Editörler : crops35
24 Şubat 2025 22:39

KPSS Programcı pozisyonu mülakat soruları

Arkadaşlar önümüzdeki günlerde programcı için mülakata gireceğim. Kriterlerde bilgisayar dersi aldığını kanıtlamak dışında bir şey yoktu bir de ydsden D almak. Sözlü mülakat için 60 puan mesleki bilgi diyor fakat hiçbir yerde bu mesleki bilginin ne olduğunu göremedim temel bilgisayar bilgisi mi? algoritmalar mı? bilgisayar ağları mı? belirli bir programlama dilini bilmem mi gerekiyor? veri tabanı var nesne yönelimli programlama basit düşünürsek word, excel vs liste uzar gider daha önce hiç programcı için mülakata giren oldu mu acaba giren varsa ne tarz sorular geliyor söyleyebilir misiniz?

ricardo22
Şef
24 Şubat 2025 23:46

Unvan değişikliği sınavında C programlama dili, Veri Tabanı Sorgulama SQL, Web programlama (HTML, CSS, JS), Bilgisayar Ağları ve İnternet, Akış Şemaları, İşletim sistemleri, Excel, Word, PPT alanlarından sorular gelmişti.

sejamoren
Aday Memur
25 Şubat 2025 09:21

Teşekkür ederim dünden beri baya bi araştırdım önceki yıllardaki ilanlara baktım dediğiniz gibi konulardan soruluyormuş. Sizden ricam hatırlıyorsanız nasıl sorular gelmişti 1-2 tane örnek olması açısından. Mesela temel sql komutları nelerdir? tarzında mı yoksa daha böyle detaylı mıydı

ricardo22, 2 ay önce

Unvan değişikliği sınavında C programlama dili, Veri Tabanı Sorgulama SQL, Web programlama (HTML, CSS, JS), Bilgisayar Ağları ve İnternet, Akış Şemaları, İşletim sistemleri, Excel, Word, PPT alanlarından sorular gelmişti.

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi