Editörler : E.Kayı Han
«23242526272829303132333435

Academic-j
Aday Memur
24 Nisan 2025 20:10

Maalesef Akın3434 bu forumda deşifre oldun. Buralarda artık sana eğlence yok. Lütfen buralarda artık yorum yapma "YALANCI ÇOBAN" olduğun anlaşıldı. Akademideki bu kadar stres içerisinde birde seninle kimsenin uğraşacsak vakti yok ... Kendine eğlenecek yeni şeyler bul...

Sidayegeli
Aday Memur
24 Nisan 2025 21:40

Şu son yazdiklarından sonra emin oldum ki insanlarla dalga geçiyorsun. Belli ki ciddi bir psikolojik rahatsızlığın var. Görunen o ki seni burda dinleyen kimse yok, o nedenle baska mecralarda mesela 13-15 yaş grubunun olduğu ortamlardaki oyunlara dahil ol derim ben...Diğer türlü burada amacın her ne ise ulaşamayacaksın... zira buradaki insanların IQ seviyelerine ulaşman mümkün degil..

Sidayegeli
Aday Memur
24 Nisan 2025 22:37

Yazdığın her şey seninle ilgili tespitlerimizi doğruluyor...çok da zorlama istersen zira buradaki insanlar senden zeki ...

Akın3434
Yasaklı
24 Nisan 2025 23:36

Senin benimle ne derdin var. Niye bana iftira atıp duruyorsun. Benim sonuç açıklandı. Yarında diğerleri açıklankr

Sidayegeli, Dün
Yazdığın her şey seninle ilgili tespitlerimizi doğruluyor...çok da zorlama istersen zira buradaki insanlar senden zeki ...

akademisyen 64
Müsteşar Yardımcısı
25 Nisan 2025 09:38

Arkadaşlar, ben bu forumda oldukça eskiyim, bu kişinin bir çok başlıkta sorun çıkardığını farkettim ve forum kurallarına uymadığını. Dün şikayette bulundum. Belki sizlerden de şikayetçi olan vardır. Sonuçta yasaklandı.

Sidayegeli, Dün

ugur4336
Aday Memur
25 Nisan 2025 11:54

Hocam teşekkür ederim yasaklanmasına vesile olduğunuz için gereksiz heyecan yapmamıza sebep olup dalga geçiyordu. Bende senelerdir bu gruba üyeyim ilk kez bu kadar ciddiyetsiz ve problemli birini gördüm umarım farklı şekillerde yine gelip bu grubun seviyesini düşürmez

akademisyen 64, 2 saat önce

Arkadaşlar, ben bu forumda oldukça eskiyim, bu kişinin bir çok başlıkta sorun çıkardığını farkettim ve forum kurallarına uymadığını. Dün şikayette bulundum. Belki sizlerden de şikayetçi olan vardır. Sonuçta yasaklandı.

Toplam 686 mesaj
«23242526272829303132333435

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi