Editörler : Pangaea

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
13 Mart 2025 03:15

Bilenin dışlandığı horlandığı, bilmeyenin yalakalıkla koltuk kapladığı yeni Türkiye bu.En güzeli yoklarmış gibi duymamak görmemek.Yoksa sinirlerin bozulur durur.

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
13 Mart 2025 13:42

cevap ver bakalım idareci nereden bakacak yönetmeliğe mevzuat a ? en güncel resmi yazılar nerede paylaşılıyor kimse bilmiyor bulamıyor google yazıyor. oradan çıkan sonuçlarda ya eski ya yanlış bilgiler. mecbur buradan soracak.

fakiramagurursuz
Aday Memur
13 Mart 2025 13:54

bu başlığı açan işsizin ortalığı karıştırma çabalarından başka bir şey değil, takmayın onu kendi kendine oynasın garibim

tarihçi60
Memur
13 Mart 2025 14:21

evet çok doğru , birde herşeyi müdürler watsap guruplarına soran idarecilerle !dolu adam ordan cevap gelmeden bişey yapamıyor , eğitimim hali bu , liyakat esas olmalı nokta

resmiplaka
Memur
13 Mart 2025 18:23

Bilmem bilir misiniz ama yönetmelikler resmi gazetede yayınlanır. Kaldı ki si mevzuyu da anlamamışsınız

ackenbenbendegilim, 1 ay önce

cevap ver bakalım idareci nereden bakacak yönetmeliğe mevzuat a ? en güncel resmi yazılar nerede paylaşılıyor kimse bilmiyor bulamıyor google yazıyor. oradan çıkan sonuçlarda ya eski ya yanlış bilgiler. mecbur buradan soracak.

deketelaere
Aday Memur
14 Mart 2025 00:21

Çok güzel bir tespit hocam.Ben de çalıştığım ve görme fırsatı bulduğum okullara bakıyorum, malum senin atamasıyla gelen müdürlerin okullarında eğitim namına hiçbir şey yok, kişisel menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan sığ insanlar hepsi
yas1978, 1 ay önce

malum senin atadığı adamlardan bilgi birikim mevzuat mı bekliyorsun bunların çoğu sınava bile girmeden yıkama yağlama usuluyla idareci oldular yönettikleri okulların hali içler acısı hiç kendi durumlarına bakmadan her konuda suçu da öğretmene atarlar..

14 Mart 2025 04:21

Alanınızla ilgili okul aile bilriği, ilköğretim kurumlar yönetmeliği vb bir iki Yönetmeliği niye bulamıyorsunuz anlamadım.

ackenbenbendegilim, 1 ay önce

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi