Editörler : E.Kayı Han

Furkanfurk
Aday Memur
02 Mayıs 2025 15:58

Teşekkür ederiz kopyalayıp yapıştırdığın için. mutemetsin anladım ama bizim durumumuzla kopyalayıp yapıştırdığın şey arasında fark var.biz normal geçici görev ile gitmedik. deprem bölgesinden apar topar kendi imkanımızla gittik.normal nas tayininde memurlar nasıl taşınıyorsa bizde öyle taşındık ve ikametgahımızda taşındığımız yere gitti dolayısıyla.daha sonra kadromuzun oraya gelmesi bizim zaten orda ikamet ettiğimiz anlamına geliyor kağıt üstünde ve senin kastettiğin şey bu herhalde.

pehcizade, 3 hafta önce

kardeş bu tür şeyler harcama yetkilisinin onayında. Sen bizde çalışsan sana ödemezdik.. Bilen bilmeyen yazıyor diye bişey yok onu ben yazmadım.. yazılmış olanı kopyalayıp yapıştırdım. mutemedim ben

pehcizade
Aday Memur
02 Mayıs 2025 17:12

Aynen kardeş. kağıt üzerinde bu.. Ama harcama yetkilisi "VERMEM" dediğinde vermiyor. durumu kendisine izah etmek lazım. Ben yolluk haketmeyip alanıda gördüm. hakettiği halde alamayıp dava yoluna başvuranıda. Sen soru sormuşsun harcırah kanununda ilgili bölümü atıp yardımcı olmaya çalıştık o kadar. Neyse cehaletle suçlandık pişman olduk. işin gücün rastgele ..

Furkanfurk, 3 hafta önce

Teşekkür ederiz kopyalayıp yapıştırdığın için. mutemetsin anladım ama bizim durumumuzla kopyalayıp yapıştırdığın şey arasında fark var.biz normal geçici görev ile gitmedik. deprem bölgesinden apar topar kendi imkanımızla gittik.normal nas tayininde memurlar nasıl taşınıyorsa bizde öyle taşındık ve ikametgahımızda taşındığımız yere gitti dolayısıyla.daha sonra kadromuzun oraya gelmesi bizim zaten orda ikamet ettiğimiz anlamına geliyor kağıt üstünde ve senin kastettiğin şey bu herhalde.

Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi