Editörler : Pangaea
09 Mart 2025 21:44

İdare sınav puanlarımızı görebilir mi?

merhaba girdiğimiz yds puanlarına müdürün sistemden girip bakma durumu var diye bir şey duydum doğru mudur. benim aldığım puana girip bakabilmesiı etik mi

ingilizceci78
Aday Memur
09 Mart 2025 21:54

ösymdeki bilgine bakabileceğini sanmıyorum. ama mebbisten kendin yds puanını ekleyebiliyorsun ösymden çekiyor sen mebbisine çektiysen tabi ki bakar bakması da etik.

3api
Aday Memur
09 Mart 2025 22:02

mebbisime çekmedim çekmeyi bile bilmiyorum ki

asrınmücahidesi
Genel Müdür
09 Mart 2025 22:15

etik değil yetkisinin de olmaması lazım

asrınmücahidesi
Genel Müdür
09 Mart 2025 22:17

Kaldı ki kişi YDS ye öylesine hiç çalışmadan kendini denemek için girmiş olabilir. YDS mi ölçü

asrınmücahidesi
Genel Müdür
09 Mart 2025 23:02

Bugünde hiç çalışmadan yds ye girdim tesadüfe bak :))

ekpss3347
Memur
09 Mart 2025 23:20

Ösym bilgisine erişmesine gerek yok. Siz de puanınızı ösym den çekip ekliyorsunuz, öyle ösym şifresi falan olmadan. Müdüre gelince, sizin gördüğünüz bilgilerin çok büyük bir kısmına bakabiliyor. Sendika, öğrenim, aile, kimlik bilgisi vb de dahil. Dediğim 5 yıl önceydi tabi. Etik mi, hayır tabi. Hatta zorlarsan suç.

ekpss3347
Memur
09 Mart 2025 23:24

Etik mi? Ösym ve Mebbis şifrelerini şöyle paylaş da gecemiz şenlensin. Hatta e devlet, e nabız vs. Sizin gibilere kalsa panelciler de birkaç meraklı genç delikanlı. Kvkk diyince aklına kavak ağacı geliyor galiba.
ingilizceci78, 2 hafta önce

ösymdeki bilgine bakabileceğini sanmıyorum. ama mebbisten kendin yds puanını ekleyebiliyorsun ösymden çekiyor sen mebbisine çektiysen tabi ki bakar bakması da etik.

resmiplaka
Memur
10 Mart 2025 15:53

Sınav, eğitim vs sonuçları sanki gizli bilgi değil gibi , dosyada bulunan bilgilerden sayılabilir g

m.r_f
Şef
10 Mart 2025 20:33

Kusura bakmayın, lütfen kızmayın da ama şunu bırakmazsam ölürüm :D

https://64.media.tumblr.com/e11b28a933a351082675d1f09fdadd1f/tumblr_o9qs25jVdh1qmlyl2o1_1280.jpg

spock
Daire Başkanı
11 Mart 2025 07:57

Sanıyorum ki bir mobbing durumu var. Şöyle ki:

hocamız ingilizce öğretmeni. YDS'ye girmiş ve düşük puan almış. Müdür de bunu görüp "sen zayıf öğretmensin baksana puanın bile düşük" diye mobbing yapacak diye çekiniyor ya da hal-i hazırda zaten böyle bir zulme uğruyor.

11 Mart 2025 08:45

Bakanlığın yetki verdiği tüm bilgileri görmesi niye rtik olmasın. Bu nufus memurunun benim medeni halimi görmesi etik mi gibi bir soru?

Yds dediğinşz sınav kişiye mali hak doğurur. Belli periyotlarda A B seviyesini koruması şartıyla. Adam nasıl kbs yi güncelleyecek. Nerden bilecek sğrenin bitip bitmediğini.

Kaldıki ordaki çoğu bilgileri müdür bilgi girişi ile evrağa dayalı güncelleyebiliyor. Sırf biri ekys, şube müdürlüğü, yds puanını sistemden görülmesin diye bu işleri görüp güncelleyen başka birim mi kurulsun?

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
11 Mart 2025 09:26

Müdür sizin şifrelerinizi kullanıp gizlice sisteme giriş mi yapmış? Böyle bir durum suç olur. Diğer taraftan MEB böyle bir bilgiyi MEBBİS sisteminden müdürün erişimine açmışsa elbette bakar. Bu başlık sınavdan düşük puan aldğınız izlenimini oluşturuyor.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi