Editörler : gül-feşan
«323334353637383940414243»

brkgkçe
Aday Memur
03 Ocak 2026 18:12

15 ocak tarihine kadar olması çok yüksek ihtimal(15 ocak dahil)

Sendikasiz10
Aday Memur
03 Ocak 2026 19:19

Ağam kızarsa maaş da vermez.. sinirlendirmeyin..

brkgkçe
Aday Memur
03 Ocak 2026 19:34

promosyon sözleşmesinde açıkça yazmış adamlar, bankanın bir kusuru yok. Kusur milleti ümitlendirip 31 aralıkta yatacak diye duyuru yapanlarda.

Sendikasiz10
Aday Memur
03 Ocak 2026 19:57

Enerji bakanı yarın saat 11.45 de kanal 7 de haydi sendikalar diyor ya Bakan bey kızmış ödemeyin demiş. Bakana sorma zamanı gelin bakan bey e soralım ... Programa yazsin haydi herkes .. sendikacılar varmisiniz...

captain12
Aday Memur
03 Ocak 2026 21:14

arkadaş en doğru tespiti yapmış net
the back of furkan, 1 ay önce
bugün de yalan olur o zaman

captain12
Aday Memur
03 Ocak 2026 21:15

3 günde bu paranın günlük net faizi 202 tl. 27k * 202 = 5.465.070 tl . bu 5 milyonu kim yedi
03 Ocak 2026 21:16

bir de bize troll diyorlar üstadım
captain12, 1 ay önce

engineer01
Aday Memur
03 Ocak 2026 21:23

Vakıfbankın normal şartlarda promosyonu ödeyeceğine bende inanıyordum ama ne olduysa oldu yatırmadılar promosyonu 31 Aralıkta.O akşam yaşadığım olayda bunun kanıtı bence:31 aralık akşamı saat 17.50 de mesai kapanmıştı normal olarak ama vakıfbank şubesinden beni aradılar ve şube kodumu hemen acilen o anda internet bankacılığından değiştirmem gerektiğini söylediler.Saat 17.50 de yaşandı bu olay bende herhalde promosyon yatacak o bakımdan bu saatte aradılar diye düşündüm ve hemen işlemi yaptım.Fakat sonuç hepimizin bildiği gibi.Herhangi bir açıklamada yok işin tuhafı.Burada mağdur olan bizleriz.Ben promosyonun tamamı ile ek hesabı kapatacaktım tabi kapatamadım ve günlük faiz işlemeye devam ediyor ama banka karlı çünkü geciken gün için bize ekstra bir ödeme yapmayacak malum.Umarı bu iş kısa sürede çözülür ne olduysa açığa kavuşur ve ödemeler yapılır.

brkgkçe
Aday Memur
03 Ocak 2026 21:27

Yaşadığınız olayın konu ile alakası yok
engineer01, 1 ay önce

Vakıfbankın normal şartlarda promosyonu ödeyeceğine bende inanıyordum ama ne olduysa oldu yatırmadılar promosyonu 31 Aralıkta.O akşam yaşadığım olayda bunun kanıtı bence:31 aralık akşamı saat 17.50 de mesai kapanmıştı normal olarak ama vakıfbank şubesinden beni aradılar ve şube kodumu hemen acilen o anda internet bankacılığından değiştirmem gerektiğini söylediler.Saat 17.50 de yaşandı bu olay bende herhalde promosyon yatacak o bakımdan bu saatte aradılar diye düşündüm ve hemen işlemi yaptım.Fakat sonuç hepimizin bildiği gibi.Herhangi bir açıklamada yok işin tuhafı.Burada mağdur olan bizleriz.Ben promosyonun tamamı ile ek hesabı kapatacaktım tabi kapatamadım ve günlük faiz işlemeye devam ediyor ama banka karlı çünkü geciken gün için bize ekstra bir ödeme yapmayacak malum.Umarı bu iş kısa sürede çözülür ne olduysa açığa kavuşur ve ödemeler yapılır.

04 Ocak 2026 00:53

pazartesi
04 Ocak 2026 11:00

Banka değişikliği gibi bir durum olmayacağına göre banka parayı ne kadar elinde tutabilirse o kadar tutacak

Perfctstorm
Aday Memur
04 Ocak 2026 11:22

Memur kesimi.. Memurları cidden kesmekten ileri geliyor. Promosyon derdinde olan yöneticiler var ya.. 99.500₺ paraya , ki bu para bir bakanın bir m vekilinin tek bir akşam yemeği oluyor çoğu kez. Şahsen ben 40k kira veriyorum. Eşim de mühendis kendisi de çalışıyor özel sektörde ve maaşı benim iki katım neredeyse , bu ay benim tam iki katım maaş aldı. Benim aldığım para, kiraya faturalara ve yalnızca mutfak masrafına gidiyor. Dışarda çalışan , taksici , kuryenin aylık kazancı en az 100k zaten artık. Kamu mühendislerini kesimi genel olarak memur kesimi, memur kıyımı devam ediyor. Korkak , basiretsiz , düşüncelerini yaaaa düşüncelerini üstündeki amire soylemekten aciz md , md yrdc ları var ya. Sanırım düşünmeyi de unutmuş olabilirler. Adam müdür , promosyon yatmış mı diye günde 50 kere mobil bankacılığa giriş yapıyor. Taşrada müdür ya bu adam müdür. Bu adamı md. yapmışlar ama düşündüklerini ifade edebilme yeteneğini elinden almışlar. Hem de bu , karın tokluğuna bir maaş karşılığında oluşmuş!

brkgkçe
Aday Memur
04 Ocak 2026 12:48

Perşembe günü(15 ocak)
04 Ocak 2026 14:04

okumadım
Perfctstorm, 1 ay önce

Memur kesimi.. Memurları cidden kesmekten ileri geliyor. Promosyon derdinde olan yöneticiler var ya.. 99.500₺ paraya , ki bu para bir bakanın bir m vekilinin tek bir akşam yemeği oluyor çoğu kez. Şahsen ben 40k kira veriyorum. Eşim de mühendis kendisi de çalışıyor özel sektörde ve maaşı benim iki katım neredeyse , bu ay benim tam iki katım maaş aldı. Benim aldığım para, kiraya faturalara ve yalnızca mutfak masrafına gidiyor. Dışarda çalışan , taksici , kuryenin aylık kazancı en az 100k zaten artık. Kamu mühendislerini kesimi genel olarak memur kesimi, memur kıyımı devam ediyor. Korkak , basiretsiz , düşüncelerini yaaaa düşüncelerini üstündeki amire soylemekten aciz md , md yrdc ları var ya. Sanırım düşünmeyi de unutmuş olabilirler. Adam müdür , promosyon yatmış mı diye günde 50 kere mobil bankacılığa giriş yapıyor. Taşrada müdür ya bu adam müdür. Bu adamı md. yapmışlar ama düşündüklerini ifade edebilme yeteneğini elinden almışlar. Hem de bu , karın tokluğuna bir maaş karşılığında oluşmuş!

Onspeed
Aday Memur
04 Ocak 2026 14:38

İlk kez sana katılıyorum

Perfctstorm, 1 ay önce

Sendikasiz10
Aday Memur
04 Ocak 2026 18:42

İhale komisyonundan açıklama gelmesi gerekiyir.. En net cevabı onlar verecek verebilirler izin ver

04 Ocak 2026 19:42

yarın olma ihtimali nedir acaba

brkgkçe
Aday Memur
04 Ocak 2026 20:06

Düşük bir ihtimal
yarın olma ihtimali nedir acaba
04 Ocak 2026 23:21

bakalım bekleyelim
brkgkçe, 1 ay önce
Düşük bir ihtimal