Editörler : Pangaea
14 Şubat 2025 00:26

Şubat maaşı uzmanlık tazminatı

10 şubat itibariyle uzman öğretmen oldum. Ama şubat bordromda uzmanlık tazminatı gözükmüyor. Ben uzman olana kadar maaşlar yapıldı sanırım. Bu durumda geriye dönük farkı alabilir miyim. Alabiliyorsam ne yapmam gerekiyor.

mıcheal owen
Daire Başkanı
14 Şubat 2025 21:03

İdareye veya ilçe meme sordunu mu hocam

alara_07
Daire Başkanı
14 Şubat 2025 22:28

Benim de geçen ay için aynı durum oldu 12 ocakta dolmuştu sürem ama şuan için bordroda yatmış bir fark gözükmüyor. Bana şubat ayında ocak ayının farkı yatar denmişti idare tarafından.

Deniz Kum Güneş
Şube Müdürü
14 Şubat 2025 23:57

Sordum. Müdürüm dilekçe verirsin. Şubatta yatar dedi. Ama nasıl bir dilekçe vereceğim bilmiyorum.

mıcheal owen, 1 ay önce

İdareye veya ilçe meme sordunu mu hocam

Deniz Kum Güneş
Şube Müdürü
14 Şubat 2025 23:58

Sanırım illa peşinden koşmamız gerekiyor hocam. Dilekçe falan mı vercez acaba

alara_07, 1 ay önce

Benim de geçen ay için aynı durum oldu 12 ocakta dolmuştu sürem ama şuan için bordroda yatmış bir fark gözükmüyor. Bana şubat ayında ocak ayının farkı yatar denmişti idare tarafından.

mıcheal owen
Daire Başkanı
15 Şubat 2025 00:12

.................... ilkokulu/ortaokulu/lisesi müdürlüğüne

Okulunuzda .............öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 10/02/2025 tarihi itibariyle uzman öğretmen unvanı almış bulunmaktayım. Uzman öğretmenlik sertifika tarihini takip eden ilk aybaşı olan 15/02/2025 tarihinde ödenmesi gereken uzman öğretmenlik tazminatının geçmişe dönük ödenmesi hususunda

Gereğini bilgilerinize arz ederim.

Ya da

Okulunuzda ...... Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 7354 sayılı Öğretmenlik Meslek Kanunun 6?ncımaddesi ile Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliğinini lgili hükümlerine göre 10/02/2025 tarihiitibariyle uzman öğretmen unvanı almış bulunmaktayım. 7354 Sayılı Kanunun?Uzman öğretmen/başöğretmen unvanı verilenlere, sertifikanın düzenlendiğitarihi takip eden aybaşından itibaren unvanları için öngörülen eğitim öğretimtazminatı ödenir ve her unvan için ayrı ayrı olmak üzere bir (1) dereceverilir.? maddesinde belirtilen tazminat ve derece haklarımın uzman öğretmenlik sertifikasının düzenlendiği ilk ay başı olan 15 şubattan itibaren verilmesi hususunda;

Ek1- Uzman Öğretmen Sertifikası (1sayfa pdf)

Hangisi durumunuza uyarsa bu tarz dilekçe yazabilrisiniz

Deniz Kum Güneş, 1 ay önce

Sordum. Müdürüm dilekçe verirsin. Şubatta yatar dedi. Ama nasıl bir dilekçe vereceğim bilmiyorum.

mıcheal owen
Daire Başkanı
15 Şubat 2025 00:28

Hocam benim uzman öğretmenlik de 10 şubatta onaylandı( fakat sertifikada benim 9 Şubat yazıyor dilekçe yazarken buna dikkat edin.) 10 şubatta maaş çoktan yapıldığı için Şubat 15 e yetişmemesi normal. Ben o yüzden marta kadar bekleyeceğim kısmetse. Duruma göre dilekçe yazarım inşallah gerek kalmaz.

Sanırım illa peşinden koşmamız gerekiyor hocam. Dilekçe falan mı vercez acaba

Deniz Kum Güneş
Şube Müdürü
15 Şubat 2025 00:35

Adamsın hocam ya kralsın. Zaten Michael Owen Liverpoolda en sevdiğim futbolcuydu. Tabi bir de Gerrard.

mıcheal owen, 1 ay önce

.................... ilkokulu/ortaokulu/lisesi müdürlüğüne

Okulunuzda .............öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 10/02/2025 tarihi itibariyle uzman öğretmen unvanı almış bulunmaktayım. Uzman öğretmenlik sertifika tarihini takip eden ilk aybaşı olan 15/02/2025 tarihinde ödenmesi gereken uzman öğretmenlik tazminatının geçmişe dönük ödenmesi hususunda

Ya da

Okulunuzda ...... Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 7354 sayılı Öğretmenlik Meslek Kanunun 6?ncımaddesi ile Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliğinini lgili hükümlerine göre 10/02/2025 tarihiitibariyle uzman öğretmen unvanı almış bulunmaktayım. 7354 Sayılı Kanunun?Uzman öğretmen/başöğretmen unvanı verilenlere, sertifikanın düzenlendiğitarihi takip eden aybaşından itibaren unvanları için öngörülen eğitim öğretimtazminatı ödenir ve her unvan için ayrı ayrı olmak üzere bir (1) dereceverilir.? maddesinde belirtilen tazminat ve derece haklarımın uzman öğretmenlik sertifikasının düzenlendiği ilk ay başı olan 15 şubattan itibaren verilmesi hususunda;

Ek1- Uzman Öğretmen Sertifikası (1sayfa pdf)

Hangisi durumunuza uyarsa bu tarz dilekçe yazabilrisiniz

mıcheal owen
Daire Başkanı
15 Şubat 2025 00:46

Estağfurullah kardeşim ne yaptık ki :) demekki aynı jenerasyonun izleyicileriyiz şimdi pek tadı yok eskisi gibi. Bu arada hangi dilekçeyi yazarsanız yazın altına ek 1 olarak uzman öğretmenlik sertifikasını ekleyin.

Adamsın hocam ya kralsın. Zaten Michael Owen Liverpoolda en sevdiğim futbolcuydu. Tabi bir de Gerrard.

Deniz Kum Güneş
Şube Müdürü
16 Şubat 2025 20:03

tamamdır hocam teşekkürler. aynı jenerasyonuz. Raul, Ronaldo, Zidane Beckham ve Figo'lu Real Madrid maçlarının tadı da bambaşkaydı :)

mıcheal owen, 1 ay önce

Estağfurullah kardeşim ne yaptık ki :) demekki aynı jenerasyonun izleyicileriyiz şimdi pek tadı yok eskisi gibi. Bu arada hangi dilekçeyi yazarsanız yazın altına ek 1 olarak uzman öğretmenlik sertifikasını ekleyin.

furkan ak
Aday Memur
18 Şubat 2025 10:34

Arkadaşlar benim uzman öğretmenlik sürem 14 şubat itibariyle doldu. Müdür tazminatı seneye alırsın diyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

bio_feti
Aday Memur
18 Şubat 2025 10:54

seneye derken. 15 şubat itibariyle tazminat halkınız var
furkan ak, 1 ay önce

Arkadaşlar benim uzman öğretmenlik sürem 14 şubat itibariyle doldu. Müdür tazminatı seneye alırsın diyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

ömer42
Genel Müdür
18 Şubat 2025 11:05

Okul, ilçe ve il onayından sonra sertfikanız sisteme bakanlık tarafından yüklenecek hocam. Sertifika çıktısını alın. Okulunuza verin. Tazminatınız mart maaşında şubat ile birlikte yatacak. (Başvuru gününü kaçırmadığınızı ve uzman öğretmenlik seminerini izlediğinizi varsayıyorum. Yoksa müdürünüzün dediği gibi seneye kalır yeni başvuru alınmazsa)

furkan ak, 1 ay önce

furkan ak
Aday Memur
18 Şubat 2025 11:26

Hocam eğitim alıdm. Ama sertifikayı göremiyorum. Eğitimi tamamladınız. İncelemeyi bekliyor yazısı var.

furkan ak
Aday Memur
18 Şubat 2025 11:27

Müdür bende onay gözükmüyor diyor böyle bişey olabilirmi?

ömer42
Genel Müdür
18 Şubat 2025 13:52

Sizin 10 yılınızın dolduğu gün onay görünür hocam. Mebbis/kariyer basamakları/sertifika işlemleri/uzman öğretmenlik onay işlemleri/ekrandaki bilgileri doldurmak için tıklayınız Sonra sizin adınızın gelmesi lazım. Ordan onaylanacak.

furkan ak, 1 ay önce

Müdür bende onay gözükmüyor diyor böyle bişey olabilirmi?

alara_07
Daire Başkanı
18 Şubat 2025 15:58

Hocam benim de 12 ocakta dolmuştu bana normalde şubat maaşıyla ocak uzman öğretmen tazminatının yatması gerekiyordu değil mi. Yatmadı bir şey idare de geçiştirdi. Bu durumda olanlara yattı mı acaba.

ömer42, 1 ay önce

Okul, ilçe ve il onayından sonra sertfikanız sisteme bakanlık tarafından yüklenecek hocam. Sertifika çıktısını alın. Okulunuza verin. Tazminatınız mart maaşında şubat ile birlikte yatacak. (Başvuru gününü kaçırmadığınızı ve uzman öğretmenlik seminerini izlediğinizi varsayıyorum. Yoksa müdürünüzün dediği gibi seneye kalır yeni başvuru alınmazsa)

mıcheal owen
Daire Başkanı
18 Şubat 2025 22:25

Hocam sertifika tarihini takip eden ilk ay başı o uzman olduğun tarihi takip eden ayın 15'idir. 12 ocakta uzman olduysan 15 ocakta mantıken ilk tazminatı alman gerekiyor. İlk önce il meme gidip mutemetliğe sor dilekçe yaz okuluna ver derse dilekçe yaz ver.

alara_07, 1 ay önce

Hocam benim de 12 ocakta dolmuştu bana normalde şubat maaşıyla ocak uzman öğretmen tazminatının yatması gerekiyordu değil mi. Yatmadı bir şey idare de geçiştirdi. Bu durumda olanlara yattı mı acaba.

furkan ak
Aday Memur
20 Şubat 2025 15:58

Teşekkür ediyorum hocam. İş bilmeyen müdürlere iş öğretiyoruz. İnsanın bilmediğini bilmemesi kötü bişey.

ömer42, 1 ay önce

Sizin 10 yılınızın dolduğu gün onay görünür hocam. Mebbis/kariyer basamakları/sertifika işlemleri/uzman öğretmenlik onay işlemleri/ekrandaki bilgileri doldurmak için tıklayınız Sonra sizin adınızın gelmesi lazım. Ordan onaylanacak.

34mb35
Aday Memur
25 Şubat 2025 11:07

Hocam aynı durumu bizde yaşıyoruz. Okul onayda da göremiyor. İlçeye gittiğimizde bizim yapacağımız bir şey yok diyorlar. Böyle boşlukta bekliyoruz. Siz de bir ilerleme var mı?

furkan ak, 1 ay önce

Hocam eğitim alıdm. Ama sertifikayı göremiyorum. Eğitimi tamamladınız. İncelemeyi bekliyor yazısı var.

furkan ak
Aday Memur
25 Şubat 2025 18:54

Hocam o arkadaşlar sadece onay bekleyenler kısmına baktıkları için göremiyorlar. Onlara kalsa daha çok bekleriz. Hem yukardaki hocamızın hemde bi müdür arkadaşımın anlattığı şekilde olacak. 1- Mebbis 2- Kariyer Basamakları 3- Sertifika İşlemleri 4- Uzman Öğretmenlik Onay işlemleri Kısmına girecekler. Orada görecekler bi zahmet onaylasınlar.

34mb35, 4 hafta önce

Hocam aynı durumu bizde yaşıyoruz. Okul onayda da göremiyor. İlçeye gittiğimizde bizim yapacağımız bir şey yok diyorlar. Böyle boşlukta bekliyoruz. Siz de bir ilerleme var mı?

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi