Editörler : E.Kayı Han
20 Şubat 2025 12:44

Meslekten İhraç

2022 yılında izinli günümde trafikte bir vatandaş ile tartıştım,kavga ettim olay sırasında silahı elime aldım hiç bir şekilde doldurma,doğrultma olmadı olay sonrasında da karakol ifadelerimizde de birbirmizden şikayetçi olmadığızı belirtik daha sonrasında olay sosyal medyaya düştü ve açığa alındım.soruşturmalar yapıldı ifadeye gittim soruşturmacı karşı tarafa niye silah doldurup doğrultuğu mu sordu böyle birşeyin olmadığını kamera görüntülerinden de anlaşılacağı üzerece silahımın namlusunun yere baktığını söyledim ancak karşı taraf hakkımda silahı doldurdu ve doğrultu diye ifade vermiş sonrasında son savunma için gittiğimde hakkımda ki ceza nın meslek çıkarma olduğunu(Yetkisini veya nüfuzunu kendisine çıkar sağlamak amacıyla ya da kin ve dostluk gibi nedenlerle kötüye kullanmak), iddaa kısmınında silahı karşı tarafa doldurup doğrultmam olduğunu söylendi. Adli olarak,savcılık soruşturmasında karşı tarafa doğrultmadığımın kamera görüntüleri ile sabit olduğu karşı taraflı şikayetçi olmadığından ötürü adli kovuşturmaya yer yoktur yazım geldi göreve geri iade edildim.2024 yılında ihraç oldum. Şuan ilk derece mahkemesindeyim çevremdekiler veya beni tanımayanlar bundan dolayı ihraç olduğuma inanamıyolar bunun gibi emsal karar bile var mı

ibrahimmm2863
Aday Memur
20 Şubat 2025 17:44

2018 de mesleğe başladım 2021 de ihraç oldum 2022 de tekrar atandım ilk mahkemeyi kazanıp, EGM itiraz etti 2025 Ocak ayında tekrar ihraç oldum ve bu süreçte yanımda ailem ve eşimden başka kimse yoktu.Başkalarının ne düşündüğünü umursama sen kendi hayatına odaklan kim ne düşünürse düşünsün sen kendini bildikten sonra gerisinin inan bir önemi yok

sadecegalatasaray
Aday Memur
20 Şubat 2025 17:48

evet doğru teşekkür ederim yakınımda ki ve çevremde ki insanların inanamaması bu eylemden dolayı ihraç olmam bu sürecimi bilenler bile bundan ihraç mı olunur dedi egm çok farklı bir kurum gerçekten
ibrahimmm2863, 2 ay önce

2018 de mesleğe başladım 2021 de ihraç oldum 2022 de tekrar atandım ilk mahkemeyi kazanıp, EGM itiraz etti 2025 Ocak ayında tekrar ihraç oldum ve bu süreçte yanımda ailem ve eşimden başka kimse yoktu.Başkalarının ne düşündüğünü umursama sen kendi hayatına odaklan kim ne düşünürse düşünsün sen kendini bildikten sonra gerisinin inan bir önemi yok

20 Şubat 2025 18:04

gardaşım o çevren idari ywrgı ne demek bilmez delilsiz isoatsız cezalar verildiğini bilmez. hatta idari yaegıda yerine göre kararın değiştiğini bilmez. onlar sanıyor ki memur asla ihrça olmaz. o devirler geçti önceden memur ihraç olunca davayı kazanırsa tazminat kuruma değil eden kurula rücu ediyodu ondan pek ihraç etmiyolardı 2017 den sonra iş değişti. talimatla iş var artık. çok geçmiş olsun bu olayı danıştay dönderir diye düşünüyorym

sadecegalatasaray
Aday Memur
20 Şubat 2025 18:06

teşekkür ederim abi çok sağol inşAllah danıştaya kalmaz ilk derece mahkemesindeyim mayıs ayında ihraç oldum 9 aydır bekliyorum bi haber yok anlamadım bu kadar açıkken kanunsuz olduğu hala beklemem şaşırtıyor beni
muallimmm4638, 2 ay önce
gardaşım o çevren idari ywrgı ne demek bilmez delilsiz isoatsız cezalar verildiğini bilmez. hatta idari yaegıda yerine göre kararın değiştiğini bilmez. onlar sanıyor ki memur asla ihrça olmaz. o devirler geçti önceden memur ihraç olunca davayı kazanırsa tazminat kuruma değil eden kurula rücu ediyodu ondan pek ihraç etmiyolardı 2017 den sonra iş değişti. talimatla iş var artık. çok geçmiş olsun bu olayı danıştay dönderir diye düşünüyorym

Ahmetgs.
Aday Memur
20 Mart 2025 01:01

BİM'den mi bozuldu dosyanız 3 yılda
ibrahimmm2863, 2 ay önce

ibrahimmm2863
Aday Memur
21 Mart 2025 17:24

Doğrudur BİM bozdu ihraç oldum şuan danıştay da dosyam Ocak ayında dosya açıldı esastan havale için beklemede yazıyor

Ahmetgs., 1 ay önce
BİM'den mi bozuldu dosyanız 3 yılda

Ahmetgs.
Aday Memur
21 Mart 2025 17:25

devrem bim 3 yıl sürmesi çok tuhaf geldi

ibrahimmm2863
Aday Memur
22 Mart 2025 02:28

Bende beklemiyordum o kadar çalış ihraç ol kazan dön herşeye yeniden başla 3 yıl sonra tekrar ihraç

Ahmetgs., 4 hafta önce
devrem bim 3 yıl sürmesi çok tuhaf geldi

sadecegalatasaray
Aday Memur
22 Mart 2025 02:29

devrem senin konu neydi özelden yazabilir misin
ibrahimmm2863, 4 hafta önce

Bende beklemiyordum o kadar çalış ihraç ol kazan dön herşeye yeniden başla 3 yıl sonra tekrar ihraç

Ahmetgs.
Aday Memur
22 Mart 2025 02:43

bim 3 yıl sürüyorsa iyi Vala şaşırdım

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
22 Mart 2025 13:34

sosyal medyaya düşmesi kötü olmuş.

Metin.ger
Aday Memur
23 Mart 2025 01:42

sosyal medyaya sadece bunlar düşse neler düşüyor da işte
şaşkın tarihçi, 4 hafta önce
sosyal medyaya düşmesi kötü olmuş.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
24 Mart 2025 13:43

Silahı doğrultup doğrultmanın ne önemi var? Tartışma sırasında silah belinden çıktı mı, çıktı, karşı taraf gördü mü, gördü. Silah devletin mesleğinden dolayı verdiği silah mı. Evet o silah. Bunun lamı cimi var mı. İddia diye nitelendirmişsin. Belki meslekten çıkarma ağır olabilir. Ona lafım yok ama çevremdekiler inanamadılar kısmı da garip. Silahla tehdit şikayete bağlı değil diye biliyorum niye adli yönden dosya kapatıldı onu da anlamadım.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi