Editörler : crops35
07 Şubat 2025 12:05

TCDD 2024/2 memur kadrosu
TCDD taşımacılık memur kadrosuna atanan arkadaşlar varsa görev yeri ve birimlerle ilgili bilgisi olan var mı. Tüm ilçeler memur olarak nerde görev yapılacak biliyor musunuz. En son belli olacağını biliyorum ama istasyon vs gibi mi olacak yoksa ilçelerde ayrı birimleri var mı TCDD nin

yeşilrussel
Memur
07 Şubat 2025 14:04

Ankara mi atandigin yer

Esra Altınsoy
Aday Memur
07 Şubat 2025 14:49

Sivas
yeşilrussel, 1 ay önce

Ankara mi atandigin yer

yeşilrussel
Memur
07 Şubat 2025 15:01

Genel müdürlük hariç heryer taşra geçer ibff atandiysan afyon bölge mudurlugudur büyük ihtimal

Esra Altınsoy, 1 ay önce
Sivas

Esra Altınsoy
Aday Memur
07 Şubat 2025 15:09

Afyonu anlamadım. Benim yerleştiğim şehir Sivas. Görev yeri olarak "tüm ilçeler" yazıyo. yani merak ettiğim şey herhangi bi ilçesindeki istanyonda görevli memur mu olacak yoksa sivas merkezde mi olacak görev. Evet ibf den yerleştim

EEMMÜHENDİS2024
Aday Memur
07 Şubat 2025 15:11

Tcdd'de mühendis maaşı ne kadar acaba ilk 6 ay kesintili bekar

yeşilrussel
Memur
07 Şubat 2025 15:31

Pardon yanlış yazmışım Sivas bölge mudurlugu olur istasyon olmaz

Esra Altınsoy, 1 ay önce
Afyonu anlamadım. Benim yerleştiğim şehir Sivas. Görev yeri olarak "tüm ilçeler" yazıyo. yani merak ettiğim şey herhangi bi ilçesindeki istanyonda görevli memur mu olacak yoksa sivas merkezde mi olacak görev. Evet ibf den yerleştim

Esra Altınsoy
Aday Memur
07 Şubat 2025 15:33

teşekkür ederim
yeşilrussel, 1 ay önce

Pardon yanlış yazmışım Sivas bölge mudurlugu olur istasyon olmaz

Selman5860
Aday Memur
07 Şubat 2025 16:57

tüm ilçeler ibaresi geçtiği için diğer şeflik veya müdürlüklerde olabilir hocam bende sivas a atandım komisyon ihtiyaca göre belirliyormuş liste yayınlanınca belli olacak

Esra Altınsoy
Aday Memur
07 Şubat 2025 17:02

öyle mi hayırlı olsun size de. anladım şimdi en son belli olacak anlaşılan
Selman5860, 1 ay önce

tüm ilçeler ibaresi geçtiği için diğer şeflik veya müdürlüklerde olabilir hocam bende sivas a atandım komisyon ihtiyaca göre belirliyormuş liste yayınlanınca belli olacak

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi