Editörler : E.Kayı Han
07 Mart 2025 03:38

Yürütme durdurma aldım

arkadaşlar bi ihraç davam vardı Yd aldım büyük ihtimalle bime taşıyacaklar iptal olma durumu var mı ? Konya bim

Ahmetgs.
Aday Memur
07 Mart 2025 03:40

birde sizce iptal olursa neden olur sizce ? telafisi güçten mi vs
07 Mart 2025 11:11

Merhaba Geçmiş ve hayırlı olsun. Kurumlar genelde aleyhe kararları bir üst istinaf mahkemesine taşır. Hukuk Biriminin görevi de bunlardan biridir. yd kararınızı da Bölge İdareye itiraz olacak başvuru yapacaklardır. Kararınızı görebilseydim bozulabilecek durumda olup olmadığını yorumlayabilirdim.

07 Mart 2025 12:31

Y.D kararı kolay kolay BİM den bozulmaz.

07 Mart 2025 13:04

Red olsa sen gidecektin sanmam dönmez

Kenzo123
Memur
07 Mart 2025 15:46

Bim ler yd de önüne ne gelse onaylıyor

07 Mart 2025 20:07

hayırlı olsun. yd memurlara çok zor çıkan bişey. bi astsubay almıştı geçenlerde konya idariden konya bim bozdu. işleri belli olmuyor neye göre veriyorlar neye göre bpzuyorlar dosyana bakan adama göre değişiyor. ya da başka şeyler var devrede

Ahmetgs.
Aday Memur
07 Mart 2025 20:09

Yd neye göre bozuluyor ki
07 Mart 2025 21:16

bilsek onları neye göre bozduğunu. alan telafisi güç zarar diye almıştı 2 ay ladar çalıştı bim bozdu. başka bir abi de bozmadı o da yd almıştı
Ahmetgs., 1 ay önce
Yd neye göre bozuluyor ki
07 Mart 2025 21:52

endişe edip kafaya takma şükür almışsın sorduğun için şahit olduğum olayı söyledim. canımız ülkemizde işler farklı o yd alınan dosyada failler iki kişiydi mesela aynı yerde biri yd alır iken biri yd ve dosyada red yedi dosya aynı ha :) sadece isimler farklı. nokta virgülü ile hatta savunmaları da aynı idi ama ne hikmetse biri kazanırken biri red yedi o yüzden çok takılma şükret aklına getirme. avukatlar kimisi güzel aydınlatıyor dilekçesini yazıyor takip ediyor vs ama iş başka yürüyo bazen

Ahmetgs.
Aday Memur
07 Mart 2025 21:53

Aynı dosyada nasıl oluyor anlamıyorum ya gerçekten nasıl bir sistem hukuk tek değil mi yani
07 Mart 2025 22:46

:) başkan dosyayı atardım da ayıp olur.
Ahmetgs., 1 ay önce
Aynı dosyada nasıl oluyor anlamıyorum ya gerçekten nasıl bir sistem hukuk tek değil mi yani

Ahmetgs.
Aday Memur
10 Mart 2025 20:37

niye ayıp olsun nerden bilecek paylaşmam bi yerde
muallimmm4638, 1 ay önce
:) başkan dosyayı atardım da ayıp olur.

Ahmetgs.
Aday Memur
10 Mart 2025 20:43

arkadaş bozulan da var diyor aayın avukatım anlamadım neden bozuluyor
Memuravukatı, 1 ay önce

Y.D kararı kolay kolay BİM den bozulmaz.

BATIN BATIN
Aday Memur
19 Mart 2025 23:06

Vatansever hukuk işleri personelimisin

vatansever.33, 1 ay önce

Merhaba Geçmiş ve hayırlı olsun. Kurumlar genelde aleyhe kararları bir üst istinaf mahkemesine taşır. Hukuk Biriminin görevi de bunlardan biridir. yd kararınızı da Bölge İdareye itiraz olacak başvuru yapacaklardır. Kararınızı görebilseydim bozulabilecek durumda olup olmadığını yorumlayabilirdim.

Ahmetgs.
Aday Memur
20 Mart 2025 00:50

evet taşıdılarda
vatansever.33, 1 ay önce

20 Mart 2025 08:50

Değilim ancak o birimdekileden daha iyiyim 😂

BATIN BATIN, 1 ay önce

Vatansever hukuk işleri personelimisin

Metin.ger
Aday Memur
24 Mart 2025 23:24

benim yd mi bozdu

Metin.ger
Aday Memur
24 Mart 2025 23:28

burda bozulmaz etmez diyenlere çok inanma