Editörler : Pangaea
10 Mart 2025 00:52

Nisan semineri çevrimiçi olur mu?

Arkadaşlar bayram tatili için yurt dışı turu satın aldım ve dönüş 6 Nisan seminerler online olmazsa param yanar Allah muhafaza.Tes bakanlığa online olması için yazı yazmış ama hala netlik yok.Eğitimbirsende çıt yok.Lütfen bilen ve duyum alan varsa yazsın

turkcecii05
Aday Memur
10 Mart 2025 01:09

son günlerde belli olur yüksek ihtimal online olacaktır herkesin bayrama evine gideceğini hesaba katacaktır bakanlık bakmazsa ogretmen düşmanlığından başka bir şey olmaz

Elraae
Aday Memur
10 Mart 2025 01:50

online olur

Lecturer55
Aday Memur
10 Mart 2025 11:35

Oldu say

demeterrr
Şube Müdürü
10 Mart 2025 11:42

Ayyy hadi bakalım inşallah arkadaşlar yaaa🙏Bu semineri herkes kendi memleketinde alacak falan demez inşallah

m.r_f
Şef
10 Mart 2025 12:18

Yerinde olacakmış.

lutt
Şube Müdürü
10 Mart 2025 13:22

hadi inşallahh

m.r_f, 2 hafta önce

Yerinde olacakmış.

demeterrr
Şube Müdürü
10 Mart 2025 14:16

Hocam inşallah öyle bir şey olmaz ben yurtdışına çıkmak ıcın tatil aldım ben yanarım🫣Kesin duyum mu?

m.r_f, 2 hafta önce

Yerinde olacakmış.

Yamyamav
Şef
10 Mart 2025 18:00

Tecrübeli ogretmenler online olacağını bilir

adakızı
Genel Müdür
18 Mart 2025 19:55

Ne zaman açıklanır acaba?

Kagiş
Müsteşar
19 Mart 2025 17:31

Bakalım seminer olacak mı? Hani tasarruf tedbirleri vardı ya!)))

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
19 Mart 2025 19:13

seminerin hiç olmama ihtimali en yüksek ihtimal be

fokyay
Şef
19 Mart 2025 19:52

Ay hadisi vay hadisi yok bu işin. Olursa çevrimiçi olur. Ama olmama ihtimali yüksek.

demeterrr, 2 hafta önce

Ayyy hadi bakalım inşallah arkadaşlar yaaa🙏Bu semineri herkes kendi memleketinde alacak falan demez inşallah

elif3553
Aday Memur
19 Mart 2025 21:37

Tabi ki online olur

okuryazar3
Müsteşar
19 Mart 2025 21:45

Korkutmasan adamı olmaz :))

Yahu zaten bayram tatili ile iç içe iç oldu bizim ara tatil:))

İki video izleriz sevabına..bayram şekerleri,tatlılarını götürürken:))

m.r_f, 2 hafta önce

Yerinde olacakmış.

m.r_f
Şef
19 Mart 2025 23:38

Uzun zaman olmuştu, insan eski alışkanlıkları ha deyince bırakamıyor. Arada bi kuyuya bi taş atasım geliyo işte :P

Bayram tatilinin uzamasını isterdim aslında ben de ama imkansız gibi, seminerle ilgili de fikrim yok. Benim cevabımı ciddiye alıp inanan olduysa affetsin lütfen. Küçük bir mümin latifesiydi. Umarım online yapılır veya iptal edilir. İnsanların kafa dinlemeye ihtiyacı var.

okuryazar3, 4 gün önce

Korkutmasan adamı olmaz :))

Yahu zaten bayram tatili ile iç içe iç oldu bizim ara tatil:))

İki video izleriz sevabına..bayram şekerleri,tatlılarını götürürken:))

okuryazar3
Müsteşar
20 Mart 2025 00:07

Eşinizin çalıştığı şartlarla ilgili bir paylaşınızı okumuştum,aynı konumda çalışan bir arkadaşımız yasal yol denemek istemişti,eşim adliyede müdür,iş mahkemelerine de bakıyor.Hiç bir şey tutturamazsın başvurma demişti..Başvurmadı ama onun niyetini öğrenen başhekimlik asli kadrosuna iade etti arkadaşı.Küçük bir bilgi paylaşımı..

m.r_f, 4 gün önce

Uzun zaman olmuştu, insan eski alışkanlıkları ha deyince bırakamıyor. Arada bi kuyuya bi taş atasım geliyo işte :P

Bayram tatilinin uzamasını isterdim aslında ben de ama imkansız gibi, seminerle ilgili de fikrim yok. Benim cevabımı ciddiye alıp inanan olduysa affetsin lütfen. Küçük bir mümin latifesiydi. Umarım online yapılır veya iptal edilir. İnsanların kafa dinlemeye ihtiyacı var.

m.r_f
Şef
20 Mart 2025 08:27

Imm şimdi beni yakaladın, detayları özelden konuşsak sorun olmaz sanıyorum.

okuryazar3, 3 gün önce

Eşinizin çalıştığı şartlarla ilgili bir paylaşınızı okumuştum,aynı konumda çalışan bir arkadaşımız yasal yol denemek istemişti,eşim adliyede müdür,iş mahkemelerine de bakıyor.Hiç bir şey tutturamazsın başvurma demişti..Başvurmadı ama onun niyetini öğrenen başhekimlik asli kadrosuna iade etti arkadaşı.Küçük bir bilgi paylaşımı..

mtahmet
Aday Memur
20 Mart 2025 19:20

oldu bile

Fatih TURAB
Aday Memur
20 Mart 2025 22:01

oldu ahi

Helezonnn
Aday Memur
21 Mart 2025 00:58

Olacaktı ve oldu