Editörler : crops35
20 Şubat 2025 22:28

Mütercim kadrosuna atananlar zaman içerisinde görevde yükselebilir mi?

Sizce bu kadroya atananların görevde yükselme (şef, şube müdürü vs. olma) imkanı var mı?

albertt91
Aday Memur
15 Mart 2025 15:01

bir bilgisi olan var mı?

erschöpft
Aday Memur
17 Mart 2025 00:57

yükselme tabii ki var mı ama bu kuruma göre çok değişiyor merkezi atamada sadece kitler daha iyi maaş veriyor dil tazminatı epey yüksek 657 de maaşlar çok düşük yetmezmiş gibi dil tazminatı günlük 1 simit almaya bile yetmiyor..

albertt91, 1 ay önce

bir bilgisi olan var mı?

albertt91
Aday Memur
17 Mart 2025 09:41

Hocam teşekkür ederim cevabınız için, o zaman ben atandığım kurumun görevde yükselme yönetmeliği falan varsa ona bir bakayım.

erschöpft, 1 ay önce

yükselme tabii ki var mı ama bu kuruma göre çok değişiyor merkezi atamada sadece kitler daha iyi maaş veriyor dil tazminatı epey yüksek 657 de maaşlar çok düşük yetmezmiş gibi dil tazminatı günlük 1 simit almaya bile yetmiyor..

ElizaC
Aday Memur
17 Mart 2025 09:48

Hangi kurum için soruyorsunuz, ona göre bilgi vereyin

albertt91, 1 ay önce

Hocam teşekkür ederim cevabınız için, o zaman ben atandığım kurumun görevde yükselme yönetmeliği falan varsa ona bir bakayım.

albertt91
Aday Memur
17 Mart 2025 09:52

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı.

ElizaC, 1 ay önce

Hangi kurum için soruyorsunuz, ona göre bilgi vereyin

erschöpft
Aday Memur
17 Mart 2025 22:46

rica ederim Hocam onun haricinde bir de google dan sınav ilanı şeklinde aratır veya kurumdan bilgi alırsanız bazı kurumlar nadir yükselme sınavı açma gibi kötü bir ünü vardır detaylı konuşmak için isterseniz özelden bana msj atabilirsiniz...

albertt91, 1 ay önce

albertt91
Aday Memur
21 Mart 2025 08:26

Tamamdır hocam, çok sağolun bu bilgiler için.

erschöpft, 1 ay önce

rica ederim Hocam onun haricinde bir de google dan sınav ilanı şeklinde aratır veya kurumdan bilgi alırsanız bazı kurumlar nadir yükselme sınavı açma gibi kötü bir ünü vardır detaylı konuşmak için isterseniz özelden bana msj atabilirsiniz...

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi