Editörler : E.Kayı Han
25 Şubat 2025 14:53

Yeşil pasaport infaz ve korumu memuru için

16 Yillik infaz koruma memuruyum yeşi̇l pasaport alabi̇li̇r mi̇yi̇m? bu durumda net bi̇lgi̇si̇olan var mi?

PsiS
Memur
25 Şubat 2025 15:40

Eğer kadro dereceniz 3'E düşüyorsa alabilirsiniz,e devletten hitapa bakabilrsiniz,bazı meslek grupları var 4 te ya da 5 te kalıyor,30 sene de çalışsanız kadro dereceniz 3 e düşmüyorsa alamazsınız,16 yıllık olmanızdan ziyade kadro dereceniz önemli.

pekgozenes
Aday Memur
25 Şubat 2025 15:54

Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Yükseköğretim Kuruluşlarına Ait Dolu ve Boş Kadrolarda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Edinilen bilgiye göre, Adalet Bakanlığı'nın infaz ve koruma memurlularının 3. ve 4. dereceli kadrolara atanabilmesine yönelik talebi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. Cumhurbaşkanlığı kararı ile 3. derece kadrodan 500, 4. derece kadrodan 500 olmak üzere toplam bin tane infaz ve koruma memuru kadrosu tahsis edilmesi ile bu kadrolara atanabilecek.İnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesihttps://www.infazvekoruma.net/onemli-gunler/infaz-ve-koruma-memurlarina-3-ve-4-dereceli-kadrolara-atanabilme-h2155.htmlİnfaz ve Koruma Memurları Haber Sitesi

KUBADABAD35
Memur
27 Şubat 2025 09:20

Toplam 500+500=1000 kişi mi sadece ve bu kadro artırılmıyor mu?

assassin_gck
Memur
28 Şubat 2025 00:38

150milyon kez açılmış başlık

sevgi ve aşk
Daire Başkanı
28 Şubat 2025 08:48

cte ye taleplerimizi ilettik.. bizzat genel müdüre..

KUBADABAD35
Memur
03 Mart 2025 16:34

En son yeşil pasaport alan memur arkadaşlar kaç girişli acaba.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
04 Mart 2025 05:27

Kral, yeşil pasaport sanıldığı kadar matah bir şey değil. Dövizin bu kadar yüksek olduğu ortamda, yurtdışına çıkıp gezmek memur maaşıyla çok zor iş. Benim pasaport iki senedir kenarda duruyor :)

KUBADABAD35
Memur
04 Mart 2025 08:50

Vallahi versinler de yeşil pasaportu o zaman bakarız madah bir şey mi değil mi. Elimizde bulunsun ne zaman işimize yarayacağı hiç belli olmaz.

ÇOTANAK, 2 ay önce

Kral, yeşil pasaport sanıldığı kadar matah bir şey değil. Dövizin bu kadar yüksek olduğu ortamda, yurtdışına çıkıp gezmek memur maaşıyla çok zor iş. Benim pasaport iki senedir kenarda duruyor :)

yasirunver
Aday Memur
06 Mart 2025 01:20

şef neden matah olmasın. takip edildiği sürece 300-500'lü rakamlara () gidiş dönüş avrupa biletleri mevcut haftasonu gezisi olarak giden başka meslek benzer maaşa sahip memur arkadaşlarım var
ÇOTANAK, 2 ay önce

06 Mart 2025 02:43

Elinde olması seni ülkeye sokacak anlamı çıkmaz

Oteli uçak paranı verirsin kapıdan kovarlar paranla rezil olursun

Ben 15 senedir kullanıyorum eski havası rahatlığı yok çoğu yerde sorguya giriyorsun

yasirunver, 2 ay önce
şef neden matah olmasın. takip edildiği sürece 300-500'lü rakamlara () gidiş dönüş avrupa biletleri mevcut haftasonu gezisi olarak giden başka meslek benzer maaşa sahip memur arkadaşlarım var

KUBADABAD35
Memur
07 Mart 2025 14:13

İnfaz ve Koruma memurları olarak bizde hak ediyoruz. 15 senedir siz tadını çıkarmışsınız biraz iz çıkartalım tadı ne kadar kaldıysa.

Osmanlı1903, 2 ay önce

Elinde olması seni ülkeye sokacak anlamı çıkmaz

Oteli uçak paranı verirsin kapıdan kovarlar paranla rezil olursun

Ben 15 senedir kullanıyorum eski havası rahatlığı yok çoğu yerde sorguya giriyorsun

slm08
Daire Başkanı
07 Mart 2025 15:28

tadı kalmadı kardeşim

KUBADABAD35, 2 ay önce

İnfaz ve Koruma memurları olarak bizde hak ediyoruz. 15 senedir siz tadını çıkarmışsınız biraz iz çıkartalım tadı ne kadar kaldıysa.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi