Editörler : Pangaea

11 Mart 2025 00:59

Görevlendirme çalışan kadro norm atamasında açık gösterilir mi?

Arkadaşlar malumunuz norm fazlası öğretmenlerin farklı branşlarda görevlendirilmesi yapılıyor. Özellikle özel eğitim alanında. Ben tayin vereceğim zaman x okulunda özel eğitim branşında norm fazlası öğretmen çalıştırılıyorsa o okul bana dolu mu görünür boş mu? Özel eğitimden örnek veriyorum kendi branşımda özel eğitim.

11 Mart 2025 06:27

görevlendirmeler norma sayılmaz

spock
Daire Başkanı
11 Mart 2025 07:55

"tayin vermek" ne demek?

Kuvvetmira55
Kapalı
11 Mart 2025 14:03

Teşekkürler

bahçesaray, 2 hafta önce
görevlendirmeler norma sayılmaz

Kuvvetmira55
Kapalı
11 Mart 2025 14:05

İsteğe bağlı il dışı, mazeret tayini. Size hangisi lazım? Hangisini vereyim size?

spock, 2 hafta önce

"tayin vermek" ne demek?

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
11 Mart 2025 15:44

"Tayin vermek" sözünü nereden öğrendiniz? Sözlükte böyle bir söz yok. Kaç bin yıllık Türkçeye böyle bir sözü ekleme gayretini nasıl ortaya çıkardınız?

Kuvvetmira55
Kapalı
11 Mart 2025 15:47

Beyler kafanız mı güzel? Sorum açık net belli. İster tayin isterim ister tayin veririm. Soruma cevap vermeyecekseniz ne diye forumu meşgul ediyorsunuz? Bin yıllık türklüğümle saydırayım mı yani size? İnsanların sıkıntıları var kendi aranızda lügat tartışın okey?

Evlenmek Gerek, 2 hafta önce

"Tayin vermek" sözünü nereden öğrendiniz? Sözlükte böyle bir söz yok. Kaç bin yıllık Türkçeye böyle bir sözü ekleme gayretini nasıl ortaya çıkardınız?

Evlenmek Gerek
Genel Müdür
11 Mart 2025 21:58

İnternet üzerinden işlenen hakaret suçu davasında avukatla temsil edileceğim. Avukatlık asgari ücret tarifesine bakarak ayarlamanız gereken tutarı öğrenebilirsiniz.

spock
Daire Başkanı
12 Mart 2025 06:19

Dil ortak antlaşmalar bütünüdür. Herkes "istediği gibi" yazarsa ya da konuşursa ortada dil kalmaz.

Kuvvetmira55, 2 hafta önce

Beyler kafanız mı güzel? Sorum açık net belli. İster tayin isterim ister tayin veririm. Soruma cevap vermeyecekseniz ne diye forumu meşgul ediyorsunuz? Bin yıllık türklüğümle saydırayım mı yani size? İnsanların sıkıntıları var kendi aranızda lügat tartışın okey?

m.r_f
Şef
12 Mart 2025 09:01

Yazılan mesajlarda hakaret içerikli bir ifade göremiyorum, mahkemeye başvurmadan aklı selim birinden danışmanlık almanızı tavsiye ederim.

Evlenmek Gerek, 2 hafta önce

İnternet üzerinden işlenen hakaret suçu davasında avukatla temsil edileceğim. Avukatlık asgari ücret tarifesine bakarak ayarlamanız gereken tutarı öğrenebilirsiniz.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
12 Mart 2025 09:03

Hukukta nasıl yorumlanır bilmiyorum ama muhatabının eşini hedef alan bir mesaj vardı, silinmiş.

m.r_f, 2 hafta önce

Yazılan mesajlarda hakaret içerikli bir ifade göremiyorum, mahkemeye başvurmadan aklı selim birinden danışmanlık almanızı tavsiye ederim.

m.r_f
Şef
12 Mart 2025 09:06

O zaman üstteki mesajımı geri alıyorum. Evlenmek Gerek isimli arkadaştan da özür diliyorum. Umarım gerekli ekran görüntülerini almıştır, hukuki yolculuğunda başarılar diliyorum.

YUSUF YILDIRIM, 2 hafta önce

Hukukta nasıl yorumlanır bilmiyorum ama muhatabının eşini hedef alan bir mesaj vardı, silinmiş.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
12 Mart 2025 09:09

Üstü kapalı bir hakaret vardı. Ancak gören herkes ne demek istendiğini anlardı ve çok rahatsız olurdu. Öyle ki o kişinin o zihniyetle "öğretmen" olması "bence" çok yanlış. Bu zihniyetteki birinin çocuğumun öğretmeni olmasını istemezdim.

m.r_f, 2 hafta önce

O zaman üstteki mesajımı geri alıyorum. Evlenmek Gerek isimli arkadaştan da özür diliyorum. Umarım gerekli ekran görüntülerini almıştır, hukuki yolculuğunda başarılar diliyorum.

m.r_f
Şef
12 Mart 2025 09:13

Ne demek istediğini Memurlar.net de anlamış olacak ki hesabı kapatmış. Size katılıyorum, bu şekilde konuşan, yazan insanların öğretmen olması enteresan. Kaldı ki Evlenmek Gerek isimli arkadaş haksız da sayılmaz, belki biraz daha iyi ifade edebilirdi. Karşılığında hakaret edilecek bir şey kesinlile değil.

YUSUF YILDIRIM, 2 hafta önce

Üstü kapalı bir hakaret vardı. Ancak gören herkes ne demek istendiğini anlardı ve çok rahatsız olurdu. Öyle ki o kişinin o zihniyetle "öğretmen" olması "bence" çok yanlış. Bu zihniyetteki birinin çocuğumun öğretmeni olmasını istemezdim.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi