Editörler : Lanet
14 Mart 2025 17:50

4B sözleşmeli Personelin Başka Bir Kuruma Kadrolu Şekilde Atanması

Arkadaşlar merhaba,

başlıkta da belirttiğim gibi, adalet bakanlığında 4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL olarak çalışıyorum.

Başka bir kurumda 4/A KADROLU bir memurluğu kazandım. Araştırdığım kadarıyla bu tür geçişlerde bir problem olmuyor, bilgisi olan var mı yine de teyit etmek amaçlı bana yardımcı olabilir mi? çünkü 4B-4B gibi geçişlerinde bazı şartlar var, 1 yıl ceza veya unvan değişikliği gibi. yardımcı olabilir misiniz bilginiz varsa?

yagmaci39
Aday Memur
16 Mart 2025 12:21

4B'den kadroya veya kite geçişte sorun yok. Evrakları teslim et, ataman yapılınca da sözleşmeni fesih et yeni işine başla.

Arslanbey340
Aday Memur
16 Mart 2025 13:05

teşekkürler hocam, evraklarımı verdim. atama için arayacaklarını söylediler, tebligat gelince de istifa edeyim değil mi? erkenden istifa etmeyeyim... son olarak tazminat şansım var mıdır acaba?
yagmaci39, 1 ay önce

4B'den kadroya veya kite geçişte sorun yok. Evrakları teslim et, ataman yapılınca da sözleşmeni fesih et yeni işine başla.

yagmaci39
Aday Memur
16 Mart 2025 13:07

tazminat şartınız tabi ki yok. Arayınca sözleşmeyi feshedersiniz erken etmeyin

Arslanbey340, 1 ay önce
teşekkürler hocam, evraklarımı verdim. atama için arayacaklarını söylediler, tebligat gelince de istifa edeyim değil mi? erkenden istifa etmeyeyim... son olarak tazminat şansım var mıdır acaba?

yagmaci39
Aday Memur
16 Mart 2025 13:09

tazminat alma şansınız*

Arslanbey340
Aday Memur
16 Mart 2025 13:42

teşekkürler hocam bilgi için, iyi günler
yagmaci39, 1 ay önce

tazminat alma şansınız*

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular