Editörler : E.Kayı Han

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
12 Mart 2025 13:20

Sana mı soracam lan sen kimsin. Haddini bil benim canımı sıkma.

Abbas.KILKUYRUK2, 1 ay önce

Asıl sen mantıklı konuş bir halt bilmeden karnından konuşuyorsun.

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
12 Mart 2025 20:22

Sen canını sıksan ne olur sahtekar

İsmi Lazım Deil, 1 ay önce

Sana mı soracam lan sen kimsin. Haddini bil benim canımı sıkma.

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
13 Mart 2025 11:58

Bana rezil herif yüzün olsa foruma girmezsin. Klavyeden erkeklik yapma. Senin ne olduğunu bütün forum biliyor.

Abbas.KILKUYRUK2, 1 ay önce

Sen canını sıksan ne olur sahtekar

yusuf132
Memur
14 Mart 2025 19:40

sene 2023 e kadar dediğin doğruydu şuan asgari ücrete çalışıyor avukatların yüzde 70 i

İsmi Lazım Deil, 2 ay önce

Hiçbir avukat, avukatlığı bırakıp yazı işleri müdürlüğü yapmaz.

21 Mart 2025 14:36

Boşa okunuyor diyebilir miyiz artık hocam, özellikle taşrada, özel ünilerde okuma konusunda, bu bölüm için?

yusuf132, 1 ay önce

sene 2023 e kadar dediğin doğruydu şuan asgari ücrete çalışıyor avukatların yüzde 70 i

kenandere
Aday Memur
21 Mart 2025 15:30

Tüm kurumlara bakıyorum bi tek adliyedeki müdür, müdüre benzemiyor, müdürlük makamı adliyelerde yeteri kadar temsili değil, fazla iş yükü var, uzman katiplik geldiğinde müdürdeki bir çok iş devredilmeli bence.

yusuf132
Memur
21 Mart 2025 19:07

Hakim savcı olacaksa boşuna okuyor diyemem

MirzaAfşar, 4 hafta önce

Boşa okunuyor diyebilir miyiz artık hocam, özellikle taşrada, özel ünilerde okuma konusunda, bu bölüm için?

yusuf132
Memur
21 Mart 2025 19:10

Bir çok kurumda da o kadar müdür yok ama bir ilçenin mesela bir tane Zabıta müdürü var bir tane sağlık müdürü var bir tane emniyet müdürü vs adliyeye adım atıyorsun adın başı müdür o göreve verilen isim müdür olmamalı uzman Katip olmalı bence

kenandere, 4 hafta önce

Tüm kurumlara bakıyorum bi tek adliyedeki müdür, müdüre benzemiyor, müdürlük makamı adliyelerde yeteri kadar temsili değil, fazla iş yükü var, uzman katiplik geldiğinde müdürdeki bir çok iş devredilmeli bence.

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
22 Mart 2025 00:01

Müdür ne yapacak yatacak mı?

Bir kere mantıklı konuş. Adlî teşkilatı başka kurumlar ile kıyaslama çünkü çalışma şartları tamamen farklı.

Bugün bir hâkim bir cumhuriyet savcısı Devletin en yüksek kademelerinde görev yapmaktalar, bak bakalım işten güçten kafalarını kaldırıyorlar mı?

Bunun yanında bir kaymakamın makamı vardır sadece imza atar geçer çünkü çalışma koşulları farklıdır. Sen gelmişsin meseleyi saçma sapan yerlere çekiyorsun. Bu da düşünmeden karnından konuştuğunun göstergesidir.

kenandere, 4 hafta önce

yusuf132
Memur
22 Mart 2025 15:29

sıfatta müdür kelimesi geçiyorda yapılan iş müdür işi değil , aslında gerçekten bir müdür değiller de bakanlık böyle bir isim vermiş başkatip olsa anlarım ama müdür kelimesi bu işi yapanlara gerçekten fazla Allah aşkına mahkemede var 2 katip 1 mübaşir 3 kişiden sorumlu müdür mü olur? belediyeye gidiyorsun en basitinden imar ve şehircilik müdürü altında var 250-300 personel

Abbas.KILKUYRUK2, 4 hafta önce

Müdür ne yapacak yatacak mı?

Bir kere mantıklı konuş. Adlî teşkilatı başka kurumlar ile kıyaslama çünkü çalışma şartları tamamen farklı.

Bugün bir hâkim bir cumhuriyet savcısı Devletin en yüksek kademelerinde görev yapmaktalar, bak bakalım işten güçten kafalarını kaldırıyorlar mı?

Bunun yanında bir kaymakamın makamı vardır sadece imza atar geçer çünkü çalışma koşulları farklıdır. Sen gelmişsin meseleyi saçma sapan yerlere çekiyorsun. Bu da düşünmeden karnından konuştuğunun göstergesidir.

Toplam 50 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi