Editörler : cihan27E.Kayı Han
14 Şubat 2025 10:55

Lojmandan 25 yıl çıkmama

Selamün aleyküm arkadaşlar Şanlıurfa Bozova Atatürk Barajı DSİ lojmanlarinda 3.sahislar(Ögretmen polis asker) da kalmaktadır. Görev yaptığım okul Atatürk Barajı DSİ sınırlarının içerisinde olduğu için lojmanda kalma hakkım var. Bizim okulda yukarıda söylediğim lojmanda 25 yıl, 15 yıl 17 yıldir kalan öğretmenlerimiz var ve bir türlü lojmandan çıkmaktadırlar. Lojman talebinde bulunduğumda DSİ müdürü boş yerimiz olmadığı için kalamazsin demektedir. Müdür beye lojman yönetmenliğini gosterdigimde ben kimseyi cikartamam demektedir. 15.bolge müdürüyle de görüştüm ama hiçbir sonuç elde edemedim. Bu işi nereye şikayet edebilirim ya da ne yapabilirim lütfen mantıklı cevaplar veriniz şimdiden çok teşekkür ederim

2ven
Şef
14 Şubat 2025 22:17

Bu mesele halledilmesi gereken önemli bir meseledir. Her yerde bu sorun var. Lojmanlara çöreklenmişler, kimseye ağzını bile açtırmıyorlar. Sormak ayıpmış gibi meseleyi biraz deştiğinizde ayıplıyorlar.

F4ntomm
Memur
16 Şubat 2025 12:04

Sendikalarla iletişime geç,dsi genel müdürlüğüne üst yazı ile dilekçe yaz.

eskidenberiburdayim
Şube Müdürü
23 Şubat 2025 00:52

niye çıksın kardeşim 20 bin tl kira mı versin sende öyle bulsan sende çıkmazsın

koftekmek
Aday Memur
23 Şubat 2025 05:22

sıra tahsisli lojman türlerinde oturum 5 yıldır, talep halinde ilk giriş yapan sırasını devreder talep gelmezse 30 yıl da oturur. kurumunuza dilekçe veriniz ve arkanıza yaslanın, dilekçeye resmi olarak dönüt süresi 30 gündür. onlar sizden daha fazla araştırıp usulünce işlemleri yürütecektir, sözle ilerlemeyin ki zaten ilerleyemezsiniz de.

fakir.adam
Şube Müdürü
23 Şubat 2025 11:29

bir adamı 30 yıl daire başkanı yaparsan o adamın köylüsünü memleketlisini de 25 yıl lojmandan çıkaramazsın.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi