub sistem meslek lisesi öğretmeni vb. çocukların genellikle boş ders gözettiği okullarda işe yarar

adakızı
Genel Müdür
08 Şubat 2025 11:13

Bizimki hiç muhatap olmuyor, direkt sistemden reddediyor

Sevdim-Seni
Genel Müdür
08 Şubat 2025 19:44

Milli Eğitimden gelen uzunca cevaptan anladığım kadarıyla; resen alınan bazı zorunlu eğitimler dışında kalanları, özellikle eğitim öğretimi aksatıyorsa mebbisten direk reddedin demişler...

Tırıvırı eğitimlere izin vermek idarenin insiyatifindeymiş... Eğitim aksarsa idarenin sorumluluğundaymış...

zaytung41, 1 ay önce

Bir idareci olarak bu konuyu cimere taşımayı düşünüyorum. Öğretmen 1 sınıftan sorumlu idareci bütün okuldan. İdareci karşıtlığını bir kenara bırakıp biraz empati yapınız Yeri geliyor öyle bir gün oluyor ki 40 öğretmenli okuldan 3-4 öğretmeni aynı gün hizmetici eğitime alıyorlar zaten nerdeyse her gün de raporlu biri oluyor gel de aynı anda 4-5 sınıfı kontrol et. Bu hizmetici eğitimler kesinlikle uzaktan eğitimle yapılmalı. Öğretmenin asli görevi derse girmektir. Birileri kurs açıp ek ders alsın diye okullar öğretmensiz birakilmamalı.

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi