Editörler : swat3410

reis__05
Aday Memur
21 Şubat 2025 16:55

Karakollar, engelli bireylere benzer, engelli olmayan halinden anlamaz, taltif, polsan, atama yönetmeliği vs. uğraşır dururlar ama bilmezler ki herkes bi engelli adayıdır, düşünce anlarlar karakolların teşkilatın üvey evladı olduğunu. Herkesin bi gün karakola düşeceğini bilerek karakolların hakkettiği yere ulaşması dileğiyle...
21 Şubat 2025 17:26

Aziz devletimi ele geçirmiş liyakatsız komisere haksız olsa bile ses etmemek gerek yoksa gocunur hemen abisini arar sonra huzur gider. Allahtan emekli oldum liyakatsız komiserlerden kurtuldum. Arkadaşlar emekli olduğum halde bana disiplin soruşturması açan zihniyet sizlere neler yapmaz. O yüzden sen haklısın padişahım deyip mesai bitince gidin evinize aileniz ile huzurlu vakit geçirin. Onlar ile uğraşılmaz abileri var.

lastwolf93
Aday Memur
21 Şubat 2025 17:40

karakollar devletin görünen yüzüdür, ilk imdat diye koşulacak yerdir. Meslektaşlarım neden buralarda çalışmak istemez anlayamadım, ben dilekçe vererek şuan yoğun bir karakolda çalışıyorum.

45Lik Colt
Aday Memur
22 Şubat 2025 01:15

Kimse boşu boşuna burda hikaye yazmasın. Amir tayfası her zaman karakolu sürgün yeri olarak görmüştür. Ben şahsım adına şunu söyleyebilirim ki; nerede nasıl çalıştığın değil kimlerle çalıştığın önemlidir. İş yükü en hafif en rahat büroda çalışırsın ama bürodaki personel-amirler öyle gıcıktır öyle kasıntıdır ki keşke başka yerde olsam da böylelerine katlanmasam dersin. Yeri gelir iş yükünden belinin büküleceği yere denk gelirsin ama beraber çalıştığın insanlar birbirini koruyup kollayan, birbirinin açığını kapatan, birbirine destek olan insanlar olur ki o huzurlu neşeli ortamı bırakıp başka yere gitmek istemezsin. Tecrübeyle sabittir; nerde çalıştığın değil kiminle çalıştığın önemli.

einsatz79
Aday Memur
22 Şubat 2025 12:43

Yaklaşık 15 . senesini bitiren bir polis memuruyum , 10 yıla yakındır da şubelerde dahil olmak üzere mukayitlik yapıyorum bu sürenin 7 senesi de bu sene dahil olmak üzere karakolda geçiyor , öncelikle nerede çalıştığından ziyade kimlerle çalıştığın çok önemli karakol herkes için sürgün yeri ama herkesin işi de eninde sonunda karakola düşer misal şubede çalışıyorsun dolandırıcılık müracaatın olur gelirsin kaza geçirirsiniz gelirsin veyahut eş dost suça karışır gelirsin anlaşılman konu burdaki yorumlardaki gibi sürgün gözüyle bakılması karakol memura mesleği öğretir ben ilk karakolcu olduğum zamanlar aklıma geliyor nerden nereye

save001
Daire Başkanı
22 Şubat 2025 13:54

devrem mukayitliği önerir misin? gerek karakolda gerekse şubelerde? genelde kimse yapmak istemiyor kaçıyor ama sokakta çalışmaktansa iyidir diye düşünüyorum?
einsatz79, 3 hafta önce

Yaklaşık 15 . senesini bitiren bir polis memuruyum , 10 yıla yakındır da şubelerde dahil olmak üzere mukayitlik yapıyorum bu sürenin 7 senesi de bu sene dahil olmak üzere karakolda geçiyor , öncelikle nerede çalıştığından ziyade kimlerle çalıştığın çok önemli karakol herkes için sürgün yeri ama herkesin işi de eninde sonunda karakola düşer misal şubede çalışıyorsun dolandırıcılık müracaatın olur gelirsin kaza geçirirsiniz gelirsin veyahut eş dost suça karışır gelirsin anlaşılman konu burdaki yorumlardaki gibi sürgün gözüyle bakılması karakol memura mesleği öğretir ben ilk karakolcu olduğum zamanlar aklıma geliyor nerden nereye

POLO155
Memur
22 Şubat 2025 17:48

Batıda değil de doğuda torpili olan dayısı olan herkes elini taşın altına koysun derim. Herkes tüm tuşlara bassın. Operasyonel birimlere istihbarata ya da sizin için en iyi yer neresi ise gidin oralara çalışın. Benim şahsen zoruma gitmiyor bilakis hoşuma gidiyor. Siz oralarda çalışadurun biz ceraimi az karakolda, hassasda, korumada yani sizin için çalışılmayacak olan rahat yerlerde ya da size göre düşük yerlerde çalışalım. Benim şahsen bu yerlerde rahatım yerinde size kolay gelsin.

POLO155
Memur
22 Şubat 2025 17:57

1,5 ton eroin yakalayan polislere 2 (iki) taltif veren sistem çok yorulduğunda çok çalıştığında istirahatinden feragat ettiğinde sana ne verecek ki. İşini olması gerektiği gibi yap hakkını ver çekil köşene. O şube bu şube hikaye. Devriye ekibe torpil yaptım hassasa düştüm. Kim sizin nerde çalışmanızı istiyosa orada çalışın. Yaptığınız işin hakkını verin. Şube mube önemli değil. Allah hep iyi insanlarla çalışmayı nasip etsin. Kötü insanlar da hep birbirleri ile çalışır inşaallah

einsatz79
Aday Memur
22 Şubat 2025 18:01

Evet öneririm ben ilk başladığım zamanlarda çok yanlız kaldım bana kimse öğretmedi o eski memurlar vardı ben sonra 7 kişiye öğrettim üçü şu anda şubelerde mukayit adlı sorumluluk ne dışarda nöbet tutmaya ne de anonsa gitmeye benzer ama güzeldir cevren olur zira kapıdan giren herkes eline bakar tavsiye ederim hatta şu anda ufak bir android uygulama üzerinde çalışıyorum mukayitlik ile alakalı bitirir isem paylasacagim

save001, 3 hafta önce
devrem mukayitliği önerir misin? gerek karakolda gerekse şubelerde? genelde kimse yapmak istemiyor kaçıyor ama sokakta çalışmaktansa iyidir diye düşünüyorum?

polispolis47
Aday Memur
22 Şubat 2025 18:42

Karakolda ki şefim adaptasyon sürecinde zorlandığımı görünce bana demişti ki " Karakolun girişindeki şu merdivenleri gördün mü oraya mesaiye geldiğinde ilk adım attığında ayağına Çamur bulaşmaya başlar"efendi adamdı ..k diyemedi
lastwolf93, 3 hafta önce
karakollar devletin görünen yüzüdür, ilk imdat diye koşulacak yerdir. Meslektaşlarım neden buralarda çalışmak istemez anlayamadım, ben dilekçe vererek şuan yoğun bir karakolda çalışıyorum.
01 Mart 2025 12:39

polislik mesleği çok zor, amir zulmü vs

Can3510
Aday Memur
01 Mart 2025 23:25

Ewrt arkadaş ortamı başındaki amir güzel oldumu inan cennet gibi olur..

esasli2626, 1 ay önce
sözde sana ceza verip egosunu tatmin edip karakola göndertir ama bi bakarsın karakolda mükemmel bir ortam mükemmel bir arkadaşlık görürsün sana ceza vermiştir ama aksine ödül olmuştur başıma geldi o yüzden Allah her daim iyi insanlarla karşılaştırsın
Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi