Editörler : Lanet

Ahmed Bayar
Aday Memur
07 Mayıs 2025 09:55

şahsen maddi kaygılar içinde degilim ben. Bazen küçük kaçışlar bana yardımcı oluyor - örneğin, https://7slots-login.com/'ta biraz zaman geçirmek. Beklentisiz bir mini tatil gibi, sadece nefes almak için.daha çok kendini gerçekleştirme. oldugun gibi davranma anlamında sıkıntı yaşayanlardanım.

aile terbiyesi diye diye baskıyla büyümüş nesiliz.

etrafımdaki duvarı kırmam hiç de kolay degil.

Birçoğumuz için çocukluğumuzdan beri üzerimize yüklenen beklentilerden özgürleşmek zordur.

0nüç, 12 ay önce

şahsen maddi kaygılar içinde degilim ben. daha çok kendini gerçekleştirme. oldugun gibi davranma anlamında sıkıntı yaşayanlardanım.

aile terbiyesi diye diye baskıyla büyümüş nesiliz.

etrafımdaki duvarı kırmam hiç de kolay degil.

UmairMurtadhy
Aday Memur
07 Mayıs 2025 10:05

Yazdıkların gerçekten içime dokundu. Görünüşte her şey yolundaymış gibi olsa da, geçmişin yükünü hâlâ taşıyoruz. Çoğu zaman çocukluktan beri üzerimize giydirilen beklentilerin içinde, farkında olmadan yaşıyoruz. Her şey stabil gibi görünse de, içten içe sıkışmışlık hissi, tam anlamıyla nefes alamamak hali hep var. Bu sinyalleri görmezden gelmemek ve kendimize ?biraz da olsa? gerçekten kim olduğumuzu hatırlatmak çok önemli. Senin bu kadar açık olman, zaten bu sürecin kendisi.

memurhesabi
Aday Memur
08 Mayıs 2025 12:10

çünkü çocukluktan verilen roller var. anne baba her zaman derslerde başarılı olmanı çalışmanı bekler. çünkü çalışıp emek veriyordur. bunun altında ezilmek istemediğimiz için bunun sorumluluğu altında yaşıyoruz. sonrasında başka başka roller yükleniyor. hiçbir şeyi de anlatamıyoruz ya da kendimiz tam anlamıyla tanımıyoruz. karmaşık duygular ve düşünceler. üstüne bir de gelecek kaygısı ve ekonomik durum da gelince işler ister istemez daha kötüye gidiyor. bazen bir labirentte sıkışıp kalmışım gibi. nasıl çıkacağımı da bilmiyorum. söylenecek çok şey var da.

0nüç
Kapalı
14 Mayıs 2025 09:53

Yüreğimde Umutlarım, gözlerinde gözlerim kaldı

Toplam 44 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi