Editörler : crops35
24 Şubat 2025 20:33

Belediyedeki 657 ye tabi kişilerin maaşları

Merhaba. Benim bir konu hakkında bilen bir kişinin bilgisine ihtiyacım var büyükşehir belediyesinde 657 ye tabi calışan bir kişinin maaşını kim öder devlet mi yoksa belediye mi öder mesela örnek vereyim büyükşehir belediyesindeki zabıta memurunun veya itfaiye erinin maaşını kim ödüyor.

Kanunyönetme
Aday Memur
25 Şubat 2025 11:51

Bunu bilen biri yok mu ?

Bayzabit
Aday Memur
25 Şubat 2025 17:03

Genel bütçeden geliyor belediyelerde çalışan memurların yan haklar belediye bütçesinden (Sds ve ikramiyeler)

Kanunyönetme
Aday Memur
01 Mart 2025 20:26

O zaman anladığım kadarıyla belediyeler çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığına baglı olduğu için belediyedeki memurun maaşını devlet yani çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı veriyor ama maaş dışında yan hakları ( SDS ,mesai ve harcırah ) gibi ek gelirleri belediye kendisi veriyo ve ayın 15 kadar belediye maaşa son şeklini verip yani bakanlığın ( Devletin ) verdiği ham maaşa SDS , mesai gibi ücretleri ilave edip yine ayın 15 de belediye tarafından memura maaşı yatırılıyor doğru mu.

Bayzabit, 2 ay önce
Genel bütçeden geliyor belediyelerde çalışan memurların yan haklar belediye bütçesinden (Sds ve ikramiyeler)

yusuf132
Memur
01 Mart 2025 21:34

bütün devlet memurlarının maaşı iller bankasından yani merkezden verilir. belediyelerde ikramiyeler ve tazminatları da belediye kendi bütçesinden verir

Kanunyönetme, 2 ay önce

O zaman anladığım kadarıyla belediyeler çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığına baglı olduğu için belediyedeki memurun maaşını devlet yani çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı veriyor ama maaş dışında yan hakları ( SDS ,mesai ve harcırah ) gibi ek gelirleri belediye kendisi veriyo ve ayın 15 kadar belediye maaşa son şeklini verip yani bakanlığın ( Devletin ) verdiği ham maaşa SDS , mesai gibi ücretleri ilave edip yine ayın 15 de belediye tarafından memura maaşı yatırılıyor doğru mu.

Kanunyönetme
Aday Memur
01 Mart 2025 21:40

İller bankasından belediyeye pay geliyo diye biliyorum iller bankasından belediyeye gelen payda memur maaşları damı dahil oluyo ben iller bankasından belediyeye verilen payı belediye vatandaşlara yatırım yapıyor diye biliyorum.

yusuf132, 2 ay önce

bütün devlet memurlarının maaşı iller bankasından yani merkezden verilir. belediyelerde ikramiyeler ve tazminatları da belediye kendi bütçesinden verir

yusuf132
Memur
01 Mart 2025 22:46

memur kalemide vardır içerisinde

Kanunyönetme, 2 ay önce

İller bankasından belediyeye pay geliyo diye biliyorum iller bankasından belediyeye gelen payda memur maaşları damı dahil oluyo ben iller bankasından belediyeye verilen payı belediye vatandaşlara yatırım yapıyor diye biliyorum.

Kanunyönetme
Aday Memur
01 Mart 2025 23:32

Memur kalemi derken ?

yusuf132, 2 ay önce

memur kalemide vardır içerisinde

657abc657
Memur
02 Mart 2025 00:29

daha nasıl açıklasınlar? memur kalemi de derken ne değişik bi soru. ödemeler kalem kalem ayrılmıştır. memur maaşları da vardır bu listede demek istemiş. korkuyorum şimdi liste derken dersiniz diye.
Kanunyönetme, 2 ay önce

Memur kalemi derken ?

Kanunyönetme
Aday Memur
02 Mart 2025 08:23

Bak ben yukarıya anladığım kadarıyla yazdım kalem kalem derken orda ne demek istediğini anlamadım arkadaşın biliyorsan doğru düzgün acıklarsın biz bilmediğimiz den saten buraya soru soruyoruz boşuna bilmişlik taslayıp ego kasma.

657abc657, 2 ay önce
daha nasıl açıklasınlar? memur kalemi de derken ne değişik bi soru. ödemeler kalem kalem ayrılmıştır. memur maaşları da vardır bu listede demek istemiş. korkuyorum şimdi liste derken dersiniz diye.

Kanunyönetme
Aday Memur
02 Mart 2025 09:20

Bu arada ne bakanlıkta nede belediyede calışan bi memur değilim bilmediğimden sordum bilen birine bu sorular kolay gelebiliyor dur ama dediğim gibi bilmediğim için danışmak istedim.

657abc657, 2 ay önce

Deniz6034
Kapalı
02 Mart 2025 11:37

Memur maaşına ek SDS alırsınız. Bu da belediyeden belediyeye değişir
Kanunyönetme, 2 ay önce

Bu arada ne bakanlıkta nede belediyede calışan bi memur değilim bilmediğimden sordum bilen birine bu sorular kolay gelebiliyor dur ama dediğim gibi bilmediğim için danışmak istedim.

02 Mart 2025 13:30

:)
657abc657, 2 ay önce

657abc657
Memur
02 Mart 2025 16:02

hocam bunun çalışmakla ilgisi yok. bunun okuduğunu anlamakla ilgisi var. bende hiçbirinde çalışmıyorum ama okuduğumu anlayabiliyorum. her neyse. kalem kalem deyimi ne demek tdk den bi bakın isterseniz.
Kanunyönetme, 2 ay önce

Kanunyönetme
Aday Memur
02 Mart 2025 16:10

Kardeşim ben arkadaşın yazdıgını anladığım kadarıyla yazmışım tam incelememişsin sanırım yazdığımı okuduysan doğruysa doğru yanlışsa yanlış dersin kelime oyunu yapmazsın. Çok iyi biliyorsan sen doğru düzgün anlatırsın umarım anlamışsındır.

657abc657, 2 ay önce
hocam bunun çalışmakla ilgisi yok. bunun okuduğunu anlamakla ilgisi var. bende hiçbirinde çalışmıyorum ama okuduğumu anlayabiliyorum. her neyse. kalem kalem deyimi ne demek tdk den bi bakın isterseniz.

sarısendika
Aday Memur
04 Mart 2025 09:42

Memur kalemleri ankara'dan geliyor. Ama belediyenin kalemleri daha kaliteli yazıyor bence

Kanunyönetme
Aday Memur
04 Mart 2025 10:02

Çok komiksin maşallah sana bu espriyi yapacak kadar zeka var yani sevindim senin adına. Doğru düzgün bi soru sorulamayacak galiba bilmediğimden dedim kalem kalem yapılacağına kısım kısımda yazabilir di arkadaş.

sarısendika, 2 ay önce

Memur kalemleri ankara'dan geliyor. Ama belediyenin kalemleri daha kaliteli yazıyor bence

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi