Editörler : gül-feşan
29 Eylül 2025 10:37

işlere alıştım bu görev güzel ve iyi ama öyle bir kurum ki her an biri gidip üstünüze yığınla taşınır veya taşınmaz gelebilir ilk fırsatta gitmenin yollarını bulacağım ya merkezi atamalarda kadrolu başka yere geçerim 2024 puanım ile ya da 2026 KPSS ye çalışıyorum bir yandan oradan giderim belirsiz bir kurum ve belirsizlik bana göre değil
bosluk48, 6 ay önce

işler nasıl gidiyor alıştınızmı yorum bekliyorum

Sibel.lll
Aday Memur
29 Eylül 2025 14:57

Hocam Aralık atamasında merkezi alma ihtimali varmış ve çoğu kişi milli emlak çok zor işi öğreten yok diye kaçma planı yapıyor yani açıkçası gözüm korktu gerçekten böyle mi kurum onu anlamadım iyi öğretmezlerse nasıl yapılaçak ki yeni atanan işi nasıl bilsin

egop0, 4 ay önce
Sözleşmeli Büro Personeli olarak atama yapıyorlar ve bu personellerin görev süresi 3+1 oluyor.Genelde de bu sürenin sonunda Bakanlık tayin isteyenlere tayinini yapıyor.Eş durumu gibi özel durumlarda aday memurluğun yani en az 1 yıl geçmesinin ardından tayin hakkını tanıyorlar.Ben bu kurumu, en az 150 yıllık geçmişi olan Milli Emlak kurumunu tavsiye ediyorum.
29 Eylül 2025 15:07

işi öğretmekten ziyade öğretilecek bir iş yöntemi yok örnek dosya ile ilerliyor çoğu iş ve aşırı saçma sapan şeylerle boğuşuyorsunuz üstüne ecrimisil gibi durumlarda karşı taraf bir vakıf falan ise işin içine çok faktör ve manipüle giriyor kişi başı 500-800 taşınmaza bakıyorsunuz uzmanla aynı işi yapıp daha düşük maaş alıyorsunuz o yetmez gibi kurum içi sınav da açılma ihtimali tamamen şansa yani kısaca gsb veya ogm gibi yerlerde çalışan memurun yaptığı iş ile burada yapılan iş ve mevzuat arasında çok far var rutin bir şey yok ve bu olmaması da her gün ayrı stres yaratıyor insanlara muhtaç kalıyor gibi bir şey oluyorsunuz sorarsınız edersiniz bir sorulur iki sorulur kısaca böyle bakalım aralık da kadrolu alım görürsem basar giderim hiç dinlemem
29 Eylül 2025 15:14

ek olarak biz çevreye diye atandık atanırken milli emlak vb hiçbir şey geçmiyordu geldiğimizde kafalarına göre kimisi çevreye kimisi milli emlak a gönderildi :) neyse bu kadar olumsuzluk yeter netice itibarıyla memur oluyorsun başka da bir + sı yok
Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi