Editörler : Pangaea

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
18 Mart 2025 05:11

sen insanları tanımazsın. güçten yana tavır alırlar. masum bir insan 5dk sonra en kötü insan olabilir. üstelik okul gibi bir yerde öğretmen ve idareciler tarafından :S :D

Evlenmek Gerek, 1 ay önce

Müdürü ve yanındaki üç beş kişiyi anlarım ama bütün kadro, bir kişiye cephe alıyorsa orada baskı vb. değil; cephe alınan kişinin sebep olduğu bir durum vardır. Okul müdürü kim ki bütün personeli baskı ile bir kişiye düşmanlık yapmak konusunda sindirebilsin.

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
18 Mart 2025 05:13

Şunu anlamadım. Sen sana mobing yapan öğretmenlerle niçin konuşmak istiyorsun ? insan kendisine kötülük edenle konuşmak ister mi ?

çözüm olarak bir avukattan yardım almanı tavsiye ederim ?

dnzogrt80
Aday Memur
18 Mart 2025 08:58

bende yaşadım sendikalar da bireysel mobing konusunda birsey yapmıyor hatta bireysel bir durum bu diyerek ilgilenmiyorlar... yasadım ..

yas1978
Memur
18 Mart 2025 16:29

gidin şube müdürüyle konuşun görevlendirme bir yerlere gidin tayin dönemindede çok iyiliğine kötülüğüne bakmadan merkez köy okuluda olabilir tercih edin gidin...bu sene sıra ataması olacak 2 yada 3 defa atama yapılacak....orda kaldıkça yıpranırsınız..

camel
Genel Müdür
19 Mart 2025 09:07

Mobbbingde günlük tutun saat saat herşeyi yazın. Şu şurada şu zamanda bana şunu yaptı şunu söyledi. Gibi.. Mobbing yapanlara bu yaptıklarının Mobbing olduğunu söyleyin açık bir şekilde herkesin yanında. Ses kaydı ve video kaydı almaya çalışın. Sağlam deliliniz olur ve sistematik bir şekilde devamlı olduğunu ıspatlarsanız. Onlar yapmadıklarını ıspatlamak zorundalar.

thenglishteacher
Aday Memur
20 Mart 2025 15:42

Herkes bir kişiye cephe alıyorsa adama sorarlar, hırsızın hiç mi suçu yok?

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi