Editörler : swat3410
25 Şubat 2025 18:23

Maaşın yetersizliği

Ögretmen, Sağlık Memuru, Zabıta Memuru, İtfaiye personeli, Devlet Bankaları personeli, derken aklınıza gelen her kurumu dahil edin; bizden düşük maaş alan bildiğiniz bir kurum var mı ?? Yeter artık her ay eksiye giriyoruz . !!!Emniyet Teşkilatı bu maaşları hak ediyor mu ? Diğer kurumlar almasın demiyorum fakat diğer kurumlardan eksik mi çalışıyoruz fazla mı maas la orantılı mı?

25 Şubat 2025 18:31

Benim en nefret ettiğim ve bazı artniyetli kişilerin konuştupu şey "polise zam yapılırsa diğer memurlar zıplar" bit yavrusu gibi zıplarlarsa zıplasınlar yani polisin yaptığı işin, yaşadığı zorlukların onda birini yaşamayanlar zıplayacakmış : )))

Polisin şuan alması gereken minimum tutar 75.000 TL dir

25 Şubat 2025 18:32

meslektaşından nefret eden bir meslek grubunun dibe çöküşü. biz hak ediyoruz bütün bu muameleleri...

gokhankakiz
Daire Başkanı
25 Şubat 2025 18:53

öğretmenler için de aynı şey geçerli!
tundercat06, 2 ay önce

meslektaşından nefret eden bir meslek grubunun dibe çöküşü. biz hak ediyoruz bütün bu muameleleri...

726693747
Aday Memur
25 Şubat 2025 19:06

Ben bu konuda cimere yazdım. Maaşlar yetersiz, kredi kartları patladı, alacaklılar kapıya dayandı, şu fakire bir sadaka dedim. Allah versin, şükret diye cevap geldi.

caner66.
Kapalı
25 Şubat 2025 19:07

Yevmiyeci bile bizden çok maaş alıyor

Brse
Memur
25 Şubat 2025 19:20

Çoğu Memur memleketinde kira yok .tayin yok. Asker polis ev sahiplerini zengin ediyor. Maalesef

trivirinko
Aday Memur
25 Şubat 2025 19:22

ücretli çalışanların maaşları maaş/saat olarak hesaplanmafıkça kimseye laf anlatamayız... saat başı ücrette emeğimizi ay/ücrette bedenimizi satıyoruz resmen

Brse
Memur
25 Şubat 2025 19:39

Onlar en azından istediği il de. Tayin derdi yok. Çalışma şartları kıyas dahi yapilamaz polisle. Çoğu kirada vermiyor .tayin sikintisi olmadığı için direk evini alıyor yerleşiyor. Ayrıca okul bahçeleri lüks galerileri aratmıyor.

gokhankakiz, 2 ay önce
öğretmenler için de aynı şey geçerli!

Brse
Memur
25 Şubat 2025 19:40

İstanbul 100 bin olmalı. Şaka değil .

esinguler0684, 2 ay önce

Benim en nefret ettiğim ve bazı artniyetli kişilerin konuştupu şey "polise zam yapılırsa diğer memurlar zıplar" bit yavrusu gibi zıplarlarsa zıplasınlar yani polisin yaptığı işin, yaşadığı zorlukların onda birini yaşamayanlar zıplayacakmış : )))

seusta
Aday Memur
26 Şubat 2025 10:43

Herkes maaştan şikayetçi ancak bu konuyu gündeme getiren yok. Taltif konusunun yanında hiç kalıyor. Sanki taltif alınca herkes zengin olacak.

Türkçü07
Şube Müdürü
26 Şubat 2025 13:48

Sen laftan anlamıyor musun bırak artık bu forumu kendi işine bak, yeter senin yorumlarını, hakarete varan sözlerini görmekten gına geldi bu forumda, işin gücün yok mu senin ?

RedBull001
Şef
26 Şubat 2025 14:51

Çevremdeki insanların maaşlarını duydukça ağzım açık kalıyor, herkes bizi geçmiş ya da geçmesine ramak kalmış. Polis; yol, yemek, prim alan asgari ücretlinin bu paraları tek kalem maaş olarak alan hali olmuş neredeyse. Mağaza tezgahtarı arkadaşımla aynı mesaiyi yapınca aynı parayı kazanıyoruz, o avmde bir mağazada ben gece sokaklarda, şarkta, mahkeme salonunda, kavganın gürültünün kaosun ortasında.

salamon14
Aday Memur
26 Şubat 2025 16:03

polis yaptığı işe göre en az 90 bin almali çok açık söylüyorum

caner66.
Kapalı
26 Şubat 2025 19:02

Bize yemek parası vermiyorlar bu azımsanacak bir şey değil İstanbulda en ucuz yemek 200 lira o da tavuk döner dürüm o da en az gramajlısı. Adam akıllı bir yemek yiyim desen 350 lira.

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
26 Şubat 2025 19:36

bordroyu iyi incele yan odemelerde yemek ekleniyor ama cuzi miktar .

caner66., 2 ay önce

Bize yemek parası vermiyorlar bu azımsanacak bir şey değil İstanbulda en ucuz yemek 200 lira o da tavuk döner dürüm o da en az gramajlısı. Adam akıllı bir yemek yiyim desen 350 lira.

Yeni çeri
Memur
26 Şubat 2025 19:46

jandarma ya fazla maaş veren devlet neden aynı işi yapan polise sadaka gibi maaş veriyor

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
26 Şubat 2025 19:47

jandarma cok geziyor 3-4 yilda 1 tayin .. arada doguya ek yolluyolar

Yeni çeri, 2 ay önce
jandarma ya fazla maaş veren devlet neden aynı işi yapan polise sadaka gibi maaş veriyor

RedBull001
Şef
26 Şubat 2025 20:37

Ee peki bu, aynı ilçede çalışıp aşağı yukarı aynı işi yaparak senden %40-45 fazla kazanmasını açıklar mı?

EL CHAPO, 2 ay önce

jandarma cok geziyor 3-4 yilda 1 tayin .. arada doguya ek yolluyolar

RedBull001
Şef
26 Şubat 2025 20:40

Ee benim bordroda 2430 lira yazıyor mesai yaptığım gün sayısına böldüğümde günlük 100 lira bile değil. Kamu bankasında banka memuru arkadaşımın yemek ücreti 10 bin lira?

EL CHAPO, 2 ay önce

bordroyu iyi incele yan odemelerde yemek ekleniyor ama cuzi miktar .

Muerem
Daire Başkanı
04 Mart 2025 02:34

Zıplar dediklerin ek ücretleri ile minimum almalı dediğin maaşı alıyor hatta geçiyorlar zaten çoğumuzun haberi yok o ayrı :)

esinguler0684, 2 ay önce

Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi