Editörler : Pangaea
10 Mart 2025 08:25

Muğla promosyon

Merhabalar, Muğla?ya tayin almak istiyorum, promosyon hakkında bilgi verir misiniz? Bir de kiralar nerede uygun

sonmurat82
Aday Memur
10 Mart 2025 09:21

ben denizli deyim.. denizli kenarında uygun bir ilçe olursa aydın veya muğlaya bende gitmeyi düşünüyorum..

m.r_f
Şef
10 Mart 2025 10:20

Abicim il millî eğitimi telefonla arayıp bilgi istesenize! Burada kaç muğla personeli var da konunun detaylarına hakim acaba? Bi telefon açmak o kadar mı zor ya hu?

dertlidam0
Aday Memur
10 Mart 2025 10:42

yardımcı olmayacaksan kes boş yapma

m.r_f, 2 hafta önce

Abicim il millî eğitimi telefonla arayıp bilgi istesenize! Burada kaç muğla personeli var da konunun detaylarına hakim acaba? Bi telefon açmak o kadar mı zor ya hu?

dertlidam0
Aday Memur
10 Mart 2025 10:46

Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2022 Mart ayında 23 bin TL promosyon almış.

Bodrum ilçe mem Ocak 2025 80.350,00 TL promosyon almış.

m.r_f
Şef
10 Mart 2025 11:26

Balık tutmayı öğrettim, daha nasıl yardımcı olabilirim?

dertlidam0, 2 hafta önce

yardımcı olmayacaksan kes boş yapma

10 Mart 2025 17:38

Bende yorum yapacaktım sana ama sana kes diyen birine bile güzel bir yorum yapmışsın o nedenle yorum yapmaktan vazgeçtim demek ki güzel bir insansın ki sana sert yorum yapana bile mülayim bir şekilde cevap veriyorsun görmeden sevdim seni Allah'a emanetsin güzel insan

m.r_f, 2 hafta önce

Balık tutmayı öğrettim, daha nasıl yardımcı olabilirim?

m.r_f
Şef
10 Mart 2025 20:26

Bilmukabele. Saygılarımla.

Sakaryalı540, 2 hafta önce

Bende yorum yapacaktım sana ama sana kes diyen birine bile güzel bir yorum yapmışsın o nedenle yorum yapmaktan vazgeçtim demek ki güzel bir insansın ki sana sert yorum yapana bile mülayim bir şekilde cevap veriyorsun görmeden sevdim seni Allah'a emanetsin güzel insan

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi