Editörler : Radore
06 Mart 2025 18:57

Bilgisayar önerisi

bilgisayardan çok anlamıyorum 20 bin tl civarında oyun için (metin2 valorant cs)gibi oyunlar için alabileceğim bilgisayar önerebilecek varmı?

Radore
Editor
06 Mart 2025 20:01

Çok yüksek özelliklere gerek yok bu tür oyunlar için 2. el bilgisayar da iş görebilir. o bütcelere

lovecrescent
Aday Memur
06 Mart 2025 20:06

işte bilgisayardan çok anlamıyorum nasıl birşey alacağımı bilemedim o yüzden

Radore
Editor
07 Mart 2025 11:04

lenovo v15 g4 iru 83a10096trzi700 i5-13420h 16 gb 512 gb ssd 15.6" dos söyle bir şey işin görebilir

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
13 Mart 2025 21:17

ryzen 5'ler işinizi fazlasıyla görür, harici ekran kartı 4 Gb olanları o fiyata yakın bulabilirsiniz. Almışken harici ekran kartlı almak iyi olur. İntel işlemcili pc ler bir tık daha tuzlu oluyor.

Recep Sepetçi
Aday Memur
19 Mart 2025 14:07

Yeni bir bilgisayar almaya karar verdim çünkü eskisi iyice yavaşladı. vakıfbank worldcard?ın elektronik eşya kampanyasını görünce tam zamanında denk geldi. Yüksek bir alışveriş yaparak bilgisayarımı aldım ve üstüne worldpuan kazandım. Benden mutlusu yok valla :))

https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/elektronik-esya-alisverisinize-500-tl-worldpuan-37989

bados198
Aday Memur
26 Mart 2025 15:09

Bence Asus ROG Ally al. El konsolu, ama monitöre bağlayabiliyorsun. Ya da Steam Deck.

hayatkozz
Aday Memur
27 Mart 2025 16:00

Uzun zamandır iyi bir gaming laptop almak istiyordum ama malum, fiyatlar uçmuş durumda. "Acaba biraz daha beklesem mi?" derken Bankkart?ın Monster Notebook?ta 12 taksit kampanyasını gördüm ve hemen değerlendirmek istedim. Şimdi RTX ekran kartı, ışık hızında SSD ve akıcı FPS ile oyunları ultra ayarlarda oynamanın keyfini çıkarıyorum. 🎮🎧 O eski drop?lar, kasmalar tarih oldu! Eğer sen de güçlü bir sistem arıyorsan ve bütçeni zorlamak istemiyorsan, bu kampanyayı kaçırma derim. Canavar gibi bir laptop aynı zamanda cep ve can yakmayan ödeme planı! 😎🔥

hbakl
Şef
31 Mart 2025 23:41

Vakıfbank ve monster notebook bu şekilde kullanıcı gibi reklam yaptırarak, gerçek müşterilerde olumsuz bir intiba oluşturmaktasınız. Şahsen ben monster almayı düşünen birisiydim, ancak yukarıdaki saçma sapan reklam mesajı sebebiyle vaz geçtim.

Ayrıca reklam olduğunu belirtmediğiniz için yapılacak şikayetler sonucunda yüklü bir para cezası yiyeceksiniz!

Enflasyonizm
Aday Memur
05 Nisan 2025 15:57

Harici ekran karti olan bir model aliyorsaniz mutlaka laptop sogutucu stand da alin. Hali, yatak, ahsap-metal harici yuzeylerde kullanmayin. Zira isinma problemiyle beraber cat diye kapanmalarla karsilasabilirsiniz.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi