Editörler : cihan27E.Kayı Han

bravehard
Daire Başkanı
18 Şubat 2025 09:58

Öncelikle yazdığım yazıda bel altı olan şeyi bir göstersene? Bir de "Mesala Cimer'e yazınca ne olduğunu öğrenmeniz için sizin şu konuya yaptığınız bel altı yorumu bildirsek kim olduğunuz ortaya çıkacak. İnanın buna bile değmezsiniz" yemin ederim kendimi gizlemek gibi bir durumum yok her şekilde kimliğimi açıklarım istediğin yerden bilgi isteyebilirsin.

Bir de şunu yazmışsın "Yüz yüze söylemeye cesaret edemeyeceğiniz şeyleri sanal alemde kolayca söyleyebiliyorsunuz nasıl olsa" İzmir deyim ben, yakınsanız istediğiniz nokta da sizin yüzünüze karşıda söylerim istediğiniz zaman da buluşmaya hazırım.

Bir de "Kamuda gördüğümüz liyakatsiz yöneticilerin bir örneği olarak karşımıza çıkmanız tesadüf değil." Bu lafınızı aynen iade ederim, kimin liyakatsız olduğu belli oluyor, ok?

katip1988, 1 ay önce

üslubunuza bakacak olursak cevap vermeye bile değmez. şikayet et butonunu kullandım. umarım editörler ilgilenir.

Kamuda gördüğümüz liyakatsiz yöneticilerin bir örneği olarak karşımıza çıkmanız tesadüf değil.

Önce insanlarla medenice konuşmayı, tartışmayı öğrenin. Yüz yüze söylemeye cesaret edemeyeceğiniz şeyleri sanal alemde kolayca söyleyebiliyorsunuz nasıl olsa.

Mesala Cimer'e yazınca ne olduğunu öğrenmeniz için sizin şu konuya yaptığınız bel altı yorumu bildirsek kim olduğunuz ortaya çıkacak. İnanın buna bile değmezsiniz.

kyros
Şef
18 Şubat 2025 11:38

O kadar çapsız vizyonsuz yazıyorsun ki.

Benim evden çalışırken yaptığım işin bir yıldaki mali değeri ülke ekonomisine katkısı senin çalışma hayatında yaptığından fazladır. Ama belli ki senin iş yapma anlayışın 8-17 mesaiden ibaret.

Karşındakinin yaptığı işin niteliğini bilmeden uzaktan çalışıp çalışamayacağına, ne kadar çalıştığına karar verebileceğini düşünmek de tam ortadoğu tipi müdür kafası.

bravehard, 4 hafta önce

Çalışmak canım istemiyor, evde yattığım yerde çalışırmış gibi yapmak istiyorum bu benim ütopyam, hayal dünyam desene sen şunu.

ormanci0652
Memur
18 Şubat 2025 13:48

arkadaşlar sizce linkini verdiğim çalışma bakanlığı sitesindeki haber özel sektör için mi yoksa kamu için mi bana kamu gibi geldi ama bilemedim sizce ?

https://www.csgb.gov.tr/cgm/tr/haberler/30012025/

katip1988
Şube Müdürü
20 Şubat 2025 08:33

Yönetici olarak makamınızda yada bir protokolde/toplantıda konuşurken de benzer kelimeler kullanmiyorsunuzdur umarım.

Toto nun anlamı siz de farklı olmalı ama halk dilinde karşılığı herkesçe biliniyor.

Hangi kelimenin argo içerip icermediginin bile farkında değilsiniz.

Bu daha vahim.

Bu anlamda İsim, mevki, şehir bilmemiz bir fayda sağlamayacak gibi görünüyor.

Tanımak ve tanışmak istemem şahsen.

üslubunca, konuya yorum yapan arkadaşları örnek alabilirsiniz.

bir yerde yönetici olmak farklı birsey edep çerçevesinde insanca konuşup fikir üretmek/tartışmak ayrı birşey.

Bu zamana kadar ögrenemediyseniz muhtemelen bundan sonra da ögrenemezsiniz.

Ağaç yaş iken eğilir.

bravehard, 4 hafta önce

Öncelikle yazdığım yazıda bel altı olan şeyi bir göstersene? Bir de "Mesala Cimer'e yazınca ne olduğunu öğrenmeniz için sizin şu konuya yaptığınız bel altı yorumu bildirsek kim olduğunuz ortaya çıkacak. İnanın buna bile değmezsiniz" yemin ederim kendimi gizlemek gibi bir durumum yok her şekilde kimliğimi açıklarım istediğin yerden bilgi isteyebilirsin.

Bir de şunu yazmışsın "Yüz yüze söylemeye cesaret edemeyeceğiniz şeyleri sanal alemde kolayca söyleyebiliyorsunuz nasıl olsa" İzmir deyim ben, yakınsanız istediğiniz nokta da sizin yüzünüze karşıda söylerim istediğiniz zaman da buluşmaya hazırım.

Bir de "Kamuda gördüğümüz liyakatsiz yöneticilerin bir örneği olarak karşımıza çıkmanız tesadüf değil." Bu lafınızı aynen iade ederim, kimin liyakatsız olduğu belli oluyor, ok?

Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi