Editörler : E.Kayı Han
«58596061626364656667686970

Haplessss
Aday Memur
10 Haziran 2025 18:44

Sayın hocam daha önceki basvurumdan biliyorum, tüm jüri ler sisteme raporlarini girince, yedek jüri de olsa asgari veya etik verilmişse size bildiriliyor, mail ya da mesaj ile dbs ye giriniz deniliyor, yani raporların bitme süresini beklemekten başka çare yok malesef

21mayıs, 1 hafta önce

İnşallah hocam. Etik koşullarda direk mail geliyor galiba. Etik ile alakalı bir durum değildir diye düşünüyorum. Karşıdakiler de hiç ipucu vermeyince merak ediyorum. İnşallah hayırlısı ile sonuçlanır.

metamatik
Aday Memur
10 Haziran 2025 20:49

evet 26 mayıs itibariyle benimki tamamlandı...28.06 görünüyordu

hepsciences, 1 hafta önce

Tahmini eser inceleme süresi bitiş tarihi 28 Haziran olup tüm jürileri raporunu girenler var mı?

AssocCandidate
Aday Memur
10 Haziran 2025 20:54

Hocam sizin sistemde ne yazıyor su an

metamatik, 1 hafta önce

evet 26 mayıs itibariyle benimki tamamlandı...28.06 görünüyordu

metamatik
Aday Memur
10 Haziran 2025 22:41

Doçentlik değerlendirme jürinizin eser inceleme süreci tamamlandı. Eser değerlendirme sonucunuz ÜAK Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak. Yönetim kurulu onayından sonra 10 iş günü içinde durumunuz DBS üzerinden ilan edilecektir. Süreç yeterince şeffaf ve toplantı zamanı belli olduğundan tarafınıza DBS üzerinden bildirim yapılana kadar herhangi bir işlem yapmayınız, bilgi almaya çalışmayınız.

AssocCandidate, 1 hafta önce

MüallimNaci
Şube Müdürü
10 Haziran 2025 23:21

Bende "doçentlik değerlendirme süreciniz devam ediyor" yazmakta arkadaşlar bu ne anlama geliyor.

AssocCandidate
Aday Memur
11 Haziran 2025 00:32

Hocam pek cok arkadasta ayni yazi var ama ne oldugu konusunda tam bilgi yok. Asgari, etik veya juri ek sure diyenler var. Bende de ayni yazi var. Bekleyip gorecez bakalim hayirlisi

MüallimNaci, 1 hafta önce
Bende "doçentlik değerlendirme süreciniz devam ediyor" yazmakta arkadaşlar bu ne anlama geliyor.

metamatik
Aday Memur
11 Haziran 2025 09:33

Doçentlik değerlendirme jürinizin eser inceleme süreci tamamlandı. Eser değerlendirme sonucunuz 27.06.2025 tarihli ÜAK Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak. Yönetim kurulu onayından sonra 10 iş günü içinde durumunuz DBS üzerinden ilan edilecektir. Süreç yeterince şeffaf ve toplantı zamanı belli olduğundan tarafınıza DBS üzerinden bildirim yapılana kadar herhangi bir işlem yapmayınız, bilgi almaya çalışmayınız.

AssocCandidate, 1 hafta önce

metamatik
Aday Memur
11 Haziran 2025 09:34

YK 27 haziranda toplanıyor...

metamatik, 1 hafta önce

Doçentlik değerlendirme jürinizin eser inceleme süreci tamamlandı. Eser değerlendirme sonucunuz 27.06.2025 tarihli ÜAK Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak. Yönetim kurulu onayından sonra 10 iş günü içinde durumunuz DBS üzerinden ilan edilecektir. Süreç yeterince şeffaf ve toplantı zamanı belli olduğundan tarafınıza DBS üzerinden bildirim yapılana kadar herhangi bir işlem yapmayınız, bilgi almaya çalışmayınız.

archSaadet
Aday Memur
11 Haziran 2025 09:36

Benim sistemime de bu sabah tarih eklendi

"Doçentlik değerlendirme jürinizin eser inceleme süreci tamamlandı. Eser değerlendirme sonucunuz 27.06.2025 tarihli ÜAK Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak. Yönetim kurulu onayından sonra 10 iş günü içinde durumunuz DBS üzerinden ilan edilecektir. Süreç yeterince şeffaf ve toplantı zamanı belli olduğundan tarafınıza DBS üzerinden bildirim yapılana kadar herhangi bir işlem yapmayınız, bilgi almaya çalışmayınız."

DrKur
Aday Memur
11 Haziran 2025 10:51

Hocam, "jüri süreci devam ediyor" mesajından sonra mı mesaj değişti? Daha önce nasıldı ekranınız?

archSaadet, 1 hafta önce

"Doçentlik değerlendirme jürinizin eser inceleme süreci tamamlandı. Eser değerlendirme sonucunuz 27.06.2025 tarihli ÜAK Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak. Yönetim kurulu onayından sonra 10 iş günü içinde durumunuz DBS üzerinden ilan edilecektir. Süreç yeterince şeffaf ve toplantı zamanı belli olduğundan tarafınıza DBS üzerinden bildirim yapılana kadar herhangi bir işlem yapmayınız, bilgi almaya çalışmayınız."

DrKur
Aday Memur
11 Haziran 2025 10:56

Siz 30 Mayıs'ta da aynı mesajı paylaşmışsınız?!?!?!?

archSaadet, 3 hafta önce

Benim de bu sabaha kadar 1 kişi okumamış 5 kişi okumuştu. Yaklaşık 1 saat önce giriş yaptığımda giriş yapmamış olan hoca sistemden çıkmış. 5 kişi kalmış, yedek asıl olmuş ve de süreç tamamlanmış.

Son durum: Doçentlik değerlendirme jürinizin eser inceleme süreci tamamlandı. Eser değerlendirme sonucunuz ÜAK Yönetim Kurulu tarafından onaylanacak. Yönetim kurulu onayından sonra 10 iş günü içinde durumunuz DBS üzerinden ilan edilecektir. Süreç yeterince şeffaf ve toplantı zamanı belli olduğundan tarafınıza DBS üzerinden bildirim yapılana kadar herhangi bir işlem yapmayınız, bilgi almaya çalışmayınız.

Bartın 78
Aday Memur
11 Haziran 2025 12:20

Hocalarım son jüri değerlendirme tarihleri 28 Haziran olanların jürileri yk tarihine kadar değerlendirmeyi biririrse, yk'ya girebilecekler mi? Bilen hocamız var mı?

archSaadet, 1 hafta önce

mendoa84
Daire Başkanı
11 Haziran 2025 12:32

Yetişmez hocam..

Bartın 78, 1 hafta önce

Hocalarım son jüri değerlendirme tarihleri 28 Haziran olanların jürileri yk tarihine kadar değerlendirmeyi biririrse, yk'ya girebilecekler mi? Bilen hocamız var mı?

Timurkgn
Aday Memur
11 Haziran 2025 12:35

Doçentlik komisyonunun tarihini bilen var mı ? 12 Haziran olabilir denilmişti. Kesin bir bilgi alan oldu mu?

Dromerrr
Aday Memur
11 Haziran 2025 12:41

yetişirse tabi ki 27 hazirandaki yk da onaylanır.

Bartın 78, 1 hafta önce

11 Haziran 2025 12:48

Bende bekliyorum hocam 12 Haziran denildi. Bakalım sistemim değişmedi. İnşallah toplantıdan sonra asgari reddedilip tekrar jüri sürecine döner.

Timurkgn, 1 hafta önce

Doçentlik komisyonunun tarihini bilen var mı ? 12 Haziran olabilir denilmişti. Kesin bir bilgi alan oldu mu?

Timurkgn
Aday Memur
11 Haziran 2025 13:08

Acaba önceki dönemlerde olduğu gibi jüriye mi gönderecekler yoksa komisyon asgari kararını red edince diğer jüriler üzerinden karar mı verecek bu konuda bir bilginiz var mı hocam?

Doçent aday., 1 hafta önce

Bende bekliyorum hocam 12 Haziran denildi. Bakalım sistemim değişmedi. İnşallah toplantıdan sonra asgari reddedilip tekrar jüri sürecine döner.

DrNef
Aday Memur
11 Haziran 2025 14:05

asgariyi red edil tekrar gönderecekler 10 gün süre verecekler. Olumlu ya da olumsuz yaz denecek. yine asgari derse jürilikten çıkarılacak. Kalan jürilerle karar verilecek. Ben sordum öyle dediler.

Timurkgn, 1 hafta önce

Acaba önceki dönemlerde olduğu gibi jüriye mi gönderecekler yoksa komisyon asgari kararını red edince diğer jüriler üzerinden karar mı verecek bu konuda bir bilginiz var mı hocam?

11 Haziran 2025 16:33

Hocam tlf daki memur asgariden dönerse tekrar jüriye gönderilecek dedi. Israr ederse jüriliği düşürülüp yedeğin görüşü dikkate alınacakmış.

Timurkgn, 1 hafta önce

Akademikbirey
Aday Memur
11 Haziran 2025 17:01

İyi günler, dbs'de sistem üzerinde jüri süreci devam ediyor yazıyor. Dosya değerlendirme son tarihi 29 haziran olmasına karşın tüm jüriler dosyasını girdi. Süreçte yazısı ne anlama geliyor acaba?

Toplam 1397 mesaj
«58596061626364656667686970

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi