Editörler : Lanet
17 Şubat 2025 21:30

399 KİTler arası becayiş ilanları

Arkadaşlar bu formun altına hangi kurumda çalıştığınızı, bulunduğunuz şehri, gitmek istediğiniz şehir-leri, gitmek istediğiniz kurumları ve unvanınızı yazın.

Benim

Kurum: Çaykur

Bulunduğum şehir: Trabzon

Gitmek istediğim şehir: Diyarbakır ve çevresi

Gitmek istediğim kurum: (Farketmiyor)

Ünvan: Ziraat mühendisi

Alilin
Aday Memur
18 Şubat 2025 10:32

kitler arasında becayiş oluyor mu ben açıktan atamayla kurum değiştirebiliyoruz diye biliyorum.

18 Şubat 2025 11:05

Becayiş yok gitmek istediğiniz kit'e dilekçe vermeniz yeterli uygun görülürse hemen geçersiniz.

Çorbacı7
Aday Memur
18 Şubat 2025 11:06

Var mı böyle bir şey. ne olur olsun

Mustafa Ökmen
Aday Memur
19 Şubat 2025 09:38

yani acikcasi bende var mı yok mu diye çok bi bilgi sahibi değilim ancak bizim kurumdan başka kurumlara giden çook kişi oldu hemde daha yeni atanmışlar bile(3 yılını doldurmamış). Ha böyle bi şey mümkünsede ne ala maksat araya kimseyi koymadan usulüne uygun kurum değiştirmek

Alilin
Aday Memur
19 Şubat 2025 10:41

kurum değiştiren arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa biz de bilgilenmiş oluruz aslında iyi olur

21 Şubat 2025 13:07

Gitmek istediğiniz KİT'i arayıp bilgi alabilirsiniz onlar zaten yönlendirir. Yani geçmek zor değil.

21 Şubat 2025 13:08

Gitmek istediğiniz KİT'i arayıp bilgi alabilirsiniz onlar zaten yönlendirir. Yani geçmek zor değil.

kaanatli
Şube Müdürü
21 Şubat 2025 14:49

Heyecan verici bir başlık ama uygulanabilirliği yok gibi bişey.

sevda güneşli
Aday Memur
25 Nisan 2025 14:05

becaiş var mı bilmiyorum ama kurumlararası nakil yapılıyor diye biliyorum . Ben sadece bu süreç çok uzar mı ne kadar zamanda olur acaba bu konuda bilgisi olan varsa yzarsa çok sevinirim.

tornaci0019
Aday Memur
25 Nisan 2025 21:29

becaiş yok. gideceğin kuruma başvuru yapıyorsun, velev ki kabul ettiler, yönetim kurulu kararı ile ataman yapılır, tebliği edilince eski yerinde istifa eder kuruma başlarsın. 657den kite geçiş içinde aynı şartlar geçerli. Bir Allah'ın kulu bu şekilde normal şartlarda geçmesi imkansız. Geçenlerin hepsinin büyük referansı vardır. Yok diyen de yalan söyler :)

Burak8906
Aday Memur
27 Nisan 2025 04:21

Kurumlar arası becayiş diye bir şey yok. Becayiş bağlı olduğun kurum içinde yapılabilen ve üst makamlarında uygun görmesi gereken bir durum. Kurumlar arası geçiş farklı olay karşı kurumun yönetim kurulu sizi isteyecek bulunduğunuz kurum da uygun görecek falan filan. Bu arada Çaykurdan diğer kurumlara gidişi zorlaştırmış genel müdür. İlla bakanlığın haberi olacakmış. TMO genel müdürü öyle söylüyormuş geçmek isteyene. Eskisi gibi kolay olmayacakmış mış mış. Adamını bulursan bu kural yine garibana uygulanır

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi