Editörler : Pangaea
25 Şubat 2025 12:16

Uzman Öğretmenlik Onay Sorunu

24 Ocak 2025 tarihi itibarıyla uzman öğretmenlik için gerekli süreyi tamamladım. Gerekli egitimleride ÖBA üzerinden izleyip bitirdim, eğitimle ilgili faaliyet değerlendirmelerini de yaptım ama okulun onay bölümünde yokum. Arafta bekliyor gibiyim. İlçeye sorduğumda okul halledecek bizim yapacağımız bir şey yok diyor; okul onayda yoksunuz yapacağımız bir şey yok diyor. Mebbis te "Uzman öğretmenlik. Eğitimi tamamladı. İncelenmeyi bekliyor." yazıyor. Hata, yanlış ya da eksik olan ne? Bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

furkan ak
Aday Memur
25 Şubat 2025 18:55

Hocam o arkadaşlar sadece onay bekleyenler kısmına baktıkları için göremiyorlar. Onlara kalsa daha çok bekleriz. Hem yukardaki hocamızın hemde bi müdür arkadaşımın anlattığı şekilde olacak. 1- Mebbis 2- Kariyer Basamakları 3- Sertifika İşlemleri 4- Uzman Öğretmenlik Onay işlemleri Kısmına girecekler. Orada görecekler, bi zahmet onaylasınlar.

34mb35
Aday Memur
27 Şubat 2025 09:51

Teşekkürler hocam. Sorun çözüldü.

furkan ak, 2 ay önce

Hocam o arkadaşlar sadece onay bekleyenler kısmına baktıkları için göremiyorlar. Onlara kalsa daha çok bekleriz. Hem yukardaki hocamızın hemde bi müdür arkadaşımın anlattığı şekilde olacak. 1- Mebbis 2- Kariyer Basamakları 3- Sertifika İşlemleri 4- Uzman Öğretmenlik Onay işlemleri Kısmına girecekler. Orada görecekler, bi zahmet onaylasınlar.

27 Şubat 2025 14:41

Hocam aynı durum bende de söz konusu nasıl çözdünüz acaba furkan hocamın bahsettiği şekilde sertifika işlemleri görünmüyor ekranda

34mb35, 2 ay önce

Teşekkürler hocam. Sorun çözüldü.

ömer42
Genel Müdür
27 Şubat 2025 20:43

10 yılınız dolmamış, 30 nisana kadar dolacak olabilir hocam. Bu durumda onay kısmında isminiz şimdilik çıkmaz.

teach4242, 2 ay önce

Hocam aynı durum bende de söz konusu nasıl çözdünüz acaba furkan hocamın bahsettiği şekilde sertifika işlemleri görünmüyor ekranda

34mb35
Aday Memur
28 Şubat 2025 13:50

Okul idaresi mebbis.meb.gov.tr deki modülü kullanmayı bilmiyormuş.

teach4242, 2 ay önce

kacarsu
Şef
03 Mart 2025 17:21

Bende de aynı sorun mevcut geçen hafta on yılım doldu semineri tamamladım ama ne ilçede ne okulda onaya düşmemiş e devlette sertifika da gözükmüyor ne yapmak lazım ?
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi