Editörler : Pangaea
11 Mart 2025 16:21

Dersimin olmadığı günde tören ve kutlamalara katılım zorunlu mu?

12 mart günü etkinlik var.12 mart günü günü üzerimde ders ve nöbet yükü yok.Katımım zorunlumu

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
11 Mart 2025 17:57

Görevliyseniz zorunlu.

albatros52
Memur
11 Mart 2025 19:31

İmza karşılığı görev ise zorunludur. Zorunludur boş gün yoktur. Ama günün anlam ve önemine göre değişir. Sadece izlemek için katılacaksanız kimse bakmaz. ŞÖK varsa öğretmenin olması gerekir.

lutt
Şube Müdürü
11 Mart 2025 20:02

zorunlu.

Braweheart01
Genel Müdür
11 Mart 2025 21:11

zorunlu

Peyami.safa81
Aday Memur
11 Mart 2025 21:13

Resmi yazıya imza attırmadılarsa zorunlu değil.

mem-mur
Aday Memur
13 Mart 2025 02:24

Öğretmen yazılı olarak duyurulan tüm tören ve toplantıları mesai saatleri içinde katılmalıdır.

2ven
Şef
13 Mart 2025 08:49

Derslerin olmadığı günler için para alırken kimse "bu parayı bana niye veriyorlar" demiyor

13 Mart 2025 10:26

Ne boş konuşuyorsun. Ogretmen değilsin burds millete akıl veriyorsun. Kimse boş günü için para almaz. Maaş karşılığını doldurduğu icin para alır.

2ven, 1 hafta önce

Derslerin olmadığı günler için para alırken kimse "bu parayı bana niye veriyorlar" demiyor

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
13 Mart 2025 10:48

gidiversen ne olur mübarek yılda 3-4 kere. sen bu vatanın evladı değil misin

2ven
Şef
13 Mart 2025 10:50

Baz maaşın "memur" olduğun için, ek dersin ise "derse girdiğin için" veriliyor. Her gün "kimler öğretmen oluyor" şaşırmama yenisini eklediniz.

Neyse, müdürünüz adam gibi bir müdürse sizin katılımınızı sağlar, sağlayamazsa disiplin soruşturmasıyla hakkınızdan gelir.

Ayşegül2320, 1 hafta önce

Ne boş konuşuyorsun. Ogretmen değilsin burds millete akıl veriyorsun. Kimse boş günü için para almaz. Maaş karşılığını doldurduğu icin para alır.

13 Mart 2025 11:10

Maaş 15 saat ders için veriliyor. Ek ders üzerine girdigin dersler için veriliyor. İnsanların ogretmenligini sorgulamak senin gibi birinin haddi değil. Sen ogretmen olamamış sürekli öğretmenleri kıskanıp öğretmenlere iftira atan birisin. O yuzden kendi denginde birileri ile takil burası sana ağır gelir.

2ven, 1 hafta önce

Baz maaşın "memur" olduğun için, ek dersin ise "derse girdiğin için" veriliyor. Her gün "kimler öğretmen oluyor" şaşırmama yenisini eklediniz.

Neyse, müdürünüz adam gibi bir müdürse sizin katılımınızı sağlar, sağlayamazsa disiplin soruşturmasıyla hakkınızdan gelir.

2ven
Şef
13 Mart 2025 12:55

Bizde kalıtsal bir devlet nizamı olmadığı ve her gelen bakanın birilerini memnun etmek üzere iş yaptığı için bunun adı sizin istediğiniz gibi konulmuş, yazın aldığın ücreti almazdın dediğin gibi olsaydı.

Maaş 15 saat ders için veriliyor. Ek ders üzerine girdigin dersler için veriliyor. İnsanların ogretmenligini sorgulamak senin gibi birinin haddi değil. Sen ogretmen olamamış sürekli öğretmenleri kıskanıp öğretmenlere iftira atan birisin. O yuzden kendi denginde birileri ile takil burası sana ağır gelir.

13 Mart 2025 15:59

Ah be yonetmelik kanun falan var bilir misin :) yazın tatil ya hani :) sizin memurlarda da var hatta bilir misin 40 saat mesai yapmıyorsunuz o dönem izin sayılıyor o işte. Sen büyüklerin işine karışma memur arkadaş. Kıskançlıktan ne yapacağını sasirmissin

2ven, 1 hafta önce

Bizde kalıtsal bir devlet nizamı olmadığı ve her gelen bakanın birilerini memnun etmek üzere iş yaptığı için bunun adı sizin istediğiniz gibi konulmuş, yazın aldığın ücreti almazdın dediğin gibi olsaydı.

el elif
Aday Memur
13 Mart 2025 17:27

törenlere katılım görev almak tüm personelin görevidir.. Bu yönetmelikte de var...bu olmasa bile katılması gerekir.. Bu günleri öğretmen kutlamayacak anmayacak ise kim yapacak..şu 15 saat maaş olayında da vereceksin her güne ders gelecek paşa paşa.. öğretmen olarak bunu diyorum..ztn yönetmelikte de boş gün yok..maaş karsiligi olsa bile dersleri belli güne doldurup boş gün olunca acaba bu kadar sorgulayıcı oluyor musunuz.

lutt
Şube Müdürü
13 Mart 2025 17:30

çeşitli görüşler var

2ven
Şef
13 Mart 2025 17:36

Ne kıskanıcam :) bilgissayar öğretmeniyim. Öğretmenlik yapmıyorum sadece. Memurluk+freelance çalışıyorum.

Sen beni kıskan :)

Ah be yonetmelik kanun falan var bilir misin :) yazın tatil ya hani :) sizin memurlarda da var hatta bilir misin 40 saat mesai yapmıyorsunuz o dönem izin sayılıyor o işte. Sen büyüklerin işine karışma memur arkadaş. Kıskançlıktan ne yapacağını sasirmissin

2ven
Şef
13 Mart 2025 17:39

Z kuşağına katlanan, müdürle uğraşan bir öğretmen, kıskanılacak en son kişidir benim için :)

2ven
Şef
13 Mart 2025 17:43

Müdür soruşturma açarsa kınama teklif edilir. Bu tür faaliyetlere katılmayıp ceza alıp üstüne bir de idare mahkemesine kadar istinafa gidip kendini heba eden bir sürü kişinin dosyası geçti elimden. Müdürler müdürken bu tür şeylere hiç taviz vermezdi. Yeni moda oldu.

Biri gelip şu 657?yi kurcalayana kadar bu şımarıklıkları göreceğiz.

lutt, 1 hafta önce

çeşitli görüşler var

2ven
Şef
13 Mart 2025 17:45

Erasmus projelerine katıldım 4 ülkeye gittim. Oralarda öğretmenlerin böyle bir serbestliği yok, bir gün biri gelip bu yaraya parmağı basacak. Bu anormallik bizde var.

2ven
Şef
13 Mart 2025 17:47

*bölge idare mahkemesi

2ven, 1 hafta önce

Müdür soruşturma açarsa kınama teklif edilir. Bu tür faaliyetlere katılmayıp ceza alıp üstüne bir de idare mahkemesine kadar istinafa gidip kendini heba eden bir sürü kişinin dosyası geçti elimden. Müdürler müdürken bu tür şeylere hiç taviz vermezdi. Yeni moda oldu.

Biri gelip şu 657?yi kurcalayana kadar bu şımarıklıkları göreceğiz.

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi