Editörler : Pangaea
06 Şubat 2025 20:36

Yarın müfettiş gelecek...Nelere dikkat etmeliyim?

Soruşturma sonrasında ders işleyişimi ve mesleki performansimi gözlemlemek uzere yarin müfettiş gelecek nelere dikkat etmeliyim?

Ilkokul 2.sınıf öğretmeniyim.

Tecrübeli değilim.

Meslekte yeniyim

06 Şubat 2025 21:58

kendin ol

cevdet5934
Kapalı
06 Şubat 2025 22:27

neden soruşturma geçiriyorsunuz?

10. KÖY
Şube Müdürü
06 Şubat 2025 22:34

Yillik,gunluk plan,veli topl. tutanaklari,zumre tutanaklari,kulup evraklari,ogrenci kazanim degerlendirme evraklari

Kagiş
Müsteşar
07 Şubat 2025 09:27

Dünya görüşünü öğrenmeye çalış ve ona göre ayar ver! Politik ol ve yüzüne sahte bir tebessüm yerleştir. Mesafene dikkat et! Kibirli biri ise biraz alttan al, mutevazı bir insansa dik dur! Sakın ha sakın korktuğunu, çekindiğini belli etme! Kısa ve net cevaplar ver! Kem küm, hık mık etme! Sonucu da buradan bize bildir!))

Braweheart01
Genel Müdür
07 Şubat 2025 10:32

sınıf defteri tam olsun yıllık ve günlük planlar belirli gün ve haftalar tam olmalı çocukların kitaplarında etkinlikler yapılmış olmalı

07 Şubat 2025 12:29

Kibirli ise dayı de mütevazı bir insan ise ayı de misali olmuş içerik. Delikanlı isen kibirli birine karşı dik dur asıl mesele kibirli kendini bilmez insanlara dik durabilmek. Sana kesinlikle katılmıyorum. Sahte gülücük olmasın yüzünde sahtelik kaliteli insana yakışmaz asla

Kagiş, 1 ay önce

Dünya görüşünü öğrenmeye çalış ve ona göre ayar ver! Politik ol ve yüzüne sahte bir tebessüm yerleştir. Mesafene dikkat et! Kibirli biri ise biraz alttan al, mutevazı bir insansa dik dur! Sakın ha sakın korktuğunu, çekindiğini belli etme! Kısa ve net cevaplar ver! Kem küm, hık mık etme! Sonucu da buradan bize bildir!))

Kagiş
Müsteşar
07 Şubat 2025 12:50

Yıllardır bu işlerin içindeyiz, göre göre insan sarrafı olduk. İdealizm falan gibi olaylara hiç girmiyorum. Çağımızda hakim olan yaklaşım pragmatizm!! insanlar pragmatik olmayı tercih ediyor! Hızlı, yararlı ve sorunsuz! Karşındakine ne kadar çok benzersen benzemeye çalışırsan işin o denli yürüyor ve sonuca ulaşıyorsun! Diğer türlü istenmeyen, sorunlu birisi olarak algılanıp etiketleniyorsun! Zaman, popülizm zamanı kardeşim! Haydi hayırlı işler!!

Sakaryalı540, 1 ay önce

Kibirli ise dayı de mütevazı bir insan ise ayı de misali olmuş içerik. Delikanlı isen kibirli birine karşı dik dur asıl mesele kibirli kendini bilmez insanlara dik durabilmek. Sana kesinlikle katılmıyorum. Sahte gülücük olmasın yüzünde sahtelik kaliteli insana yakışmaz asla

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
07 Şubat 2025 15:24

Soruşturma sonrası geliyorsa soruşturmanın konusuna göre belli bir kanaat ile gelecektir. Gelmeden önce kulağına birşeyler de söylendiyse işiniz zor. Soruşturma konusunu bilmediğim için birşey söylemek çok doğru olmaz.

07 Şubat 2025 15:36

yarın geliyorsa birşey yapmana gerek yok.

berkaydal
Şube Müdürü
07 Şubat 2025 16:06

Müfettişe dikkat etmelisiniz.

Lecturer55
Aday Memur
07 Şubat 2025 16:26

Herşeyden önce müfettiş denen zatın her dediğine peki tamam not aldım gibi yanıtlar ver he de geç

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi