Editörler : swat3410

Ahmet182.
Aday Memur
17 Şubat 2025 18:23

Güncel bir gelişme var mıdır ?

Ahmet182.
Aday Memur
02 Mart 2025 09:00

Güncel bir gelişme var mı arkadaşlar ?

petterpam
Aday Memur
06 Mart 2025 12:41

tam ayrıntılı olmasa da yeni yönetmeliğin hatları kısmen belli oldu. süreç nasıl etkilenir bu durumdan var mı bilgisi olan

plc8722
Aday Memur
06 Mart 2025 22:16

Özel sektörde eş durumuna göre GİHe geçişte güncel durum nedir? Ne kadar sürede olumlu ya da olumsuz cevap alınıyor? Artı bu değişen yönetmelikteki sürelerde mesela 5 yıl olan yer 6 yıla çıktıysa süre hesaplaması nasıl olacak? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz?

Gondorlufaramir
Aday Memur
06 Mart 2025 22:54

sanki on binlerce kişinin eşi çakılı kadro herkes gih olma peşinde. nasıl insanlarsiniz lan siz. adama bak evlenmeyecek diyor bi de olur senden icazet alsın millet. her kuşu şey yaptınız bir leylek kaldı.

darbelimatkappp
Aday Memur
07 Mart 2025 09:04

yönetmelik madde 39 sorunuzun cevabi olur önce eşinizin görev yaptigi yerde ki görev sürenizi tamamlayacaksiniz sonra gih icin basvuruda bulunabilirsiniz

plc8722
Aday Memur
07 Mart 2025 12:35

Mevzuat kısmını biliyorum. Şu an geçiş yapan var mı, çok başvuru var deniliyor o yüzden soruyorum ne kadar sürede olumlu ya da olumsuz yanıt alınıyor onu merak ediyorum

darbelimatkappp, 2 hafta önce
yönetmelik madde 39 sorunuzun cevabi olur önce eşinizin görev yaptigi yerde ki görev sürenizi tamamlayacaksiniz sonra gih icin basvuruda bulunabilirsiniz

darbelimatkappp
Aday Memur
07 Mart 2025 13:03

genelde mahkeme yolu ile gecildigini duymustum bende subede calisan bir abla vardi onunla gorustum mahkeme karariyla gecmis egm de karsi dava acmis ama konunun icerigini bilmiyorum
plc8722, 2 hafta önce

Mevzuat kısmını biliyorum. Şu an geçiş yapan var mı, çok başvuru var deniliyor o yüzden soruyorum ne kadar sürede olumlu ya da olumsuz yanıt alınıyor onu merak ediyorum

specialone1907
Aday Memur
07 Mart 2025 15:00

hocam özeliniz kapalı özelden yazabilir misiniz
darbelimatkappp, 2 hafta önce
genelde mahkeme yolu ile gecildigini duymustum bende subede calisan bir abla vardi onunla gorustum mahkeme karariyla gecmis egm de karsi dava acmis ama konunun icerigini bilmiyorum

Sinop07
Aday Memur
08 Mart 2025 13:49

eşi çakılı kadro olup, son 6 ay icerisinde GİH e gecen oldu mu? arkadaslar, yada cevrenizde olan varmı?

Haymana0675
Aday Memur
08 Mart 2025 14:09

Olumsuz mahkeme kararı hariç geçen yok

Sinop07, 2 hafta önce
eşi çakılı kadro olup, son 6 ay icerisinde GİH e gecen oldu mu? arkadaslar, yada cevrenizde olan varmı?

Sinop07
Aday Memur
08 Mart 2025 15:26

dilekce vereli 5 ay oldu ama hala degerlendirilecektir yaziyo pbs de. olumsuz sonuclanmistir diye yazmayacaklar mı? yoksa süreç devam mı ediyor anlamadım bu işi.

specialone1907
Aday Memur
08 Mart 2025 15:32

benimde aynı şekilde kasımdan beri değerlendirilmekte yazıyor. Ben 30 günlük süre geçtikten sonra mahkemeye verdim süreç devam ediyor.
Sinop07, 2 hafta önce
dilekce vereli 5 ay oldu ama hala degerlendirilecektir yaziyo pbs de. olumsuz sonuclanmistir diye yazmayacaklar mı? yoksa süreç devam mı ediyor anlamadım bu işi.

Sinop07
Aday Memur
08 Mart 2025 17:41

2 ay beklen gerekmiyor muydu zımmen red için
specialone1907, 2 hafta önce
benimde aynı şekilde kasımdan beri değerlendirilmekte yazıyor. Ben 30 günlük süre geçtikten sonra mahkemeye verdim süreç devam ediyor.

specialone1907
Aday Memur
08 Mart 2025 19:31

Eskiden 60 gündü 2021'de değişti 30 gün oldu kıymetli meslektaşım
Sinop07, 2 hafta önce
2 ay beklen gerekmiyor muydu zımmen red için

petterpam
Aday Memur
16 Mart 2025 10:08

süreç sonuçlanırsa bizi de bilgilendirir misiniz devrem. bu yeni puan sisteminde bu durum nasıl olacak merak ediyorum. gihe geçiş olmayacak vs deniyor bakalım görelim
specialone1907, 2 hafta önce

Yasin bambi
Aday Memur
16 Mart 2025 11:29

Devrelerim personel başkanı atama yer değiştirme ile alakalı ilk toplantısını Kars'ta yaptı az önce soru cevap şeklinde merak edilenler de soruldu 25 Mayıs'ta İçişleri bakanı düğmeye basıp dijital ortamda atamaları yapacakmış Batıdan ilişik kesme 23 Haziran doğudan ilişik kesme temmuz ortası olarak planlanmış Devrem ilin gelişmişlik , ekonomik sosyal düzeyine göre puan katsayısı belirlemişler , batı illeri 1000 taban puan doğu illeri 2000 taban puan şeklinde olacak Hazırladıkları tablonun bir kısmını gördük , en düşük puana sahip il ilçe listesinde en başta bursa / nilüfer , bursa / Osmangazi , Eskişehir Odunpazarı , Kayseri Melikgazi , Antalya Muratpaşa vardı 7 tercih yapmıyoruz artık , uzun bir tercih yapıcaz . 56 batı ilinin tamamını yazabilirsiniz tercih listesine gibi birşey söyledi başkan Puanınıza göre belki 56. Sıraya yazdığınız il gelebilir dedi Personelin doğuda kalmasını destekliyoruz dedi ipka sayısı önemli olmaksızın ipkaları il emniyet müdürlerini insiyatiflerine bıraktık kabul etmelerini istiyoruz dedi Önceki atama sistemleri bizi biraz çıkmaza soktu dolayısıyla personelin doğuda fazladan kalıyor olması 2. şarkı kaldırmamıza yardımcı olacak dedi Devrem şöyle batıda çalışıp da hiç şaka gitmeyen personel sayısı bayağı fazlaymış önce onları doğu görevine gönderip sonrasında doğuda kalmak isteyen personeli destekleyip ilerleyen zamanlarda ikinci şarkı kaldırmayı planlıyorlar Devrem Bir ilde 10 seneyi dolduranları gönderme peşindeler bir örnek verdiği bir polis memurunun eşinin üzerine kuyumcu dükkanı açmış adam aynı ilde 13 yıldır çalışıyormuş boş vakitlerinde kuyumcuda geçiriyormuş zamanını polis bu tür durumlara engel olmak için 10 yılını dolduranları tebliğ ederek rotasyona tabi tutacağız diyor Devrem gih muhabbeti de konuşuldu sağlık problemleri raporlu şekilde olmak şartıyla haricinde kimse Gih memuru olmak için çabalamasın dilekçe göndermesin görüşe gelmesin kesinlikle kabul etmiyorum diyor Eşi çakılı kadro olup da atamaya tabi olan personeli de mümkün mertebe eğer bulunduğu ilde polis meslek yüksekokulu POMEM müdürlükleri varsa buralara çekerek bu şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz şeklinde bir cümle kullandı benim çalıştığım ilçe de bir arkadaş whatsapp grubuna bunu attı belki sizlerin sorularına cevap olabilir
Toplam 57 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi