Editörler : swat3410

selimtandogan71
Aday Memur
31 Mart 2025 18:30

Teşkilat son yıllarda ki en kötü dönemini yaşıyor 2. şark kaldırılmadı, maaşlarda iyileştirme yapılmadı, çalışma saatleri düzenlenmedi. İnsanlık dışı, köle gibi çalıştırılan Polis için hiçbir şey yapılmadı. ama bu kötülüğe ortak olanlarda bu kötülüğe neden olanlar kadar sorumludur

01 Nisan 2025 15:41

kesinlikle katılıyorum. sağlık personeli hastahanede biribirine öncelik verir sahip çıkar bizde en basit tescil işleminde tanıdık ararız. birde birbirini çekememezlik ve torpil yaptırma hat safada. meslek büyüklerine saygısızlık arttı. iyi yada kötü amire saygı duymak zorundayız komserken adama gider yapıyorsun rütbe alınca müdür olunca bana ne memurdan diyip kendi keyfine bakıyor.

ardabeyy, 1 ay önce
Polisin bu durumda olmasının en büyük sebebi polistir. Kimseye maval anlatmayın.
01 Nisan 2025 15:52

İyi saçmalamışsın

tundercat06, 3 hafta önce

kesinlikle katılıyorum. sağlık personeli hastahanede biribirine öncelik verir sahip çıkar bizde en basit tescil işleminde tanıdık ararız. birde birbirini çekememezlik ve torpil yaptırma hat safada. meslek büyüklerine saygısızlık arttı. iyi yada kötü amire saygı duymak zorundayız komserken adama gider yapıyorsun rütbe alınca müdür olunca bana ne memurdan diyip kendi keyfine bakıyor.

Nizamettin1453
Genel Müdür
01 Nisan 2025 16:32

Aylık maaşından yakınmadan önce bi sen REZİL HAFTALİK CALİSMA SAATİNDEN YAKİN.

Polisleri asıl rezil eden haftalık 60 saati bulan geceli gündüzlü çalışmadir.

Maaşa hiçbir ek zam yaptiramazsin öğretmeni astsubayı hemşireyi örnek versende hiçbirşey değişmez. Devlet polislerin maaşını yükseltmez.

Ancak fazladan tazminatı olan Cumhurbaşkanlığı Harekât İstihbarat gibi birimlerde çalışırsan maaşın yükselir.

Ama bu maaşa göre haftalık çalışma saati çok aşırı Polisleri de haftalık 40 saat çalıştırması gerekir İdarenin. Yani vardiyalı çalışan polisleri 8/24 veya 12/36 . Birde bayramlarda resmi tatillerde görev yapan emniyetçilere tazminat veya idari izin vermesi gerekir İdarenin.

Gece Bekçilerine yaptıkları gibi.

Nizamettin1453
Genel Müdür
01 Nisan 2025 16:34

Ama Emniyette Polislere bu düzenlemeleri yaparlarmı? Asla yapmazlar 50 yıl geçse bile yine aynı konular olur çünküü Polislerin hak arayıcı Sendikası yok. Yassak.... Vesselam

Toplam 85 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi