Editörler : Pangaea
06 Mart 2025 07:53

Ramazan bayramı uzar mı?

Merhaba hocalarım ara tatil muhtemelen online olur, peki ya sizce idareciler veya memurlar için tatil 9 güne çıkar mı sizce. Teşekkür ederim

fokyay
Şef
06 Mart 2025 08:06

Bence ara tatilde seminer olmaz

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
06 Mart 2025 08:51

Bayramdan sonra 3 iş günü olduğundan tatil edilmez bence.

06 Mart 2025 09:40

seminer onlıne ola bilir

3api
Aday Memur
06 Mart 2025 21:26

ya ne diyosunuz saçma saçma tabiki tatil olacak 1 hafta

m.r_f
Şef
07 Mart 2025 09:18

Hahahahahahaha :D

3api, 2 hafta önce

ya ne diyosunuz saçma saçma tabiki tatil olacak 1 hafta

egop0
Aday Memur
07 Mart 2025 10:44

Tatil olmaz

Peyami.safa81
Aday Memur
07 Mart 2025 10:51

Okullar zaten tatil. Seminerler online olur ama diğer kurumlara tatil yapılmaz bence.

Capo calaberno
Aday Memur
07 Mart 2025 14:38

Yusuf tekin öğretmen dinlenmesin diye kırk takla atar ne uzaması

Denizoztekin
Aday Memur
07 Mart 2025 16:24

Diğer memurlar insan değil mi azıcık da sen yorul

Capo calaberno, 2 hafta önce

Yusuf tekin öğretmen dinlenmesin diye kırk takla atar ne uzaması

fatih ç.
Genel Müdür
08 Mart 2025 07:05

Memur odasında oturmaktan mı yoruluyor nedir olay? Her işimiz için 50 kere arayıp en sonunda kendimiz gitmek zorunda kalıyoruz.

Promosyon yatacak diye kaç kere aradık, ptesi kendim gideceğim yine mecbur.

Askerden döndükten sonra hâlâ askerliğimi yapmamış görünüyordum, gidip düzelttirdim.

Sicil numaraları için yine gittim... Bitmiyor. İşleri kendileri yapsa şaşıracağım. Arayınca yapsalar bari o da yok. Eşimin de 2 ay üst üste ek dersini yanlış hesapladı okul memuru. Kaç kere gidip konuştu, 1 ay düzeldi. Bu ay yine yanlış. Hadi buyur. O kadar yorgun ki artık sayıları da göremez olmuş herhalde. Ne bela bi işmiş yıpranma payı verilip erkenken de emekli etseler bari.

Denizoztekin, 2 hafta önce

Diğer memurlar insan değil mi azıcık da sen yorul

Sansasyonell
Aday Memur
08 Mart 2025 10:45

Polis asker de memur kanka hatırlatırım

fatih ç., 2 hafta önce

Memur odasında oturmaktan mı yoruluyor nedir olay? Her işimiz için 50 kere arayıp en sonunda kendimiz gitmek zorunda kalıyoruz.

Askerden döndükten sonra hâlâ askerliğimi yapmamış görünüyordum, gidip düzelttirdim.

Sicil numaraları için yine gittim... Bitmiyor. İşleri kendileri yapsa şaşıracağım. Arayınca yapsalar bari o da yok. Eşimin de 2 ay üst üste ek dersini yanlış hesapladı okul memuru. Kaç kere gidip konuştu, 1 ay düzeldi. Bu ay yine yanlış. Hadi buyur. O kadar yorgun ki artık sayıları da göremez olmuş herhalde. Ne bela bi işmiş yıpranma payı verilip erkenken de emekli etseler bari.

pdsude
Aday Memur
08 Mart 2025 17:23

He he aynen tek memur onlardı. Hemşire polis asker memur değil mi

fatih ç., 2 hafta önce

2ven
Şef
09 Mart 2025 00:46

Olmasın zaten iş güç var

lutt
Şube Müdürü
09 Mart 2025 09:53

zaten 9 giun

m.r_f
Şef
09 Mart 2025 11:06

Ne güzel bir kafa, keşke benimde bundanım olsa 3

lutt, 2 hafta önce

zaten 9 giun

lutt
Şube Müdürü
09 Mart 2025 12:17

ballı ballı

m.r_f, 2 hafta önce

Ne güzel bir kafa, keşke benimde bundanım olsa 3

fatih ç.
Genel Müdür
10 Mart 2025 01:09

Ona bakarsak öğretmen de memur. Benim kastım bunlar değil. Ha polis de işimiz düştüğünde bizi şikayetten vazgeçirmek vae gücüyle çalışıyor o ayrı.

Kartımdan para çekilmiş, bulunmaz o. Bisiklet çalınmış, bulunmaz boş ver. Hırsız girmiş altınları çalmış, çıkmaz unut... Yaav kardeşim neyse bunlar da ayrı konu. Trafikte, şurda burda saatlerce ayakta çalışana lafım yok ama karakol başka bi mesele.

Sansasyonell, 2 hafta önce

Polis asker de memur kanka hatırlatırım

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi