Editörler : crops35
25 Şubat 2025 13:50

EKPSS öğretmen başvurusu yaparken sisteme yüklenecek belgeler yardım

Ekpss öğretmen başvurusu yaparken diploma formasyon belgesi sağlık raporu dışında hangi belgeleri yükleyecez kimlik fotokopisi adlı sicil kaydı mi atamaya esas diğer belgeler dediği neler

pinkfurby
Aday Memur
26 Şubat 2025 00:41

Esas belgeler dediği kısmı ön başvuru kılavuzunda maddeler halinde tek tek açıklamış. Kimlik fotokopisi ya da sicil kaydına ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Atamaya dair diğer belgelerden kasıt geçici diploma, mezuniyet belgesi vs. büyük ihtimalle. Bu arada siz belge yükleyebildiniz mi, ben sorun yaşıyorum. Belgeler yüklenmiyor.

26 Şubat 2025 11:34

DİPLOMA,FORMASYON BELGESİ,SAĞLIK RAPORU BEN BUNLARI YÜKLEDİM

asu.de
Şef
27 Şubat 2025 12:05

Çok teşekkür ederim arkadaşlar .Başvuruyu yapmadm resim yüklenmiyor Resimi nasıl yüklediniz ilk def

asu.de
Şef
27 Şubat 2025 12:11

İlk defa öğretmenlik basvurusu yapacam Resim yüklenmedi Resimi bilgisayar kamerasından çekip yüklemeye çalıştım olmadı resim yükle ye tıkladıktan sonra resim kaydete tıklamıyor muyuz öyle yaptım resim yüklenmedi doger belgeleri deneyemedim resim yüklenmedigi için .acaba doğru mu yaptım önce yükle ye sonra kaydete bastım yüklenmedi

27 Şubat 2025 14:16

BEN BİLGİSAYAR KAMERASINDAN YÜKLEDİM

asu.de, 2 ay önce

İlk defa öğretmenlik basvurusu yapacam Resim yüklenmedi Resimi bilgisayar kamerasından çekip yüklemeye çalıştım olmadı resim yükle ye tıkladıktan sonra resim kaydete tıklamıyor muyuz öyle yaptım resim yüklenmedi doger belgeleri deneyemedim resim yüklenmedigi için .acaba doğru mu yaptım önce yükle ye sonra kaydete bastım yüklenmedi

pinkfurby
Aday Memur
27 Şubat 2025 14:45

Sorun yaşayan başka kimse varsa diye buradan da yazayım. ÖSYM sayfasındaki fotoğrafınızı indirip onu kullanabilirsiniz. Boyutu da küçük olduğu için hiç sorun çıkmadan hızlıca yükleniyor.

27 Şubat 2025 14:47

MANTIKLI :D

pinkfurby, 2 ay önce

Sorun yaşayan başka kimse varsa diye buradan da yazayım. ÖSYM sayfasındaki fotoğrafınızı indirip onu kullanabilirsiniz. Boyutu da küçük olduğu için hiç sorun çıkmadan hızlıca yükleniyor.

27 Şubat 2025 14:54

diğer belgeleri pdfe çevirip tekrar küçültün. sisteme yükleyin.

28 Şubat 2025 11:29

ARkadaşlar evrakları zar zor yükledim. ama bir türlü şehir açık adres kısmını seçemiyorum.

06 Mart 2025 15:59

Nasılsın yaptiniz boyutları azaltmama rağmen yüklenmiyor 1 haftadır yapıyorum. Her boyutu denedim

jefyuyarki, 2 ay önce

ARkadaşlar evrakları zar zor yükledim. ama bir türlü şehir açık adres kısmını seçemiyorum.

06 Mart 2025 16:01

Nasılsın yaptiniz boyutları azaltmama rağmen yüklenmiyor 1 haftadır yapıyorum. Her boyutu denedim

emrahüzülmez, 2 ay önce

diğer belgeleri pdfe çevirip tekrar küçültün. sisteme yükleyin.

pinkfurby
Aday Memur
08 Mart 2025 12:14

Gece saatlerinde (ben 2de falan başvuru yaptım) deneyin. Sistemin yoğun olmadığı bir ana denk geldiğinizde hızlıca yüklüyor.

Yılmaznaz, 1 ay önce

08 Mart 2025 22:15

BENİM DÜN ONAYLANDI.HERKESE HAYIRLI OLSUN

pinkfurby, 1 ay önce

Gece saatlerinde (ben 2de falan başvuru yaptım) deneyin. Sistemin yoğun olmadığı bir ana denk geldiğinizde hızlıca yüklüyor.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi