Editörler : cihan27E.Kayı Han

Exsoso
Aday Memur
10 Mart 2025 16:55

Belliki sen bu tür rapor alan insanlara laf atmak istedin ve sonuna kadar haklısın fakat genel olarak değil de şahıs bazlı konuşman hiç hoş olmamış kişiyi bilmeden bu lafları sarfetmemelisin. Zira başlığı açanda ilk raporu da olduğunu söylemiş.

cokserikatip, 2 hafta önce

kardeş senin gibi personelle kimse uğraşmak istemez. müdür haklı. milletin arkası terliyor iş yükünden. sen yılın yarısını raporla izinle geçiştiren işe yaramaz memurlardansın belliki. müdür haklı canı yandı demek senden.

erkancihan
Memur
11 Mart 2025 14:23

Bu keyfiyeti yazan doktorlara neden birşey demiyorsunuz. Acaba. Öyle bir hale geldik veya getirildikten ki doğruyu yanlış, yanlış olanı doğru yerde arar hale geldik.
hedef2031, 2 hafta önce

gerçekten hasta isen istersen 6 ay al ama keyfiyetten alıyorsan misli ile çıkar ileride senden benden söylemesi

teknocag
Aday Memur
11 Mart 2025 15:35

Yanıma bir denizci asker gelmişti,habire kendisine rapor yazdırarak tam 1,5 yıl askeriyeye gitmemiş.Yanlışa hatırlamıyorsam 90. günden itibaren maaşı yatmamış,sonra bir de mahkemeye verip maaşını faiziyle birlikte almış ve bana bunu pişkin pişkin anlatıyordu.Bu tip bireylerin derhal insanlıktan men edilmesi gerekiyor.

buralarda925
Memur
12 Mart 2025 09:27

herkez kafasından uydurmuş durmuş herkes maşallah banane sahte rapor veren doktor dan yalandan rapor alandan

Asgariucretlimemur2
Şube Müdürü
12 Mart 2025 09:38

Suç duyurusunda bulun kral

buralarda925, 1 hafta önce
herkez kafasından uydurmuş durmuş herkes maşallah banane sahte rapor veren doktor dan yalandan rapor alandan

publicenemy
Memur
12 Mart 2025 09:44

Birçok arkadaş gibi iyi niyetle yaklaşarak soruyorum. Doktor sizin 30 gün içinde çalışabilecek kadar iyilesmeyeceginize inanıyorsa, neden 10+10+10 gibi birşey deniyor. 30 gün heyeti neden vermiyor? Bu arada ameliyatınızla alakalı da geçmiş olsun. Allah şifa versin.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
12 Mart 2025 09:59

Doktorun kararından bize ne? Doktor muyuz, Sağlık Bakanı mıyız? Öyle uygun görmüş demek ki!

publicenemy, 1 hafta önce
Birçok arkadaş gibi iyi niyetle yaklaşarak soruyorum. Doktor sizin 30 gün içinde çalışabilecek kadar iyilesmeyeceginize inanıyorsa, neden 10+10+10 gibi birşey deniyor. 30 gün heyeti neden vermiyor? Bu arada ameliyatınızla alakalı da geçmiş olsun. Allah şifa versin.

buralarda925
Memur
12 Mart 2025 18:13

özelde oldum ne olduğumu söylemek zorunda değilim siz neden soruma cevap vermek yerine ahlak bekçiliğine soyunuyorsunuz onu anlamıyorum

buralarda925
Memur
12 Mart 2025 18:15

herkez ne kadar fesat ve içine atmıs kardeşim kurumuzda sahte rapor alan varsa ki siz doktor musunuz onu anlamadım tanı koyuyorsunuz gidin yüzüne deyin kafayı yemiş herkez ben ne soruyorum siz ne cevap veriyorsunuz

publicenemy
Memur
12 Mart 2025 18:22

Bir işin bilindik doğru bir yolu varken, arka kapılar aranıyor, yan yollara giriliyorsa insan ister istemez acaba diyor. ne olduğunuzu da sormadım aslında. yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla doktor daha ameliyatın başında 10+10+10 a karar vermiş. sadece normal rutin bir süreci daha karmaşık bir hale getiriyor ve siz neden kendinizi böyle zor durumda bıraktiriyorsunuz ki... istediğiniz gibi cevap vermeyen herkese böyle sert cevaplar vermek yerine adam bunu yazarken haklı mı acaba diye düşünebilirsiniz. senenin başında bir operasyon geçirip, bir yılda 40 gün tek hekim raporunuzun 30 unu kullaniyorsunuz. sene sonuna kadar Allah vermesin ama hastalansaniz doktor rapor yazsa tedirginlikle gün sayacaksiniz. yazılanları hangi tonda okursanız öyle yazıldı sanıyorsunuz. ama bazen öyle olmayabiliyor. tekrar geçmiş olsun.

buralarda925
Memur
13 Mart 2025 11:52

defaatle anlatıyorum boş yere rapor alacak biri olmadığım için heyet raporu almadım 10 aldım 10 daha alacaktım ancak iyileşme süreci olmadı yeniden rapor alacak gibiyim bunu sordum yani bakalım göreceğiz 5 gün sonra yeniden alacağım rapor anlayacağız o zaman ne olacağını konu kapanmıstır
Bir işin bilindik doğru bir yolu varken, arka kapılar aranıyor, yan yollara giriliyorsa insan ister istemez acaba diyor. ne olduğunuzu da sormadım aslında. yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla doktor daha ameliyatın başında 10+10+10 a karar vermiş. sadece normal rutin bir süreci daha karmaşık bir hale getiriyor ve siz neden kendinizi böyle zor durumda bıraktiriyorsunuz ki... istediğiniz gibi cevap vermeyen herkese böyle sert cevaplar vermek yerine adam bunu yazarken haklı mı acaba diye düşünebilirsiniz. senenin başında bir operasyon geçirip, bir yılda 40 gün tek hekim raporunuzun 30 unu kullaniyorsunuz. sene sonuna kadar Allah vermesin ama hastalansaniz doktor rapor yazsa tedirginlikle gün sayacaksiniz. yazılanları hangi tonda okursanız öyle yazıldı sanıyorsunuz. ama bazen öyle olmayabiliyor. tekrar geçmiş olsun.
Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi