Editörler : Pangaea
15 Şubat 2025 12:48

Proje okulu atama
Proje okuluna hangi kriter ile atama yapılacağı belli. Belki son atama bile olabilir. Sayılarının azaltacağı söyleniyor. Ama bu atamayı yapmadan önce idare; 1- Normları düzgün belirledimi? 2-Norm fazları 2 yıldır başka bir okula atanmıyor. Norm fazlaları okul normuna dahil olacak. Kıdemi ve puanı fazla öğretmen kendi okuluna 2. 4 yıl için atanamıyacak.

sa08
Aday Memur
15 Şubat 2025 12:51

Kriter yok. Ben yaptım oldu.

emelkoca
Kapalı
15 Şubat 2025 15:04

Bir de işin garibi atamaları bakanlığın kendisi gerçekleştirecekmiş. Ki buna inanmıyorum. Torpil iddialarını dillendirmemek için böyle söyleniyor. Eğer atama gerçekten bakanlık tarafından gerçekleştirilseydi kriterler net olur, böyle muallakta kalmazdı. Apaçık belli ki eş dost ahbap ilişkisi kuvvetli olanlar, olmayanları yerinden edecek. Hizmet puanı, çalışma süresi ya da olması gereken sınav puanı gibi belli başlı kriterler olsa önümüzü daha rahat görebilirdik.

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
15 Şubat 2025 18:42

"Apaçık belli ki eş dost ahbap ilişkisi kuvvetli olanlar, olmayanları yerinden edecek." cümlenize yorum yapacağım. Şu proje okulunda çalışanlar hangi nesnel kritere göre atandı ki şimdi onların yerine atanacak olanlar "ahbap çavuş ilişkisi" ile atanacak diyorsunuz?

Bir zamanlar sizler nasıl bu okullara atandıysanız şimdi de birileri bu okullara atanacak.

emelkoca, 1 ay önce

Bir de işin garibi atamaları bakanlığın kendisi gerçekleştirecekmiş. Ki buna inanmıyorum. Torpil iddialarını dillendirmemek için böyle söyleniyor. Eğer atama gerçekten bakanlık tarafından gerçekleştirilseydi kriterler net olur, böyle muallakta kalmazdı. Apaçık belli ki eş dost ahbap ilişkisi kuvvetli olanlar, olmayanları yerinden edecek. Hizmet puanı, çalışma süresi ya da olması gereken sınav puanı gibi belli başlı kriterler olsa önümüzü daha rahat görebilirdik.

sa08
Aday Memur
15 Şubat 2025 19:07

proje okulu olmadan önce atandım. Yazılı sınava girdim + Ankara'da mülakata girdim atandım.
Evlenmek Gerek, 1 ay önce

"Apaçık belli ki eş dost ahbap ilişkisi kuvvetli olanlar, olmayanları yerinden edecek." cümlenize yorum yapacağım. Şu proje okulunda çalışanlar hangi nesnel kritere göre atandı ki şimdi onların yerine atanacak olanlar "ahbap çavuş ilişkisi" ile atanacak diyorsunuz?

Bir zamanlar sizler nasıl bu okullara atandıysanız şimdi de birileri bu okullara atanacak.

emelkoca
Kapalı
15 Şubat 2025 20:45

Şuan proje okulu olan okulum 10 yıl önce eş durumuna bağlı mazeret ataması ile atanmıştım. O zaman sınavla öğrenci alan normal anadolu lisesi. Okula benden sonra atananlar da il içi, il dışı, mazeret gibi atamalarla atanıyordu taaa ki bu proje okulu tantanası çıkıncaya kadar. Ondan sonra hiçbir kritere bakmadan aralarda peyderpey birileri atandı, geldi. Neye göre geldiler, malum ilişkileri kuvvetli arkadaşlar.

Sizin sandığınız gibi proje okulunda halihazırda çalışan herkes, torpille bu okullarda çalışmıyor. Ancak görüyorum ki eğitim dünyasının içindekiler bile çoğu konuda bilgisizken eğitim dünyasının dışındakilerin bilgisizliğini çok görmemek gerek.

Evlenmek Gerek, 1 ay önce

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi