Evet hocam geçtiğimiz cuma ilk iş günümdü. Genel olarak hiçbirşey yapmadım. Bilgiyasarımı kurdular vs. Muhtemelen yarın yani pazartesi günü görevlendirme yapılmış olur. Bir ilçenin belirli mahalleleri ile ilgilenicem. İş birazcık karmaşık hatta baya karmaşık görünüyor. Kıymet takdiri, tahsis, görüş alma, olur alma, tespite gitmek, ecrimisil, vs vs... Umarım zamanla alışır öğrenirim. Avantajım merkezdeyim ve sorabileceğim baya bir uzman var. Sizden de tavsiye alabilirim nelere dikkat etmeliyim :):)
Evet hocam geçtiğimiz cuma ilk iş günümdü. Genel olarak hiçbirşey yapmadım. Bilgiyasarımı kurdular vs. Muhtemelen yarın yani pazartesi günü görevlendirme yapılmış olur. Bir ilçenin belirli mahalleleri ile ilgilenicem. İş birazcık karmaşık hatta baya karmaşık görünüyor. Kıymet takdiri, tahsis, görüş alma, olur alma, tespite gitmek, ecrimisil, vs vs... Umarım zamanla alışır öğrenirim. Avantajım merkezdeyim ve sorabileceğim baya bir uzman var. Sizden de tavsiye alabilirim nelere dikkat etmeliyim :):)
egop0 , 2 ay önce
Evet iş yükü var, yoğunluk ara ara oluyor o da özel kanunların uygulandığı zamanlar(2/B, Tarım Arazileri, Kamu Konutları satışı gibi..) İlçede tek veya az kişi çalışılırsa sıkıntı olabilir ama bir program, sisteme koyulduğu zaman alışıyorsunuz ve eğlenceli hale geldiğini görüyorsunuz. Kimsenin yorumu sizi korkutmasın başladığınız zaman alışıp gerisi geliyor. Her sene verilen giyim yardımı, büyükşehirlerde servis, öğle yemeği, periyodik aralıklarla açılan kurumiçi uzmanlık sınavı, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları ile diğer kurumlardan ve görevlerden daha ayrıcalıklı oluyor.Ben tavsiye ediyorum size kesinlikle başlayın ve devam edin. Bir tavsiye olarak eğer önlisans mezunu iseniz teknik bir önlisans veya mühendislik bitirmeniz. Unvan değişikliği 3 yılda bir açılıyor ve diploması olan herkese unvanını veriyorlar. Kadroya geçtiğinizde çok rahat bir şekilde unvanınızı alırsınız. Ayrıca lisans bitirdiğinizde Milli Emlak Uzmanlığı kurumiçi sınavıyla uzmanlık kadrosunu da alabilirsiniz.