Editörler : Pangaea
08 Mart 2025 22:58

Proje ataması son durum

iyi akşamlar diliyorum herkese proje okulları atamaları nasıl olucak bilgisi olan var mı?4 yılım dolduğu için tek tercih olarak okulumu yaptım.okuluma proje olmadan önce geldim öyle iyi bir okul da değil ama evimi düzenimi okula göre kurdum ayrılmak istemiyorum.müdüre sorduk ve atamalarla ilgili bilgisi olmadığını söyledi ama bu bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası

Velocıraptor
Genel Müdür
08 Mart 2025 23:06

önce il emrine çekileceksiniz. şanslı iseniz şimdiki bölgenizde açık okullardan istediğiniz birine atamanız yapılacak. en kötü sizin yerinize gelenin okuluna gidersiniz. yeni okulunuz şimdiden hayırlı olsun.

ta345
Şef
08 Mart 2025 23:48

merhaba,

biraz şansa kaldı gibi. herkes de birşeyler söylüyor zaten.

neyse, bende okulumdaki müdür bana mobbing uyguladığı için sanırım istemeye istemeye tercih yaptım. souçlar 3 nisan itibari ile açıklanmaya başlayacak denmiş kılavuzda.

Diskriminant3
Aday Memur
09 Mart 2025 00:05

Emin misiniz bilgi kaynağınız nedir? keşke bilseydim başka tercihlerde yapardım müdür yardımcısı kendi öğretmenlerimiz ilk tercihimiz olur dedi şimdi müdür böyle diyor
Velocıraptor, 2 hafta önce

önce il emrine çekileceksiniz. şanslı iseniz şimdiki bölgenizde açık okullardan istediğiniz birine atamanız yapılacak. en kötü sizin yerinize gelenin okuluna gidersiniz. yeni okulunuz şimdiden hayırlı olsun.

09 Mart 2025 01:03

Şu an mudurlerden görüşler alındı ve listeler bakanlığa yollandı diye duyduk.

Velocıraptor
Genel Müdür
09 Mart 2025 11:03

üstteki yorum doğru. gönderilecek öğretmenlere de yuvarlak konuşuyorlar. Oscar'lık rol kesen bile var. haa eğer branş ve norm olarak alternatifiniz yoksa rahat olun. ama o da çok küçük ihtimal.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi