Editörler : Lanet
15 Mart 2025 02:38

9 Yaşındaki Çocuk Başıboş Köpeğin Saldırısına Uğradı

Isparta'nın Gönen ilçesine bağlı Baladız Köyü?nde, başıboş bir köpeğin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Bu olay bizim köyde yaşandı fakat kısa bir süre içerisinde konu Valilik tarafından kapatılmak istenildi. Bu haberi yapan yerel siteler aynı gün sosyal medya hesaplarından bu haberi sildiler. Bende belki bir faydası olur diye buradan paylaşmak istedim.

haberin detayı: https://www.uyan32.com/9-yasindaki-cocuk-kopegin-saldirisina

15 Mart 2025 03:34

Bu memlekette itsever var iti itten cok seven itseverler Allah bir gün sizin başınıza getirir bu olayları ondan sonra itten nefret edersiniz. Ne kadar it varsa başıboş alıp itilaf edeceksin. İtilaf etmeyin bırakın kalsın diyen kişileri de itin mezarlarına bekçi yapacaksın

Gül Diyar
Aday Memur
15 Mart 2025 15:41

O kadar haklısınız ki:(

Sakaryalı540, 1 ay önce

Bu memlekette itsever var iti itten cok seven itseverler Allah bir gün sizin başınıza getirir bu olayları ondan sonra itten nefret edersiniz. Ne kadar it varsa başıboş alıp itilaf edeceksin. İtilaf etmeyin bırakın kalsın diyen kişileri de itin mezarlarına bekçi yapacaksın

turkca
Müsteşar Yardımcısı
15 Mart 2025 21:50

şiddete ne kadar da eğilimlisiniz.kelimelerinizde eylem olmasa bile öfke öylesine belli ki... bu günahsız, tek bir tüyünü yaratma kudretine sahip ol-a-mayacağız , insanlardan eziyet ve şiddet görmüş bu yavrulara şiddet göstermek yerine gerekli önlemleri almayan,almak istemeyen idarecilere karşı yazmalıydınız bunları.yazmıyorsunuz değil mi,telefon edip protesto etmiyorunuz değil mi?burada yazmak bir çözüm olmasa da daha rahat değil mi? ama ben yazıyorum.cimer'e de yazıyorum.araba dorselerinde metrekarelerce alanlı mezarlara bu canları hem de bebekleriyle diri diri doldurup onları ölüme terek eden kara vicdanlıları da seyrediyoruz haftalardır.

insanlığın erdeminden böylesine uzak düşünceleri olan bir kişiliğin, asla öğretmen olarak çocuğumu eğitsin istemezdim.

Sakaryalı540, 1 ay önce

turkca
Müsteşar Yardımcısı
15 Mart 2025 22:04

sen de bu yazıyı cimer'e gönderebilirsin.

mutlaka cevaplıyorlar.

Gül Diyar, 1 ay önce

O kadar haklısınız ki:(

Murvet Delikara
Aday Memur
27 Mart 2025 17:08

Başıboş köpek sorunu daha yeni ortaya çıktı. önceden sokaklada bir sürü köpek vardı ama hiç böyle saldırmazlardı . bu kadar haberi olmazdı. şimdi ne oldu da can kurtaran bu hayvanlara düşman olundu.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi